Renfrou nagnječen skočni zglob, ali neće biti dužeg odsustva

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 11:39

"Zglob mu je otišao u stranu prilikom starta protivničkog igrača", kaže za MOZZART Sport lekar Partizana Moma Jakovljević

Partizan je izgubio večiti derbi, a još jedna od loših stvari za crno-bele je i povreda Aleksa Renfroa. Posle starta Branka Lazića pri kraju utakmice Renfro je hramljući napustio parket. I to uz aplauze navijača Crvene zvezde, treba reći.

Prema prvim prognozama nema preloma i to je najvažnije za plejmejkera Partizana.
"Na srpskom se kaže nagnječenje skočnog zgloba. Iščašio ga je prilikom starta protivničkog igrača, zglob je otišao u stranu. Dakle, ne sam od sebe", kaže za MOZZART Sport lekar Partizana Moma Jakovljević i dodaje da je i Lazić bio u opasnosti da se povredi tom prilikom.

Izabrane vesti

O dužini odsustva je uvek teško govoriti, ali neke prve procene kažu da pauza glavnog organizatora igre crno-belih neće trajati dugo.
"To ne mogu tačno da vam kažem jer zavisi kada će spasti otok, u ovom momentu je teško reći. Ali negde do sedam dana pauze je prva prognoza", kaže Jakovljević za naš sajt.

Inače, lekar Partizana je na nedavnom Kupu Radivoja Koraća dao svoju medalju povređenom Alekseju Nikoliću koji nije mogao da igra u Nišu. 

Partizan u sledećem kolu ABA lige igra protiv Igokee u subotu 9. marta od 19 časova. Postoji šansa da na tom meču nećemo gledati Renfroa koji će svakako biti spreman za one najvažnije bitke koje čekaju Partizan u polufinalu ABA lige.

Dodajmo da je i Ognjen Jaramaz dobio manju povredu u derbiju. Ali se i na prvi pogled vidi da nije ništa ozbiljno.
"Biće dobro, nije ništa strašno. Prilikom doskoka u odbrani sam nagazio nečije stopalo. Nije strašno, ne bih pridavao pažnju tome", kaže nasmejani Jaramaz za MOZZART Sport posle utakmice.

Foto: MN Press


tagovi

Aleks Renfro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara