Komentari na vest

Prvi derbiji: Od pobede Partizana sa Acom Nikolićem, preko dominacije Zvezdinih legendi do crno-belog Gurovića na Jadranu

0

011.011.

pre preko 1 godinu

Nemojte samo vi da se dicite Splitom i Cibinom.To ne rade ni oni sami.Partizan jeste najtrofejniji u regionu po ukupnom broju osvojenih trofeja.Cibona je trofejnija od cas.Split nije.Nemojte vise o kosarci,ne razumete se.A vaterpolo je deplasirano i da pominjete.
e

evropski

pre preko 1 godinu

trofeji se gledaju znaci cibona i split pa partizan pa onda zvezda a grobari se tripuju da su sampioni univerzuma a ustvari koliko su veci od zvezde toliko su manji od hrvata
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Lepo napisano,ko je tada nosio uniformu morao je da nastupa za partizan i tako su iz Zvezde u partizan na silu prebaceni igraci Aleksandar Nikolic,Braca Alagic,Radomir Saper i mnogi drugi kao sto mozete da pogledate i u filmu "Bicemo prva Sveta". I posle da mi neko kaze da nisu drzavni tim,pa drzava im pomaze od kad su osnovani do dan danas,a na prvu titulu cekali 30 god kao sto pise u tekstu,a zaboravili su da napisu da je pratizan trebao da igra drugu ligu ali su na mufte preko nekog letnjeg turnira izbegli drugu ligu.

Rex

pre preko 1 godinu

Drzava nas je toliko gurala da u to vreme sljake nije mogla da nam sredi jednu titulu za 30 godina ,Zvezda 10 puta bila prva zaredom 2,3 puta zbog kos razlike sa istim brojem bodova i pobeda takve su bile propozicije. I tu je mozda nesto izmuljano na Zvezdinu stranu nije sigurno na nasu ima stvari koje se bas ne slazu sa tim filmom ovde lepo pise sastav Partizana u prvom derbiju Saper i Nikolic su u filmu nakon prvog derbija presli u Partizan ali zna se da to nije jedini detalj dosta toga jos nije istina.
0

011.011

pre preko 1 godinu

Prvu titulu partizan je osvojio 1976 zvanicno, 31 godina cekanja!
@

@011.011.

pre preko 1 godinu

Tako je to kada se neko hvali sljaker titulama iz praistorije.Nikada nebih menjao Partizanovu istoriju za Zvezdinu.Pozdrav od najtrofejnijeg kluba u regionu.
0

011.011

pre preko 1 godinu

To je tradicija, koju Zvezda ima od postanka, koju jsd nema.Sljaka ili ne, nema veze, i partizan je osvajao vaterpolo titule u kadi za kupanje pa nista.Onda ni to ne vazi, ah da...Naravno da u regionu partizan nije najtrofejniji niti ima najvrednije trofeje sto je jos vaznije.Split, Cibona daleko veci timovi, Zvezda nikada drugoligas bila nije, partizan jeste.Pozdrav.