Branko Lazić (Foto: Starsport)
Branko Lazić (Foto: Starsport)

Povratak kapitena: Lazić u timu Zvezde prvi put od 24. februara

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.04.23. | 19:51

Crveno-beli u 26. kolu ABA lige dočekuju Split

Košarkaši Crvene zvezde od 20.00 igraju prvi meč po okončanju sezone u Evroligi, pošto u okviru 26. kola ABA lige dočekuju Split. Crveno-belima su ostale tri utakmice do kraja ligaškog dela, pošto u odloženim susretima gostuju Mornaru (20. april) i Cedeviti Olimpiji (24. april).

U timu za okršaj sa sastavom iz Hrvatske našao se i kapiten Branko Lazić, koji će imati priliku da kroči na teren prvi put od 24. februara i utakmice 25. runde Evrolige protiv berlinske Albe.

Izabrane vesti

Najtrofejniji košarkaš u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana je proveo mesec i po dana van stroja i propustio okršaje sa Bajernom, Cibonom, Anadolu Efesom, Panatinaikosom, Partizan Mozzart Betom, Barselonom, Studentskim centrom, Baskonijom, Valensijom, Asvelom, Megom, Olimpijakosom, Borac Mozzartom i Fenerbahčeom.

Lazić je u tekućoj sezoni upisao 25 nastupa u Evroligi i 17 u regionalnom prvenstvu.

U sastavu za duel sa Splitom nema Džona Holanda, Miroslava Raduljice, Ognjena Kuzmića i Bena Bentila koji je nedavno imao povredu noge.

Crvena zvezda: Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Fakundo Kampaco, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Filip Petrušev

Split: Luis Saliven, Roko Gizdavčić, Mate Kalajžić, Boris Tipma, Lovre Runjić, Tonko Vuko, Šenon Šorter, Josip Jukić, Ante Perkušić, Tajrel Nelson

Crveno-beli posle 23 odigrana susreta imaju učinak 20-3 i u leđa gledaju samo prvoplasiranom Partizanu (23-2), od kojeg imaju bolji međusobni skor. Split je deveti sa 10-15 i ima šanse da se domogne plej-ofa, ali samo u slučaju trijumfa nad braniocem trona.


tagovi

KK Crvena zvezdaBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara