Komentari na vest

Prošle godine su im se svi smejali, sad su na vrhu Zapada - kako je stvoren pobednički tim Minesote?

d

dere denver ovo

pre 4 meseca

4-1; 4:0. ni sa boljim ekipama gober nije mogao daleko u plej ofu. juta sa micelom boganom konlijem...
С

Сале2323

pre 4 meseca

Они су пример како се екипа надограђује из године у годину, као што је Денвер радио, с тим што је Денвер изгубио од прошле сезоне два веома битна играча, а Минесота је надоградила. Оклахома је још зелена за титулу, доста младих играча који тек требају ући у свој зенит за коју годину. Клиперси непознаница, посебно ако се не дао Бог повреди ко од носиоца и то је круг фаворита на западу. Денвер и Минесота вероватно финалисти. На истоку Бостон већ дужи низ година у врху, ове године као стасали, али Милвоки са појачањем који је дошао из Портланда, једном од водећих бекова лиге... Пројектовано финале је за њих. Мада, кошарка је то, ко зна?!
r

rupa u zakonu

pre 4 meseca

pa i Boston je doveo vrhunsko pojačanje na već jaku ekipu, Porcingis odlično igra plus može da otvori više prostora spoljnoj liniji koja je možda i najača u ligi,imaju četvoricu respektabilnih asova. Dokle će stići Boston po meni zavisi od forme Holideja i Porcingisa, ostali bitni šrafovi će igrati svoju igru. Generalno za sve ekipe je glavni zadatak da smanje Jokićevu kontrolu igre, a to je težak zadatak za bilo koji tim za 4 pobede u seriji.
B

Bojam

pre 4 meseca

To je sve rezultat GM-a, koji je prešao iz Denvera, Tim Connely.
D

Dzi

pre 4 meseca

Strasno fizicki potentna ekipa..kao milvoki u sampionskoj sezoni...samo za broj veci... Veliki su, snazni su...i prosle sezone su ih povrede i tuca kostali...ove su kompletni...i jako su dobri.. uz Denver najjaci u ligi.
M

Max alegri

pre 4 meseca

Sta god pricali o Goberu, za tim i rezultate odlican igrac, to je i u reprezentaciji pokazao, nije all star klasa mozda ali gde dodje dodju i rezultati
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Smejale su im se neznalica i slicni likovi koji glume ludilooo. Ovo se videlo prije 3 godine da ce da bude ozbiljna fransiza!!!
J

Jamb

pre 4 meseca

I ja sam imao utisak da se Denver dosta namucio sa njima, mozda i najvise od svih protivnika, sem onog prvog meca. Imaju dobru kompetativnu ekipu, jos jednom odbrana donosi pobede... Koneli je ispao vizionar i u Denveru i u Minesoti