Komentari na vest

Prvi čovek CSKA: Mislim da se nećemo vratiti u Evroligu

E

Era Pora

pre oko 2 godine

Fiba evroliga sa po četiri kluba iz Rusije,četiri iz Turske,tri iz Grčke,tri iz Srbije plus još pet,sest ekipa što sada igraju fiba ligu.
7

73

pre oko 2 godine

Rusija uz Jugoslaviju je bila najznacajniji faktor kosarke u Evropi...Izbacivanjem jedne takve kosarkaske sile iz sveta kosarke ovaj sport vise ni blizu nece biti.kao.sto je bio.Atletika je nesto slicno dozivela kada je nestao DDR kao i rukomet.Eliminisati jednu takvu sportsku naciju iz sveta sporta je poraz celog covecanstva.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Praviće se NOVA LIGA. RESTRUKTURIRANJE EVROPSKE KOŠARKE. Sva dešavanja će biti iskorišćena. Samo pratite događaje.
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

cska je jako bitan za evroligu, kao i ruski timovi...ne mogu ni da zamislim na sta ce da lici ta evroliga...ali eto im sanse da ubace belgijance, engleze ili neke skandinavce...inace kosarkaske sile...bas je jadno ovo sto su uradili, ali to je ta evropa...mada je sport samo zabava, njima je bitno da rade na ozbiljnim pitanjima...a prace oni novac u vtb ligi ne brinem se ja za njih...kao i svi klubovi sto se snadju.
B

Bacuske

pre oko 2 godine

Oslobodite balkan izadjite na jadransko more, to vam od srca zelimo, oslobodite nas ovih lopova, oceubica i prodanih dusa pa da zaigramo slovensko pravoslavnu ligu. Z Uraaa..do pobede.
D

Drvo

pre oko 2 godine

U Beogradu bi imali jaku podrsku.
G

Garison

pre oko 2 godine

sve su ludi za beogradom