Komentari na vest

Rapsodija u roze! Đurišićevo veče rekorda ubilo Cedevitu u pojam, Mega se razgoropadila

M

Mrcina

pre 14 dana

Ovako to izgleda kad neko uživa u onome što radi.Kako igraju momci,odavno nisam uživao u nečijoj igri kao Meginoj.Kao Zvezdaš se iskreno plašim duela protiv njih(naravno ako prođemo SC).Bravo momci!
O

Ok

pre 14 dana

Bravo, ko kaze da kad se dobro radi tim igra pravu kosarku sa mahom Srpskim igracima.
J

Jtd

pre 13 dana

Mega ima vise stranaca od zvezde i partizana muko moja. Ali i to je ok, privatni klub zaposaljava koga gazda zeli samo ne bih da se pise nesto sto nije tacno
R

Rommel

pre 14 dana

Mega je menadzerski klub, nema istoriju, navijace, ali je u prethodnih 10 godina ucinila vise za srpsku kosarku nego ona dva komunisticka blizanca za koja navija 95% nacije. Pritom ne placamo mi iz svog dzepa kao sto to cinimo za ove bahanalije u Humskoj i na Malom Kalemegdanu. Kakav god da je taj Raznatovic barem nesto doprinosi. Ovi u crvenom blizancu ako imaju mozga dovesce Djurisica i Plavsica jer mogu za dorucak da pojedu razne Tobije, Gilespije i slicnu boraniju.
M

MT

pre 14 dana

Ma bilo nam je Mega, Mega.
O

Odlazi Covicu

pre 14 dana

Ubice nas Mega k'o lopatom....
M

Motley

pre 14 dana

Djurisicu mlad majore mnogo si bolji od milionera iz blizanaca
t

tuneki

pre 14 dana

Miljenovic nije pozivan za reprezentaciju zbog Uskoskovica rezerve Borca
P

Podrska za Nebojsu

pre 14 dana

PLAVSIC I DJURISIC ZAVRSENI ZA SL.SEZONU U ZVEZDI,ODLICNI IGRACI👍
p

pppp

pre 14 dana

KAKO JE MOGUCE DA ZVEZDI IZMAKNU SVI OVI MOMCI KOJI ZAVRSE U MEGI?
h

h00die

pre 14 dana

Zatp sto se u zvezdi "juri rezultat" i zato sto niko u zvezdi nece da istrpi mladog igraca koji mora da prelezi decije bolesti i da odgra neke losije utakmice. Lakse je valjda ulupati milione u neke polovne strance i domace potrosene veterane pod izgovorom nekakvih napada na f4 evrolige i slicnih gluposti. I to se radi svake godine iznova i iznova sa novim igracima i novim rosterima. Umesto da se mladi igraci istrpe i sezonu, dve ako treba pa da one trece postanu nosioci i da se napravi neki rezultat, kod nas bi svi sve preko noci - i onda prodju kako prodju.
1

1717

pre 14 dana

Niko nije izmakao Zvezdi kao ni Partizanu,jednostavno u dva najveca kluba rade ljudi koji ne prate mlade igrace,oni zaradjuju platu tako sto cuju koji je slobodan igrac i kazu to ,,gazdama".Kod Mege je drugacija prica,oni selektiraju decu po celoj Evropi,a najvise po unutrasnjosti Srbije,ono sto valja salje se u okk Beograd i placa im se smestaj i hrana(Malo ko je svestan koliko talentovanih klinaca ima u tom klubu,par njih su opasne zveri od igraca).Tako radi ozbiljan klub.Da ih zanima ozbiljan rezultat potpisujem da bi osvojili euro kup za dve godine.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Mega ce da oboji Zvezdu u roze.
А

АКИ

pre 14 dana

Честитке Мегиним клинцима.Право је уживање гледати их како играју.Цедевита се провела као да је играла против Денвера.
m

mirkosavković

pre 14 dana

Mali je paklen igrač, ne znam zašto se svuda provlači da je nadobudan i da ima problem sa glavom baš. Ako je istina i ako ga neko stvarno poznaje, da konačno potvrdi, a ne da se pišu lovačke priče.
А

АКИ

pre 14 dana

То су само празне приче.Десило се да га је на СП за јуниоре тренер одстранио али тад је био млад јогунаст био је 2 год.млађи од осталих и ништа више лоше није учинио.Пешић има само ријечи хвале о његовом понашању.Уосталом и нетреба да буде неки млакоња штаће нам млитавци у репренз.
1

1717

pre 14 dana

Znam ga licno,kao i njegovog oca,mali nije uopste nadobudan,sta vise izuzetno vaspitan klinac...sve najbolje u daljoj karijeri,gde god da odluci da igra
G

Giorgos Grece

pre 14 dana

Nikola Đuričić je budućnost srpske, evropske i svetske košarke. Nadam se da je zdrav i da će sve biti u redu
h

h00die

pre 14 dana

Au kako igra Mega ljudi. Prelepo za oko svakog ljubitelja kosarke. Nisu slucajno pobedili Zvezdu i Partizan. Jos da im je Topic tu, ni titula ne bi bila nemoguca misija. Malo vise paznje i pozornosti medija treba usmeriti ka ovim momcima. Svaka cast.
S

SimaO

pre 14 dana

Ma ne brate, danas su stručnjaci na komentarima rekli da oni pojma nemaju, da ni jedan igrač ne može da igra evroligu, da je Plavšić mator sa 25 god... A ovi dečaci, uz malo sreće mogu možda i do samog kraja
J

Junker

pre 14 dana

Pozornosti ka ovim momcima, kao i svim prethodnima, nece biti. Mega radi bas onako kako Misku treba. Razvijaju se, nemaju nikakav pritisak, kada se pojavi mega talenat, svi igraju za njega. Pozornost bi im stvorila bespotreban pritisak, poceli bi timovi iz Evrope mnogo da oblecu i da pritiskaju Miska da nekog kupe pre vremena. Sta god mislili o njemu, covek je stvorio jednu fabriku koja radi kao sat, naravno pre svega za njegov dzep.