Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović

Problem u Barseloni: Navijačima Partizan Mozzart Beta otkazane karte, Ostoja Mijailović pisao Laporti

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.11.22. | 16:24

Čeka se razrešenje situacije

Neočekivani problem se pojavio pred meč Barselone i Partizan Mozzart Beta u Evroligi. Naime, oko 400 navijača zaputilo se ka Španiji sa uredno kupljenim kartama za meč, ali tokom današnjeg dana stigla su obaveštenja da su karte otkazane.

Iz Barselone se pozivaju na španski Zakon u sportu i deo koji se odnosi na dovoljni razmak između domaćih i gostujućih navijača, u cilju bezbednosti susreta. Takođe se ističe da će svim navijačima koji su već kupili karte novac biti vraćen u što kraćem roku, a to je sve učinjeno na dan utakmice.

Izabrane vesti

Kao bi se situacija razrešila u korist navijača koji su došli u Španiju, predsednik kluba iz Humske, Ostoja Mijailović pisao je direktno Đoanu Laporti, prvom čoveku Barselone.

Predsednik crno-belih je zamolio da se odluka promeni zbog ljudi koji su platili prevoz i smeštaj u Barseloni samo da bi gledali utakmicu, kao i da je odluka da se karte ukinu na dan meča nije fer. Naglasio je da navijači koji su stigli u Španiju nisu huligani i nemaju nameru da prave incidente.

Meč Barselone i Partizana je zakazan za 20 časova i 45 minuta.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara