(Star sport)
(Star sport)

Šabaz Nejpir ne igra protiv Baskonije

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.12.23. | 12:28

Amerikanac izostaje zbog povrede

Pretrpela je Crvena zvezda udarac u bradu tokom gostovanja u Valensiji, a istovremeno izgubila i Šabaza Nejpira, jer Amerikanac neće biti u sastavu trenera Janisa Sferopulosa na meču protiv Baskonije.

Organizator igre crveno-belih je na minuloj utakmici pao na leđa prilikom šuta za tri poena, zbog čega, sugeriše Sport klub, neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi u 13. kolu Evrolige. Iako se na meču sa Valensijom vratio na teren tokom drugog poluvremena, bilo je očigledno da je u problemima, a prema napomeni istog izvora, situacija je takva da se neće nameriti na ekipu Duška Ivanovića.

Izabrane vesti

Činjenica je da je Šabaz Nejpir u četvrtak trenirao normalno sa ostakom ekipe. Na treningu u petak jutro nije ga bilo, baš usled tog bola u leđima. No, trening je, ipak, daleko manjeg intenziteta nego utakmica.

Ova u dvorani „Fernando Buesa“ je značajna za beogradski tim, pošto je dosad izgubio na svim gostovanjima, pa će negativan trend probati da prekine. Osim Nejpira, i bez Adama Hange, koji nije ni doputovao u Španiju.


tagovi

Šabaz NejpirKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara