Rade Zagorac: Igrali smo loše

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.19. | 21:29

„Tako je bilo u derbiju, protiv Cedevite i Valensije“, poručio krilni košarkaš crno-belih

Nije išlo crno-belima večeras u sudaru protiv Monaka. Šut je izdao košarkaše Partizana, potom su ušli u nervozu posle čega nije bilo popravnog. Svestan je toga i krilni košarkaš crno-belih Rade Zagorac.

On je istakao da je Partizan ponovo pao u utakmici tokom koje je imao neverovatnu podršku sa tribina.
„Kompletno loša utakmica za nas. Slična nekim porazima koje smo imali ove sezone, poput derbija, Cedevite, Valensije. Svi su bili slični, i nekako simptomatično za te poraze je da je hala bila puna, da je podrška bila neverovatna. Navijačima nam stvarno daju vetar u leđa, kao da se onda mnogo očekuje od nas. Međutim, mi nemamo neki momenat koji bi mogao da prelomi meč na našu stranu. Dosta su igrali riskantno, pustili su bekove da šutiraju, imali smo otvorene pozicije. Ali normalno je dase dešava loš puterski dan.Moramo na tome da radimo. Kada loše šutiramo da ne ulazimo u nervozu i da neke druge stvari ne padaju u igri.To je najvažniji faktor kako bismo postali vrhunska ekipa. Ne sumnjam da imamo potencijal“, rekao je Zagorac.

Izabrane vesti

On je istakao da veruje kako crno-beli mogu da se revanširaju Monaku za sedam dana.
„Imaćemo motiv više za utakmicu tamo, jer su oni bili vrhunski pripremljeni. Čak su igrali rasterećeno. Nisu nam nepoznanica za sledeći meč, sve se zna. Doći će i to vrlo brzo. Pozitivna stvar je što smo spustili razliku, bilo je i 21 u jednom trenutku. Ima i pozitivnih stvari“, dodao je Zagorac.

(Foto MN Press)

 


tagovi

Rade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara