""
""

Šarića iznervirali novinari pominjanjem Rija i Srbije: Neću više da odgovaram!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.09.17. | 23:37

„Kao ekipa smo danas izgledali loše. Da se bar ovo u grupi dogodilo, ali nije dogodilo se ovde, idemo kući u osmini finala“, rekao je krilni centar Filadelfije

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić bio je neraspoložen nakon ubedljivog poraza od Rusije u osmini finala Evropskog prvenstva i nove rane eliminacije sa velikih takmičenja.

Izabrane vesti

Krilni centar Filadelfije je ubacio 13 poena u koš Zbornaje, ali katastrofalan šut 3/14 za dva.
„Očigledno nemamo taj kvalitet. Stvorila se priča da nešto možemo, očigledno ništa ne možemo i to je tako. Nijedan se igrač na turniru se nije razigrao osim Bogdanovića. On igra igra dobro, daje svoje, a niko drugi nije uhvatio formu iz prošle sezone ili iz pripremnih utakmica. Kao ekipa smo danas izgledali loše. Da se bar ovo u grupi dogodilo, ali nije dogodilo se ovde, idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta nokaut faza kada se lomi mi podbacimo. Ne znam šta da kažem“, rekao je Šarić.

Odličnom igraču nije prijalo pitanje hrvatskih kolega da to kako objašnjava da je čak 15 minuta ostao bez skoka i bez asistencije.
"Čemu uopšte to pitanje. Nije uobičajeno, ali ja sam se borio, dao sam sve od sebe. Nekad se lopta odbije, nekad ne. Nije prvi put da mi se desilo. Nekada uhvatiš jedan-dva skoka, nekada ništa…"

Ipak, planuo je kada je večerašnja njegova partija upoređena sa izdanjem protiv Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Tada je u četvrtfinalu dao sedam poena, iako se očekivalo mnogo više.
"To je tvoje mišljenje, ja mislim da nije tako. Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu", rekao je Šarić, a onda presekao sledeće pitanje na pola sa kratkom rečenicom.
"Neću više da odgovaram".

Selekcija Rusije u četvrtfinalu ide na megdan Grčkoj, a pobednik tog meča u polufinalu će igrati sa boljim iz okršaja Srbije i Italije.

(FOTO: fiba.basketball)


tagovi

Dario Šarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara