Problem za Olimpijakos, Milutinov ne putuje u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.12.19. | 21:45

Srpski reprezentativac ima zdravstvenih problema...

Porazom od Crvene zvezde prošle sedmice Olimpijakos je značajno umanjio šanse da se na kraju ligaškog dela nađe u četvrtfinalu Evrolige, a uoči putovanja u Barselonu pirejski gigant ima još jedan, veliki problem – povredu Nikole Milutinova.

Najbolji igrač Olimpijakosa ostaće u Pireju i neće igrati na teškom gostovanju u Blaugrani zbog problema sa kolenom. Prema izveštajima lekara srpskog centra muči osteohondritis desnog kolena (stanje u kojem se deo zglobne površine Sa odgovarajućim segmentom subhondralne kosti postupno odvaja od okolnog osteokartilaginoznog tkiva), zbog čega će biti podvrgnut terapiji kako se stanje ne bi pogoršalo i kako bi bio spreman za meč s Fenerbahčeom 2. januara.

Izabrane vesti

Milutinov je ove sezone daleko najbolji igrač Olimpijakosa i u dosadašnjih 15 mečeva svaki put je bio starter. Prikupio je 11,1 poen i 9,3 skoka, uz 21 indeksni poen u proseku. Pirejski crveno-beli dosad imaju šest pobeda u Evroligi, dok je Barselona na deobi prvog mesta sa 12 pobeda, koliko imaju još Efes i Real.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara