Mirandesov sedmi uzastopni „iks“ u najavi

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.20. | 09:27

Protivnik Real Sosijedada u polufinalu Kupa Kralja trenutno u veoma zanimljivoj seriji

Fantastično gura Mirandes u ovogodišnjem izdanju Kupa Kralja. San o plasmanu u finale još uvek živi, pošto je u San Sebastijanu protiv Real Sosijedada u prvom meču polufinala bilo „samo“ 2:1. Pre toga redom su padali Selta, Sevilja i Viljareal. Međutim, koliko dobro ide u masovnijem takmičenju, toliko je „stalo“ u Segundi, gde se tim trenutno nalazi u jednoj prilično čudnoj seriji od šest vezanih remija, koju će pokušati da prekine protiv Saragose. Naravno, navijači se zdušno nadaju da će to večeras biti upisana pobeda (21.00).

Međutim, pitanje je da li će Saragosa dopustiti Mirandesu da tek tako dođe do pobede, pošto se i sama nalazi na mestu koje trenutno direktno vodi u Primeru naredne sezone. Gosti nisu izgubili u španskom drugom rangu još od kraja decembra, kada su u gostima poraženi od Ueske. Od tada, pa sve do danas videli smo seriju od šest utakmica bez poraza (četiri pobede i dva remija), koja ih je vinula na drugo mesto na tabeli.

Izabrane vesti

Dom Mirandesa već duže vreme predstavlja neosvojivu tvrđavu za mnoge. Poslednji koji je uspeo da uzme meru večerašnjem domaćinu bio je Kadiz, inače aktuelni lider Segunde, još u drugom kolu kada je slavio rezultatom 1:2. Od tog 24. avgusta, pa sve do danas smo videli osam pobeda Mirandesa uz osam remija.

Ako nešto treba „pratiti“, to je trend duela između Mirandesa i Saragose na „Munisipal de Anduvi“. Naime, nijedna od poslednjih pet utakmica ove dve ekipe nam nije donela više od dva gola u mrežama, a kako dva tima igraju u poslednje vreme, čini se da nas apsolutno identična stvar očekuje večeras.

ŠPANIJA 2 – ODLOŽENA UTAKMICA 24. KOLA

Sreda
21.00: (2,85) Mirandes (3,15) Saragosa (2,55)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara