Komentari na vest

Savić lobira za A licencu: Nismo zavisni od države, ali država je večna, a fudbalski klubovi i gazde nisu

D

Duca 88

pre 3 meseca

Borite se ti i Zeljko za A licencu,al ne za Partizan nego za KK Dubai.
H

Hromer

pre 3 meseca

Partizan je za vreme Vujoševića igrao F4, imao najbolju atmosferu na utakmicama EL,i tada je EL dodelila licencu poljskom Prokomu. Tako da naši klubovi nemaju čemu da se nadaju, i za njih i poreske obveznike je bolje je da napuste EL.

El

pre 3 meseca

Kad su i oni tada imali vise para od nas sada je drugacije i drugaciji je format kad su eliminisani Rusi samo su Valensija i Partizan aplicirali da popune mesto u Evroligi.
B

Brine

pre 3 meseca

HITNO UKINUTI I ZVEZDI I kkp pomoć države
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

moze i 100.000 navijaca da bodri Partizan i Zvezdu u EL,oni ako rese da se otarase jednog Srpskog kluba u EL prvi ce biti Zvezda ili Partizan.Francuzi pored Monaka i Liona oce i Pariz.Pa sto je izbace onda Asvel ako hoce i Pariz da ubace nego koga ce pa ajd udari po nama Srbima.Ubacivanje Dubai u EL je teska glupost.Ako se gospoda arapi Duvaju sa parama sto nisu kupili lepo NBA klub pa tamo da ulazu novac.
Z

Zvezdaš do koske

pre 3 meseca

Vučiću molim te ko boga prvo daj rok i Čoviću i Mihailoviću od nedelju dana da u cent saopšte i napismeno dokažu koliko su novaca dobili od države. A onda da im država uskrati svaku pomoć pa da ih onda vidimo koliki će im biti budžet i hoće li plaćati igrače po 2 i 2,7 miliona eura.

Kas

pre 3 meseca

Sinisa Mali je to rekao pre nekoliko godina Zvezda je tada dobila vise od drzave ali oba tima je muzu kada bi im ukinuli ta sredstva bili bi mnogo slabiji.
S

Soichiro

pre 3 meseca

Ovi iz evrolige samo trebaju da ukljuce mozak... Bogata trzista bez spektakla ne donose pare.. Ni kvalitet niti velike igrace... U suprotnom bi kinezi vec bili prvaci sveta u fudbalu... Loisil staza na moto gp praznne tribine a. U evropi pune... Ali da vidite tamo guzvu na trkama kamila.
S

Soichiro

pre 3 meseca

Ako budu dve grupe od 10 ekipa to je 18 utakmica u grupi i recimo 10 sa protivnicima iz druge grupe... To je 28 u sezoni, a ako se ucesnici grupa biraju zrebom smanjila bi se verovatnoca da neki klubovi dve godine ne odu u neki deo evrope... Jos ako je poludirigovan nema sanse.
d

devla

pre 3 meseca

Zoki traži čelendž
s

srka

pre 3 meseca

E moj Saviću, jedno su tvoje želje i kalkulacije, a drugo je realnost. Igraćeš Evroligu naredne sezone, samo ako ispuniš barem jedan od dva uslova. Prvi je da osvojiš ABA ligu, a drugi da trijumfuješ u Evroligi. Sve druge opcije ne treba uzimati u razmatranje. Ako uleti Dubaji, a sve su prilike da hoće, sa milionima dolara i pokupuje sve najbolje igrače, koji im budu na raspolaganju na tržištu, Evroliga takav poklon odbiti neće. Onda, pobednik i finalista Evrokupa, takodje očekuju prijem u najelitnije takmičenje. Jedino neko proširenje na recimo 24 kluba, pa da bude dve grupe po dvanaest, onda je moguće da bude dva srpska kluba u Evroligi. To su jedine opcije, sve drugo su puste želje. Partizan mora da se zapita, a neću da pominjem budžet, zašto je ovu sezonu odigrao mnogo lošije nego prethodnu. Šta se radilo tokom prelaznog roka. Zašto se toliko čekao Mirotić?! Da se razumemo, individualno ovaj roster ima ozbiljan potencijal, ali igra ni na šta ne liči. Za razliku od prošle sezone, gde je Partizan, sve do one Panterove gluposti u Madridu, bio najatraktivnija ekipa u Evropi, gde prštalo od energije, želje, elana, ove sezone, ekipa deluje depresivno, apatično, sve suprotno u odnosu na ono što smo gledali prošle. I na kraju, ko ti garantuje prva dva mesta u ABA ligi?! Budućnost i Cedevita Olimpija, mogu itekako da budu opasni rivali ovakvom Partizanu. Zvezda je već obezbedila prvo mesto u ligaškom delu sezone. Partizan baš i nije.
Г

Групни

pre 3 meseca

реалан коментар, осим да су нам Цедевита и Будућност неки опасни ривали !
S

Skorosvetacno

pre 3 meseca

Da Budućnost osvoji ABA, stvarno mislite da bi EL njima dala mesto? Teško. EL će igrati ili Zvzeda ili Partizan, ko osvoji ABA. Ako osvoji neko treći, igraće Partizan. Dok ne uđe Dibai u ABA, onda će on igrati kao "predstavnik"
b

borapbc

pre 3 meseca

odgovor je Matijas Lesooor
B

BokiUSA

pre 3 meseca

I CZ I Partizan imaju pomoc drzave I tu treba staviti tackle.Glupe su price o suprotnom. 20 mil je budzet I jednima I rugima I koliko god da prodas karata (a objavljeno je zvanicno po 6 mil max) gde je resto? Tako da to su glupe tvrdnja. Sa druge strane drzava treba da izlobira da OBA kluba igraju EL I dobiju stalne A licence.
a

all grobar

pre 3 meseca

Prvo, ne znam dal je za bilo koji klub lobirala drzava i da li bi to uopste bio plus u sportu da ti lobira drzava. Drugo, sve dokumente koje je potpisala Srbija i koji treba da su u nasu korist se neprimenjuju ili nam se plasiraju lazne informacije, evo 10 god cekamo na ZSO. Niko nas ne sljivi.
g

gostee

pre 3 meseca

prosle god je bilo 6 miliona od karata a sad je 8 mil procena zato sto se ne racunaju samo godisnje karte vec ove u slobodnoj prodaji...plus jos ove sto se mogu prodati opet ako neko najavi u app da ne dolazi na tekmu pa se njegova ulaznica proda opet
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Čim je rekao da nisu zavisni od države diskreditovao je sebe. Ovo je klasično zamajavanje navijača KKP jer je evidentno da ove godine nije sve baš kako je planirano i tu sad treba malo da se skrene priča što dalje od toga ko je odgovoran. Tako i kod nas Čova večito 12 mesto, pravda tako što ode na Prvu kod one lepojke i spali par ćoraka u stilu bivšeg saigrača iz ”onih dana" Vujoševića. Klinci i dripci koji više mrze protivnički klub nego što vole svoj, odmah navale sa podrškom prvoborcima i tako u krug svake godine dok se kasa ne isprazni a onda svako ode u svom pravcu punih džepova a navijačima ostane samo muk, čemer i jad...
D

Daleko je

pre 3 meseca

kraj sezone. Malo ste se zaleteli.
A

Ajde šta ste

pre 3 meseca

se raspisali. Napadate čoveka bez veze. Pa šta ako lobira. Bartomeua ste svaki drugi dan dovlačili u Beograd na ručkove,večere ZNA SE KOD KOGA pa vas je namazani Katalonac odradio. Lobirate i vi samo sa manje uspeha pa vas to nervira.
O

Ok

pre 3 meseca

Ha ha, ha ovaj je faktor pa lobira. Ne zasmejavajte javnost. Menadzer u pokusaju koji je poznat ne po lobiranju vec po muvanju, ogovaranjima. Nivo ulice.
s

sto se brines onda

pre 3 meseca

cemu frka ....opusti se..
u

ueueue

pre 3 meseca

Spinovanje da bi se skrenulo sa očigledno loše sezone i pogrešnih odluka u vezi dovođenja igrača. Jos će se o tome pričati,a kako sezona bude odmicala,Partizan će da tone na EL-oj tabeli.A A licencu dobija Dubai,London i Pariz,(plus Rusi koji se vraćaju u EL).
Г

Групни

pre 3 meseca

толику гомилу из авиона видљивих лажи може само кварноћа да смисли ! из мог угла : Партизан има бољу сезону: у игри је за топ 8, упркос тежој (захтевнијој) сезони, већим бројем повреда играча, слабијим (троловање Миротића) појачањима ... Арена је пуна, утакмице су добијане из дебелог минуса, еуфорија, неизвесност је в
D

Don Michael Corleone

pre 3 meseca

Oprostite mom ocu što se često oglašava. Stigle su ga godine nije više svoj.

darkobabic930@gmail.com

pre 3 meseca

Druže mi se ne lozimo,ali zato vas pobedjujemo u toj Evroligi na koju se vi ložite
S

Stvarno???

pre 3 meseca

Partizan dobio tvoj klubić 2x u 4 dana.
A

A trenutno

pre 3 meseca

@Stvarno?? u pobedama je koliko? Bolje vi da peticiju da pokrenete da vam vas Dacic svim strancima dodeli drzavljanstva inace i u kupu gubite.
B

Blade123

pre 3 meseca

Hvala Šećeru!!!!
P

Princip

pre 3 meseca

Vic Dana: ne zavisimo od drzave. Platite porez prvo. A to je i katanac automatski
N

Nikola81

pre 3 meseca

Pročitajte ceo tekst gospodine.
a

aca smederevac

pre 3 meseca

crno zlo pokusava na silu da dobije A licencu

Sakur

pre 3 meseca

Jel znate sta su navijaci iz zeleznika?Ti navijaci na istoj utakmici prvo krenu da zvizde i vredjaju njihovog igraca pa onda kad on da kos na istoj toj utakmici onda mu skandiraju ahahahahahhahahahahah ja to u zivotu nisam video nigde da se desilo ahahahahhahaha
O

Opet ti

pre 3 meseca

Sa svojim glupostima.Odakle ti vise vremena za pisanje gluposti.Radis ti nesto u zivotu
@

@Sakur

pre 3 meseca

ni ja nisam to nikada video iako ne propustam Zvezdine utakmice, tako da si to verovatno pomesao sa tvojim partizanom.Tuzno. Pozdrav!
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Ni moj cale, penzioner , nije zavistan od države. Hahahaha, koga bre vise lažete
G

Gost Pera Trta

pre 3 meseca

Ma jok niste vi zavisni od nego drzava zavisi od vas.
T

TP-1

pre 3 meseca

Nezadovoljstvo je veliko posle poraza u derbiju,Monaka,pa sad od Virtusa...Tacno ovi ljudi znaju kako da malo podignu i naloze glupu masu. Partizan nece dobiti licencu,ili ce je dobiti u paketu sa Zvezdom sto je bas tesko i nerealno u ovom trenutku. Zato klinci ne lozite se. Nemojte cika Zoki da vam baca rovca...ovo nema veze sa realnoscu. Cuj,Zoki lobira...
V

Vaš

pre 3 meseca

Gazda redovno radi te stvari. Nisi zapazio???
F

Figaro

pre 3 meseca

Najveća legenda kluba iz železnika Nebojša Čović je sam izjavio više puta kako se tkz. Zvezda ne pali na Evroligu što potvrđuju i rezultati gde za deset godina koliko igraju nijednom nisu ušli u top 8, što znači da svake sezone ulaze sa istim ambicijama. Kada se podvuče zaključak jasno je da je tkz. zvezda zalutala u ovo takmičenje bez ambicija, navijača, istorije. Možda će više ambicija imati u Evrokupu ili FIBA ligi šampiona pa ću im ja poželeti sreću da nas tamo bar upola ne brukaju kao za ovu deceniju jer ipak smo mi zemlja košarke.
@

@figaro

pre 3 meseca

kad udjete u top8 sa budzetom kao zvezda 2016 onda pricahye nesto, ovo sa dovodjenjem evropskih zvezda i visokih pikova vam ne pije vodu
A

A u kojoj

pre 3 meseca

Fazi je igrala protiv CSKA Moskva tri utakmice objasni Molina te da i nama bude malo jasnije.
p

pitam da pitam

pre 3 meseca

a sta kazes o vasoj najvecoj legendi Ostoji?
p

pancevac992

pre 3 meseca

prva recenica odmah laz ,Zvezda je igrala top 8,eto dalje je suvisno citati
O

Oleee

pre 3 meseca

Zvali su ponovo, Zoran Savić je zvao i pitao 'momče, koliko novca želiš'? Agent je rekao šta tražimo od CSKA, oni su nam dali cifru koju smo hteli... Agent me pozvao i rekao, 'slušaj, poslali su nam ugovor koji želimo, već je gotovo sve'. Poslao mi je, pogledao sam i znao sam da su ozbiljni. Zvao me je Željko Obradović, pričali smo, imali smo istu viziju. Pokušavamo da vratimo ovaj klub, ja pokušavam da unapredim svoju karijeru. Pomislio sam, ovo sve zvuči ludo... Igrao sam fajnal for, a sada da ne igram Evroligu. Lud, ali novac ima smisla. 
R

Rumenilo

pre 3 meseca

Trener "crno-belih" posebno se zahvalio državi koja je stala uz Partizan. "Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet.
5

56789

pre 3 meseca

Sa Obradovicem šanse za "A" licencu su VELIKE. BEZ NJEGA SIGURNO JE SVE DRUGACIJE
г

гаго м

pre 3 meseca

Било би тужно читати коментаре ако се пудлицини из предграђа не би јавили са својим "интелектуалним"запажањима 😂
B

Budva555

pre 3 meseca

Ti si inteligentan? Reci nam nesto sto mi ne znamo?
A

Ahahahaha

pre 3 meseca

Koja mržnja prema Partizanu. 😂😂😂
G

Gost007

pre 3 meseca

To vazi za obe strane ..svi ste vi bolesni uglavu
S

SUNĐER BOB

pre 3 meseca

Koja realnost prema malom klubu
G

Guh

pre 3 meseca

Ponovo laze ovaj svoje navijace Igokeje ovcice
0

07777

pre 3 meseca

RUMENI POTPISAO PREDUGOVOR SA PANATOM. PROVERENO
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Doveli su atamana da bi ga sutnuli posle god dana? Teska prica mili…zeljko gde god je dobio konkurenciju brzo je vatap sturu. Kada je oli ojacao pobegao je u fener, kada je efes ojacao zalivadio je iz fenera jer mu nisu obezbedili budzet. Gazda panate mozda mrci, ali lud nije.
S

SUNĐER BOB

pre 3 meseca

nije istina ide u Dubai
D

Da li sam normalan?

pre 3 meseca

Ja bi voleo da mi država da 20 miliona samo da krenem biznis.Posle ću lako i neću zavisiti od nje!
Г

Групни

pre 3 meseca

да можда не волиш да ти нико не може забранити како ћеш да се зовеш, можда би волео и адресу да промениш ...
@

@Групни

pre 3 meseca

Ne svidjaju mi se Laktasi...
Г

Групни вс@Групни

pre 3 meseca

највише волиш УД(баш)е
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Sacekajmo jos malo Mada je sve izvjesnije da je to to
a

au brte

pre 3 meseca

zoki zorule lobira pa nije im svejedno kad zoriške lobira posteno
R

Rebel

pre 3 meseca

Sto se Zeljka u Partizanu tice, imate bolje rezultate od nas ove sezone: dve pobede vise u EL i tri pobede manje od nas u EL, sa vecim budzetom i najboljim trenerom univerzuma kako kazete sami? Da li je to neki rezultat za diku?
@

@Rebel

pre 3 meseca

A i ovaj tantus lobira hahaha pa zna se sta znaci lobirati, a zna se sta je mastanje
L

Luka12

pre 3 meseca

Niste toliko zavisni od države ali za 4 miliona evra samo poslednja tranša jeste,plus Arena, porez. Sa 20 000 navijača na svakoj utakmici neka bude prosek 20 evra po karti to je 400 k evra, odbijte zakup koji ne plaćate i to je za celu sezonu 6.8 miliona evra. Odakle još 19 miliona evra jer vaš predsednik reče da je budžet 25 miliona ?
N

Nxjsj

pre 3 meseca

Dete,knjigu u ruke i trči na matematiku
1

1982Mz

pre 3 meseca

Dete drago najjeftinija karta je 20e
R

Realno samo

pre 3 meseca

E sad isto to postavi sebi, samo ubaci u jednacinu da su vase karte 10€, a druga polovina podeljena u Telekomu, zatim da ona nesrecna kladionica na M daje upola manje novca nego naša itd itd..
F

Fkto

pre 3 meseca

Bolje da finansira država klub, nego privatni vlasnik. Jeste, bolje da narod daje milionerima još miliona, nego da neki milijarder deli svoj novac. Smešna logika.
Z

Zunzi

pre 3 meseca

Nadam se da je ovo sarkazam u tvojoj prvoj recenici.
Г

Групни

pre 3 meseca

нећу читати текст, јер је наслов превише леп да бих се разочарао да се ради само "о покушају", и жељи, али морам да кажем да сам био скептичан према Савићу када је стигао у менаџмент Партизана ! са ове временске дистанце могу да кажем да се ради о господину, студиозном и одмереном менаџеру ! све похвале и пуна подршка за Савића
@

@Групни

pre 3 meseca

ako ti je ovo gospodin, brinem za tvoj zeludac...
G

Gost677838

pre 3 meseca

Vi ste samo mali tastatura navijaci,nikoga ne zanima sta vi mislite,jer ocigleno ste operisani od ovog sporta,slusajte vi svog gazdu,slobodno nastavite da pravite budale od sebe.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

Lepo sam rekao da FMP zavisi od Partizana i Željka. Samo neka nastave da ga vređaju, karta za Kanarska ostrva su im već spremna.
@

@Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

Umesto da budes ludi Milojko, ti navuce komplekse od FMP-a....
S

SUNĐER BOB

pre 3 meseca

Drzavo cujes li ovo, ne zavise od drzave? gasi im MTS!
T

TD

pre 3 meseca

Zasto kazes (pises) drzava, a mislis na dja-vo(la)...
G

Guh

pre 3 meseca

Hahahaha koji muk u železniku!
@

@Guh

pre 3 meseca

Zbog cega? Zbog toga sto izmisljaju price ne bi li vas oporavili zbog dva poraza u derbiju u roku od deset dana?
Z

Zvezdas 73

pre 3 meseca

Kao prvo, smatram da i Partizan i Zvezda zaslužuju A licencu. Strast, gledanost, atraktivnost, a zahvaljujući državi i finansijska stabilnost klubova su razlog ovakve tvrdnje. Pokušavati od engleza napraviti košarkašku naciju je uzaludan posao. Znaju za fudbal, kriket, ragbi...Ni francuzi nisu bolji. Rusi, ukrajinci i srbi im napraviše Monako, a Asvel je lični projekat Parkera. Znači nisam protiv kao zvezdaš A licence Partizanu, ali sam protiv da ovaj čovek ima ikakve veze sa sportom. Svaki trag mu smrdi nečoveštvom. Svaka funkcionerska bitka koju je vodio se završila zatvorenim vratima. Poslednja epizoda je bila njegova uloga u kažnjavanju Zvezde i Kampazza . Direktan potkazivač i beskrupulozni manipulant. Znam da ćete mi pomenuti našu upravu i ne pravim svece ni od koga, ali ovo nije radio niko što ovaj spreman da uradi i što je već i uradio. Mislim da bismo imali mnogo više uspeha kad bi imali neke zajedničke ciljeve kao srpski klubovi , ne dirajući u rivalstvo i borbu za prestiž. Bez ovakvih predstavnika....
Г

Групни

pre 3 meseca

ниси се оглашавао када је Партизан имао забрану лиценцирања играча за АБА Лигу, ниси имао ништа против када је Човић тражио казну за неиграње (намештеног) српског првенства ! 1000 саопштења, притисака, спиновања, жалби, тужби од стране истог, и "МИ" би требали да будемо фини !? јел' то неки паралелни свет који ви замислите, а ми прихватимо ... не, no passaran
W

Wonder

pre 3 meseca

Kad su skapirali posle derbija da si izgubili ABA ligu. Sad prpa bajo
?

????

pre 3 meseca

Na koju foru tvoj klubić iz železnika igra Evroligu ove sezone kad niste prvaci?
@

@????

pre 3 meseca

Na koju foru tvoj klubic igra uopste drugu sezonu za redom u EL jer prosle sezone niste imali pravo na to, na kojju foru vodi tvoj tim Zeljko a nema ugovor sa tvojim malim klubicem?
?

????

pre 3 meseca

@???? Partizan igra Evroligu kao prvak ABA LIGE.
@

@????

pre 3 meseca

ali prvi put tek ove sezone kao osvajac ABA lige, a sta cemo sa prvom sezonomu EL ligi gde ste potpuno sportski nezasluzeno dobili ucesce??
F

F4

pre 3 meseca

PARTIZAN dobija A licencu, opušteno braćo Grobari!!! 2 u Bolonji!!!
s

samo

pre 3 meseca

Taj sport broj 1,ako ne bi igrali El imali bi u sezoni sto prodatih karata i to ne Partizan,nego svi u kompletu.
j

jova1245

pre 3 meseca

Kako te nije sramota! Ako niste zavisni od drzave pokazite te sponzorske ugovore sa privatnim kompanijama koje imate! Jedne i druge drzava finansira sa nasim parama da bi lopuze uzivale u zivotima!
D

Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Stvarno mislis da bi smeo ovo da izjavi da nije 100% istina, kao i Ostoja ono da nam je 30% budzeta od drzave? Gde ti zivis sinak? U roku od 2 minuta bi dobili po usima, jos su verovatno i dodali ovo sto su rekli...
@

@Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Ako je sto posto istina sve sto kazu javno, gde je najvece pojacanje koje je EL ikada videla a Ostoja najavio?
D

Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Kakve veze ima pojacanje sa ovim sto ja pisem? Kazem od toliko vasih prica kako nam drzava daje ne znam koliko para, Ostoja izjavi da nam je 30% od drzave, da li mislis da bi Ostoja to smeo da izjavi da nam drzava daje vise od toga? Kapiras sinak? Nisam video da ga je neko demantovao?
B

Budimo

pre 3 meseca

Realni, večiti igraju El, zbog rata u Ukrajini.A sad se postavlja pitanje, kad se Rusi vrate, dal će aba liga imati i tog jednog učesnika. Ako ostane 18 učesnika, čisto sumnjam.
D

Daj te licence bre

pre 3 meseca

ABA će uvek imati jednog predstavnika tj. šampiona pa da se vrati i Sv.Petar!To nikad nije bilo sporno i to nam ne mogu nikad oduzeti.Sporno je što Alba,Asvel i drugi buđoni imaju A licence a mi ne!To što trenutno Srbija nudi ne nudi nijedna država u Evropi,pune Arene,strast i bez obzira na rezultate atraktivnu košarku!
@

@daj te...

pre 3 meseca

Kad se vrate Rusi, i kad uđe Dubai, nema druškane više mesta za aba ligu. To jedno mesto će Dubai zauzeti. Jedini je spas proširenje lige.
H

Haha

pre 3 meseca

Ma sad ce price kako oni sami sebe finansiraju time sto skupljalju pare po kutijama na domacim utakmica.od ulaznica i uplata vernih navijaca,a hoce Musi da daju 2 meleona,lazi me da te lazem,samo da jave Zeljku da se ne blamira vise i da prica kako partizai nema pare.
T

Timi9

pre 3 meseca

Evroliga je najsmesnije i najgore takmicenje u istoriji sporta.U ligu ulazi tim koji prvenstveno uopste ne pripada evropi,pored toga to je liga koja je obesmislenila kosarku u evropi jer mozes da budes prvak svoje zemlje ne znaci ti nista jer su mesta kupljena davno vec pa samim tim jedna Alba za koju niko ne svetu ne zna iz kog razloga ima licencu moze da ispadne u drugu ligu Nemacke i da je naredne godine ceka el,sto je pre 2 godine i uradio Olimpijakos koji je igrao drugu ligu Grcke sa omladincima ali je uredno igrao el...skandalozno takmicenje kojem se iskreno nadam da ce jednog dana doci kraj
R

Rodoljub X

pre 3 meseca

Bas zato sto su oba blizanca zavisna od drzave, bas zato i nece da vam daju licencu.
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Brt prvi ja znam bar njih 10 da su dobili besplatne sezonske tako da odmah znam da ne govoris istinu....
D

Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Gde su delili, uz mts paket? Na pumpama? U Idei?
@

@Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Navijacima fiktivno zaposlenim u drzavne institucije
D

Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Kao prvo kaze se zaposlenim u drzavnim institucijama, a ne u drzavne institucije... Prvo to da savladas pa cemo onda dalje... A drugo proveri prvo ko je morao da kupi i cije sezonske, pa da ih deli po paketima i to samo da bi probao da se priblizi Partizanu...
K

Kako da ne

pre 3 meseca

Dobijemo A licencu najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 Plus najveci i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova na svetu Zeljko Obradovic 🖤
D

Druže

pre 3 meseca

Razumem navijačku strast, ali napisati najtrofejniji klub na svetu, to ne mogu shvatiti. Partizan na Balkanu nije najtrofejniji. Samo pogledaj kakve gigante imaš u Grčkoj,ove komšije neću spominjati.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Из овог интервјуа се види сва бесмисленост Звезде и Партизана. Човић је и поменуо мало, да када би се заједно наступило, било би боље. Али овај ни да бекне! А решење је ту. Или оба клуба А лиценце, или ниједан. Постоји ФИБА Лига шампиона, дочекали би раширених руку наша 2 тима, а уједно, ТВ права за Еуролигу са овог подручја била изгубљена. И не само ТВ права, већ гледаност и све што прати кошарку. Француска, Немачка не плаћају ни динара за ТВ права, јер једноставно, нема интересовања. Тек за Енглеску не би их било. Па ако их желе, нека играју они. Грци, Шпанци и Срби плаћају та права и нешто Литванци, али драстично мање за свој клуб. Само заједнички наступ оба клуба и нема зиме, али то тешко да буде.
a

all grobar

pre 3 meseca

malo smo nezahvalni, poklone nam ucesce u EL jedne godine, odmah bi da dobijemo A licencu...
G

Gost997

pre 3 meseca

Ajde Savicu ne blamiraj se, izvukla vas drzava iz naftalina i surduknula pare, odlaskom Obradovica prekidaju se i finansije i nece biti vise od par hiljada ljudi na tribinama, u ove nebuloze ni mala deca ne veruju, jedan jedini kriterijum ne ispunjavate za a licencu
N

Neokresan

pre 3 meseca

Ko kaže da će Obradović da ode iz Partizana? S druge strane, Partizan je par hiljada ljudi imao gotovo stalno čak i kad nije igrao Evroligu, a vama se želja za Evroligom vratila kada ste videli brojnost Partizanove publike na utakmicama. To samo po sebi nije loše, ali zašto mislite da više zaslužujete igranje elitnog takmičenja od Partizana?
@

@Neokresan

pre 3 meseca

druze ne lupaj, premotaj utakmice na kraju krajeva pa vidi koliko vas je dolazilo na utakmice... Tada niste pratilo kosarku nego vaterpolo
B

Boegradjanin

pre 3 meseca

Kao navijač Zvezde kažem da je okej da se ljudi bore da dobiju A licencu i da je sreče da dobiju oba kluba . Ali druže zaista moram da kažem da mi je smešno i presmešno da kazu da sve manje zavise od države jer da se ne lažemo i jedni i drugi da nije te iste ne bi imali da pokriju ni 30 % rashooda od prihoda koji naprave sami.
R

Ros

pre 3 meseca

Ali kada Terza to isto kaže, onda nije smešno nego je realno. Je l tako?
d

dubai

pre 3 meseca

projekat sa klupe ce voditi Kari Pesic.Opet ima i linija po kojoj to ide i tu je nasa drzava prisutna.Pare nisu problem i zato ih zovu.Taj isti Dubai ce potrositi para kao sad u fudbalu.Ko bude igrao takav format el bice osakacen za atmosferu iz nase Arene jer nece biti mesta za sve.Od vlasti dosta zavisi,samo da vas podsetim da se vlast uvek menjala kad sever zagrmi protiv nje.Ovi drugi su manje bitni,jer se prodaju za malo para.
T

TD

pre 3 meseca

Uuu, kako ste vi samo strasni, da nije zbog vas MOZDA pao i Berlinski zid? Da nije bilo onoga sto se desilo '99, nikad ne bi pao onaj koji je tad vladao, a sigurno ne '00.
C

CICIBANsever

pre 3 meseca

Zavrsice to tebi Bodiroga.bez brige budi Zoki.Samo moraš da nastaviš da drukaš....
S

Sf

pre 3 meseca

Kako laže čovek. Ko im je platio porez. Grad Beograd. Zna či država, sam sebi pkatila pirez koji partizan duguje. Čiji su tajkuni koji ih finansiraju. Svi dobijaju pislove od države. Plu MTS NIS, DUNAV OSIGURANJE ITD. Kako laže čovek
V

View

pre 3 meseca

Da li mi se cini ili je ovo pokusaj lozenja navijaca nekom pricom o licenci, posle Derbija i Monaka?
m

ma

pre 3 meseca

Ako izgube veceras,sledi ucesce u Nba.
@

@View

pre 3 meseca

ako izgube veceras pocinje prica da ce sledece sezone igrati svaku utakmicu na JNA ali NBA ligu naravno, plus Zeljko ulaze svoje pare i dovodi NBA igrace
M

MVP ČAČAK

pre 3 meseca

" Željko troši 30.000 evra na ulaznice. Ja sam kupio 20 sezonskih. " Pa dobro covece da li si realan, da li oni stvarno misle da mi mozga nemamo... Druga stvar na osnovu cega zasluzujete A licencu, deset godina vas nigde nije bilo, igrate drugu sezonu sada, normalno je da posle deset godina imate vece interesovanje navijaca nego Oly koji svake godine igra EL recimo. Pa i Zvezda je u EC oborila rekord 24.000 navijaca kada je pocela da belezi prve rezultate. Opet iz partiotskih razloga bih voleo da Zvezda i Partizan imaju A licencu za EL ali nemoj da se bas pravimo ludi... Ovo sa Dubaiem treba iskoristiti i na osnovu toga izgurati A licencu za oba kluba.
@

@ssss

pre 3 meseca

Jedino rešenje je da oba kluba dobiju licence.Čak i kada bi samo Partizan dobio licencu to bi bilo dobro i za Zvezdu jer bi kroz ABA ligu imala siguran prolaz u EL.U suprotnom možemo da budemo srećnih ako ne bude mrtvih u finalu ABA lige.
@

@@ssss

pre 3 meseca

ajde onda ovako, Zvezda kao desetogodisnji ucesnik iste da dobije A licencu a vi preko ABA lige, to je skroz dobro i za jedna i za drugi klub
@

@ssss

pre 3 meseca

Što da ne.Samo da se nađe način da oba kluba budu stalni učesnici EL.Jedino tako neće biti zle krvi i smiriće se strasti.Ja bih najviše voleo da oba kluba dobiju licence,ali je realnije da je dobije Partizan zbog Obradovića i Savića.
@

@@ssss

pre 3 meseca

Zle krvi ce biti manje kada se mediji budu malo smirili, kada izjave celnih ljudi oba kluba malo odu u kulturnijem smeru itd itd
L

Licencu

pre 3 meseca

Neće dobiti, ni jedni, ni drugi. Taman da nas ima 100 hiljada u areni, i da skačemo 40 min. Oni gledaju samo profit, i ništa drugo. Ugursće Dubai, Pariz i London. A vi se samo svađajte ovde. Što se mene tiče Zvezda sutra može da igra Fibinu LŠ, a Partizan neka igra El. Organski ne podnosim to takmičenje. Kopiraju Nba ligu, a nema ništa gore, od loše kopije.
J

JT

pre 3 meseca

Ko kopita NBA ligu? Pa sve kad se sakupi novac koji se dobije u Evroligi, ako je osvojiš, dovoljan je za recimo jednog Mirotića. Evroliga je smešno takmičenje i zasniva se isključivo na prestižu. Uz to pobednik Evrolige je samodeklarativno prvak evrope što je uzurpacija, jer tu ligu igraju klubovi koji nisu prvaci svojih zemalja.
t

tegi na aparate

pre 3 meseca

Kakvo prosipanje tegijevih laznih informacija, svjesno ili ne ne znam, ako ga je prosuo za sezonske hahahahahahhahahahaha Zorane, Zorane...
1

15880

pre 3 meseca

Nebojsa , ti li si ?
N

Neverovatno

pre 3 meseca

A porez sto duguju to nista? sto su pravrili navijace s akcijom sakupljanja pa posle od drzave dobili pare da plate dug to nikom nista ne duguje se nikom jer eto u ovoj zemlji mozes da ne placaj porez da mimo svih protokola pumpas pare za igrace bez kontrole bez icega da ne prijavljujes zaposlene jos kazes zasluzili smo. Panter se smeje koliko para je dobio ledej dao izjavu za strane medije kako je zbog para ostao naneli onaj spin kako je smanjio platu direktno na instagramu demantovao i nikom nista i dalje zelimir prica kako se stice utisak da partizan ima pare. samo se nadam da ce im drzava uciniti tu uslugu i da ce ih potpuno osloboditi od pomoci drzave. Ostojia trinkijeri i zelimir su stalno zahvaljivali vucicu za pomoc kako sad nezavisni
d

d. g.

pre 3 meseca

Budžet 20 miliona od karata ako je verovati 7. Od tv prava ništa. Odakle još 13 miliona ako država tako malo pomaže. Kažeš da će država postojati. A šta ako neko shvati da je pametnije pare uložiti u recimo vrtiće ili škole?
G

Goss

pre 3 meseca

Pa onda će ponovo sa se ugasi fmp
I

Informisi se

pre 3 meseca

U upravnom odboru ima dosta jakih privrednika koji ulazu i svoj novac

darkobabic930@gmail.com

pre 3 meseca

Vi ste zasluzili isto kao i Dubai,London...,bili prvaci pre 30 god.,usli u Evroligu preko pozivnice i sad mislite da zasluzujete A licencu,to bi znacilo isto kao da Zvezda u fudbalu udje u Superligu Evrope jer je bila prvak kad ae mi nismo ni rodili,stvarno ne znam zbog cega vi pre Zvezde zasluzujete da dobijete licencu,ali iskreno mislim da nece da dobijete
N

Niko123

pre 3 meseca

Po čemu Fmp zaslužio?
Б

Блок

pre 3 meseca

Не читам даље од наслова и прве три реченице. Срамно. Сви клубови у дебелом минусу ,није исплатива ЕЛ ... Секције ФК финансирају КК секције или богати појединци ,јаке фирме (Армани ,Ефес) ...Само партизаи је у стању сам себе да финансира . Дајте рецепт свима,да и други тако.Што не би сви као и ви ,пријавили лажни буџет па као финансирају играче спонзори. При том то су милионске цифре. Партизан =Ледеј=Дуло Дукљанин.
S

Sorba

pre 3 meseca

Book? Za recept pitaj terzu i covketa kako su vratili 7 5 mil. Duga za kosarkaski i fudbalski klub
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Ima jedan klub koji nije postojao do 76' Ima jedan klub koji je ispao iz Jugoslovenske lige 71' i igrao u drugoj ligi, KK Drugoligaš. Ima jedan klub koji je na titulu čekao neverovatnih 31 godinu, više od 3 Decenije, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Ima jedan klub koji sada na titulu čeka 11 godina, više od cele jedne Decenije. Ima jedan klub koji ima najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi. Ima jedan klub koji je doveo najvećeg trenera u Evropi koji je za 3 sezone od mogućih 10 trofeja, osvojio samo 1. Ima jedan klub koji je poslednjih 11 godina osvojio 1 Aba ligu i 2 domaća kupa, dok je Zvezda za to vreme osvojila 22 trofeja. Ima jedan klub koji ni ove sezone neće ništa osvojiti .
m

missed

pre 3 meseca

ima i jedan ugaseni klub 2011 ...
p

pedja986

pre 3 meseca

i? taj klub ce dobiti A licencu i vi to znate i mozete da pisete saopstenja do sutra.
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Hahahaha jel toliko boli
A

Aranđel

pre 3 meseca

Niste ovisni od drzave?Pa da nije bilo te drzave da vam kupi učešće u EL,a kasnije i da vam da veliki budzet ne bi je nikad ni igrali
?

????

pre 3 meseca

Tvoj klub zvezda ili fmp svejedno je 4x igrao na mufte Evroligu. Obrisano 16 000 000€. Jel dovoljno?
@

@????

pre 3 meseca

A ko te je to uopste pitao? Umes li da citas sta je covek pitao?
J

Jtd

pre 3 meseca

Pitacu ovde ljude koji uredjuju ovaj portal pa ce bar admin da procita. Da li jos neko igra tu kosarku za koju savic kaze da je ovde sport br 1 osim el i nba, prvih dvadeset vesti Vam je to, timovi igraci, ko je kome kad i sta rekao...aman ljudi dajte, igra se aba, aba 2, ta nasa zalosna kls, kakva takva nasa je. Na kraju imate je i na listama za kladjenje, dok je ne zabrane :-P
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Sve moze da prodje, ali da placaju NBA skauti ulaznice i da zeljko trosi 30 soma i ti da si kupio 20 sezonskih…haha pa ovo je kraj. I posle neko nesto kaze za covica…taj barem kad lupi, lupi nesto sto ima smisla, a ovi…prvo mail pa onda ovo, cirkus!
B

Burek

pre 3 meseca

Ali oni su veliki klub, znaš ? Ove sezone će im najveći uspeh biti preokret protiv Makabija ahahahah
G

Guverner

pre 3 meseca

Nismo toliko zavisni od države i "trudimo" se svake godine da smanjimo njihovu pomoć???? Zavisni ste a niste zavisni, po sistemu "samo tetki da odnesem lek"! Zavisni su i Zvezda i Partizan jer je kosarka neprofitabilan sport i da bi bili bar ovoliko konkuretni u Euroligi ne možete bez pomoći države...Da li je to opravdano da država toliko daje da bi se reklo za pet godina da se igrao top 10 a pritom nasih igrača u našim klubovima nema nigde i mi kao košarkaška nacija ćemo sve više stagnirati, nije i trebala bi država ograničiti pomoć na pet miliona a za ostalo neka se sami snađu u protivnom neka igraju Euro cup, em će biti konkuretni pa i osvojiti, em će biti više domaćih igrača, em će ušparati bar deset miliona eura državi...
N

Nemojteee

pre 3 meseca

Covic prošle sezone završio u bolnici tokom finalne serije ako se ovako nastavi partizan dobije licencu i osvoji aba mislim da svi znamo šta je sledeće za nebojšu
@

@Nemojteee

pre 3 meseca

KOLIKO JE OVO BOLESNO...
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Ne brini ti za nebojsu, brini ti sta ce zelimiru da se desi, jer mi u finalu kod kuce izgubiti necemo. Jer smo svi videli kako igrate kad je zvezda domacin…
@

@Nemojteee

pre 3 meseca

Rekacijo da li ste realno? brisite ovakve komentare Pobogu
G

Girona

pre 3 meseca

stidim se ovakvih navijaca Partizana!
T

TD

pre 3 meseca

Girona, folirantu, jos kad bi ti bio navijac Partizana...

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Pa za ovu 1ipo sezonu već imamo bolje rezultate od vas koji igrate već 9tu sezonu inače vrlo već 4 učešća imate a da niste zaslužili na terenu.
Q

Q4

pre 3 meseca

Za ove tri sezone imate budžet kao Zvezda zajedno za sve te 9 sezone koje spominješ...

VecaBg1971

pre 3 meseca

Opismeni se čoveče
m

ma

pre 3 meseca

Od nas nemate,posto ste obe sezone losiji medjusobni skor.Mi koga hocemo pobedimo i dokazemo da smo bolji,a za Albu i Asvel nas zabole.
@

@Bojane

pre 3 meseca

imate bolje rezultate od nas dve pobede vise u EL i tri pobede manje od nas u EL, sa vecim budzetom i najboljim trenerom univerzuma kako kazete sami?
R

RakiDelija

pre 3 meseca

Covek slagao a nije ni trepnuo licencu mozete samo da sanjate u evroligi naredne sezone samo zvezda
M

Mali srbin

pre 3 meseca

Ako ovi ostojini navijaci tj tkzv jug kupuje ulaznice.....
M

Mi imamo svoga boga

pre 3 meseca

Ime mu je Bodiroga ...A licenca I da istupimo iz ABA lige ....dodjoh ....vidjeh....pobjedih ..
l

lion zion

pre 3 meseca

samo osvajac aba lige citaj Zvezda,ide drektno u el i drugoplasirani kljb regularnog dela abe eventualno.zvezda ako pusti sad buducnost sto bi jako voleo,buducnost bi bila taj drugi tim iz abe.zna to zoran zato i pokusva da izmanipulise ali nece moci.karma stize-dubai kam tu el bro

VecaBg1971

pre 3 meseca

Moraju da požure dok je Bodiroga jos na funkciji, znaju da regularno ne mogu da udju preko Abe nikako.
G

Gost 120906

pre 3 meseca

Lepo idi u tvoju Zenicu ili u tvoj Split pa tamo prosipaj pamet.
p

pace

pre 3 meseca

ako pariz osvoji evrocup i dubaji udje u el dve ekipe iz ove sezone nemaju mesta ne verujem da ce to biti virtus i valensija tako da lako moze da bude da ne igra ni zvezda ni partizan
b

brine

pre 3 meseca

kada ne zavisite od ržava zašto kmečite da vam telekom ne isplaćuje 3000000 evra kao sponzor ,država vam kupuje licencu,porez ne plaćate,SRAMOTA
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

Što ih ložiš Saviću da urgiraš za licencu kad je ona gotova stvar? Treba javno reći da je licenca gotova, da je Aba liga nebitna i da ce zvezda sledece sezone igrati cipiripi kup!
m

matoriekspert

pre 3 meseca

A zašto? Jedan je bivši a ako Bog da budući osvajač takmičenja a drugi je rekreativni učesnik uguran na silu u to takmičenje da bi se pljačkala državna kasa. Nema nikakve logike da treba oba da dobiju licencu! Wellcome Dubai Železnik bye bye!
A

ABCDE

pre 3 meseca

Zoki,jel su pruzili ruku? Jel su dali rec? Sta kaze patrijarh?
p

pace

pre 3 meseca

nista se tu ne zna cak i tim koji osvoji aba ligu ne mora da znaci da ce biti pozvan u el moze lako da ne igra ni jedan klub ako pariz osvoji evro cup i udje dubai dve ekipe od ovih 18 sto sad igraju nemaju mesta ne verujem da ce bez el ostati virtus i valensija
М

Марјан

pre 3 meseca

Сад је јасно као дан одкуд и због чега се толико удара у ККП са свих страна-добиће лиценцу вероватно. Небојша из Железника остаје сам да се игра удбашења у АБА,КЛС,КСС......
S

SVETSKA KLASA

pre 3 meseca

Dovesti Pokuševskog i Vanju, zakazati mečeve s NBA ekipama na stadionu Partizana i u Beču, značajno unaprediti mlađe kategorije.
I

Ivan82

pre 3 meseca

Na čemu si legendo?
k

kk drugoligaš 71'

pre 3 meseca

Kada odeš u evroligu, jel ih na kolenima moliš. Dobićeš licencu za evrokup.
С

СРБ

pre 3 meseca

Веће шансе да добију лиценце и Звезда и Партизан имали би да је остао Бартомеу.
p

pitam za druga

pre 3 meseca

Licence za KLS?
R

Retro

pre 3 meseca

Evo legende partizana
P

Prislonica

pre 3 meseca

Vidi ga ovaj...Nismo zavisni od drzave?Ahahahaha...Pa sto ne platite porez kad niste zavisni od drzave? Ko vam dozvoljava da ne placate porez? Sad kad gori pod nogama i kad pucate u ABA lazete i izmisljate...Nece moci! KATANAC JE BLIZU!

Sakur

pre 3 meseca

Partizan je vise platio poreza nego tvoj mutirani klub koji je obrisao dugove
С

СРБ

pre 3 meseca

Или ће добити оба клуба или ни један .То је јасна ствар то сви знају.
M

Mile led

pre 3 meseca

Usro se, zna da neće osvojiti Aba ligu i tako igrati EL, pa sada ide kod njih da ih moli. Ajde plači još jače.
P

Pfc

pre 3 meseca

Pa kako vi igrate EL ove sezone?
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Bolje vam je da ne čačkate mečku pod prečku inače će vam se obiti o glavu. Lako može da se desi da druga strana zaplače zbog EL...
C

CzvBgd

pre 3 meseca

@pfc kao vi prošle godine. Da nije bilo Putina nikad ne bi videli EL.
S

Sumar

pre 3 meseca

Govoris o plakanju a vi ste plakali da bi igrali Evroligu ove sezone.
S

Sta reci

pre 3 meseca

Imamo 2 kluba U jednom Savic i Zeljko u drugom Dozet i Janis Jedan klub 4 final four 1 titula Drugi tim 1 top 8 Jedan tim gde god ode rasproda half Drugi tim who the f**k are you I najbitnija stvar za Zeljka ce glasati skoro svi osnivaci eurleagu jel gde god dodje dobije aplauz I postovanje.
Ч

Честитке...

pre 3 meseca

...давно не прочитах нешто глупље. Иначе, рецимо Алба има лиценцу, а добиће и Дубаи. Па ти сад сам закључи колико им је важно име тренера. А како сте прошли у ЕК против Тути фрути?
M

Ma da

pre 3 meseca

Bitno jenda si ti pametan a sta ste vi osvojili eurocup koliko imate pobeda u play offu euroleagu
7

777

pre 3 meseca

Ja mislim da on pise komentar i place.. pece ga ali nece da prestane da pise
G

GostTttr

pre 3 meseca

Alba nema a licencu genije Pozicnicu na 3god
A

Ako malo razmislis

pre 3 meseca

Pa Zeljku je uvek radio u timovima sa a licencom.Ove se odlucuje za narednih par godina ide prica da Alba gubi licencu a Dubai je realnij za 2 godine.Al dobro ne kazu tako na pinku hepiju
U

Urgh!

pre 3 meseca

Ovaj lik je bio zaista dobar košarkaš, ali, čini mi se, da je kao čovjek čista nula. Baš jedno veliko razočarenje. Nema to veze sa relacijama Zvezda-Partizan, nego su mu karakterne osobine, stavovi i generalno ponašanje, na nivou uličara. Ne znam šta mu to treba, poslije onakve karijere...
B

Borky10

pre 3 meseca

Ovaj lik je prije Partizana bio menadzer koji je odvodio decu odavde i uprostavao im karijere i ujedno unistavao nase klubove!
a

asi

pre 3 meseca

Care aj daj par primera takvog ponašanja ili je za tebe primer toga to sto ne radi za CZ. Daj neku izjavu Savićevu,neko nekorektno ponasanje imenuj. Nema toga. Isto pricate i o Obradoviću a čovek reč protiv CZ nije rekao. Vaš jedini problem zbog kojeg mrzite te ljude je to sto rade dobre stvari za Partizan,što se bore za Partizan. To samo pokazuje kakve su osobe kao ti,loše ljudi.
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

@Borky10 Misko Rznatovicu, ti li si?
G

Gaj Kasije Longin

pre 3 meseca

Navedi tačno koje karakterne osobine i koji konketno stavovi su problem? Šta ti znaš o njegovom karakteru, nikad sa njim nisi popio piće i ti znaš nešto o njemu i njegovom karakteru! Biće da je problem to što radi u Partizanu a ne FMP-u pa otuda ovakav komentar? A?
R

Realno samo

pre 3 meseca

Iako sam grobar pokusacu nesto rascistiti sa kidarama koje navijaju za oba kluba. Ovde se ne prica vise samo o Partizanu i A licenci nego i zvezdi, i ako malo bolje ukljucite vase ogranicene mozgove videcete koliko para mi gubimo, a koliko drugi dobijaju od tv prava i slicno. Kad bi oba kluba imala licence, klibovi bi imali par miliona veci budzet..
B

Borky10

pre 3 meseca

Jel on to upravo rekao da predsednik laze? Sad opet Ostoja mora da se javi i pegla.
0

0888

pre 3 meseca

SLEDECE GODINE EVRO KUP. DRZAVA ZAVRCE SLAVINE I KAZNA ZBOG SKANDIRANJA. LJUBISE MI MOGA groBARI
S

Sta je rekel?

pre 3 meseca

Trener "crno-belih" posebno se zahvalio državi koja je stala uz Partizan. "Želim da se zahvalim državi Srbiji koja je mnogo pomogla Partizanu da ima ovakvu sezonu, da napravi ozbiljan tim i odličan budžet.
s

senseimaster

pre 3 meseca

Ne vredi,tako naučili.Ušli u EL preko lobiranja,jer po rezultatima bi se načekali a sada bi i licencu bez obzira na rezultate.I povrh svega bez imalo srama izjave "zaslužili smo".
I

Image

pre 3 meseca

Ako pogledaš tradiciju i rezultate Partizana, igrače koji su igrali, trenere koji su radili u Partizanu, posete navijača domaćim i gostujućim utakmicama i triler seriju sa Realom prošle godine, Partizan definitivno zaslužuje A licencu.
T

TD

pre 3 meseca

Ako pogledas sve to, KK PARTIZAN zasluzuje DOZIVOTNU licencu.
p

prti

pre 3 meseca

Hahahhaha au al se nalupetao :D
J

Junker

pre 3 meseca

Znam da Grobari gledaju drugacije jer je sad “njihov”, al ja nikad necu prihvatiti Partizanovca kao novopecenog Zvezdasa. Dozet je njihov, nasledio od oca koji je lud za Partizanom, ja ga i bez toga ne mogu smisliti jer je neznalica. Ali ovo njhovo da im je Zoran Savic dobar, a i dan danas stoji snimak kako prica da je Zvezdas i proziva Partizanovce kad izgube. Panter im kapiten. Koji paradoks, nas kapiten je bio kapiten njihovom sadasnjem kapitenu. Stojkovic koji izjavi “ne mozes negde sto mrzis” postane njihov kapiten i legenda kluba. Znas da ne moze neko takav biti covek kad je vec jednom izdao svoje zarad licne koristi.
g

gostgoat

pre 3 meseca

Али друже то су они. Није битно што је Стојковић то рекао, него само да је нас повредио и то говори много тога о њима.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Savić je bio igrač Jugoplastike i u to vreme, gazio je PARTIZAN, gde je stigao. I šta sad? Treba da kažemo, e on je ovakav ili onakav. Dajte ljudi, porastite i uzdignite se iznad klubaštva. Savić je dobar direktor PARTIZANA iako je možda ganci. Meni ne smeta sve dok radi dobre stvari za klub u kome je sad.
R

Retro

pre 3 meseca

Bravo.sve od reci do reci!!!
B

Borky10

pre 3 meseca

Gdje jos Ozegovic pa Avramovic ili Smajlagic koji nema sta nisu pisali po mrezama (moze se i sada pronaci). Ajd ok igraju momci al da ti sad od njih pravis bozanstva i grobarcine na kvadrat je bas smjesno i jadno!
A

A vama smeta

pre 3 meseca

Kada je Ivanic visio po Jna ili Petrusev slike iz detinjstva u Partizanovom dresu.
J

Junker

pre 3 meseca

Kao sto sam napisao za Dozeta isti je slucaj eto bas sa Petrusevom. Nikad mi se nije svidjao, vidi se da je momak folirant i prljav igrac, provokator. Da nije imao onaj sukob sa Lesorom i da ga niste onoliko vredjali on bi peske iz NBA ove sezone dosao kod vas. Aleksa je tu jedini momcina, stalo mu je do ekipe, sigurno i vas Grobara jer ste ga prihvatili, ali nikad ne vredja Zvezdu niti ulazi u sukob sa nasim igracima. Savic je ljiga.
K

Kakva njuska

pre 3 meseca

Nalupeta se ova legenda Jugoplastike samo tako.
V

Vid

pre 3 meseca

Najgore od svega je što će je i dobiti na kraju. Mi nažalost nećemo zbog nesposobnog rukovodstva. Izbori završeni, glasovi ne trebaju... Kakav tajming.
J

Jel tako??

pre 3 meseca

Nesposobnog rukovodstva? Ostoja ti je dobar? kada je zavrsio na 7 mestu u aba ligi?
C

Czz

pre 3 meseca

A sto da ne dobiju ? Kad su soosobni neka dobiju. Ovi nasi rade na istom principu i u fudbalu i u kosarci.Nase poslovanje je primjer kako ne treba da se posluje i valjalo bi da ga uvrste u udzbenike fakulteta ekonomije. Mi smo evo u fudbalu odbili super ligu jer boljmo da nas kantaju bugari i kiprani. A kad se liga osnuje i zatvori moljakacemo kao i sad u kosarci da nas puste pa cemo i da platimo ako treba. Zalosno je na sta cemo da spadnemo kad ovi svi napune dzepove i odleprsaju. Cuj terza kaze nece zvezda u super ligu jer smo dobri sa uefa-om. O vojmja oca
s

samo

pre 3 meseca

Fali vam rec"toliko" u naslovu.
M

Mile led

pre 3 meseca

Kao što sam i rekao već Partizan ove sezone rekreativno igra Aba ligu što se dalo i primetiti po zalaganju na terenu.
J

Joj

pre 3 meseca

Bože, a da ste prvi, onda bi vas zanimala. Sad kad nemate šanse, onda je nebitna. Sad nam je bitna licenca. Kako te sramota nije, ne tebe, nego svakog ko tako razmišlja, nebitno za koji klub navija.
O

Ognjeeeen

pre 3 meseca

Partizan ce dobiti A licencu, svidelo se to nekom ili ne!
M

Mwnwnw

pre 3 meseca

Sluge rezim ste...
C

Cinkarošu

pre 3 meseca

Ajde idi malo do evrolige pa tužakaj Zvezdu, i lobiraj protiv Zvezde.
O

Oto

pre 3 meseca

Je l to tvoj gazada ponavlja na pinku i hepiju pa si sad dosao ovde to da napises?
F

Figaro

pre 3 meseca

Očekivano. Ako je neko zaslužio to je Partizan. Alba, fmp, lyon napolje.
M

MiskoR

pre 3 meseca

po cemu je igokeja zasluzila??? Jel to sto igra 2 sezone EL a pre toga nije 10-11 ??? Mnogo ste se napalili bez razloga nekog ,ali polako od sledece sezone EL samo preko wild card drugacije ne vidim kako moze
M

Mile Grobar

pre 3 meseca

Mi smo drzavni projekat i to se vidi na svakom koraku sramota me navijati za igokeu moju
d

d.g.

pre 3 meseca

Komentari mojih kolega zvezdasa, prestrasenih, frustriranih, i danas za duplu dnevnicu Cokijevi pocinju za 3,2,1...
I

Igokea2

pre 3 meseca

ne sme da stane
k

komedija...

pre 3 meseca

Ah da uspesni privrednici sto daju pare za jsd...
G

Guh

pre 3 meseca

Idemooooooooo. Slavi Srbijo!
Z

Zoki S

pre 3 meseca

Ja sam glavati gorostas, po ceo dan sedim u kafiću u Strahinjića Bana i tvitujem i botujem protiv Zvezde.
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Muk u železniku!
R

Realno istina

pre 3 meseca

A vi na sedmom nebu i ko macke u februaru.
G

GoničRobova

pre 3 meseca

Ma treba da vam daju dve licence, malo je jedna...
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Jok bre niste zavisni od drzave. Zavisni ste od Ostojaha , Mise Rominga, Novaka Nedica i ostalih uspesnih biznismena a oni su zavisni od drzave .Vi ste opozicija i avangarda kouj drzava i Porfirije sprečavaju da se pojaca. Najpre Miroticem, a sada i Majkl Dzordanom. Ako principi dobiju A licencu na dve Zvezda bi morala bar na pet godina. Sa ovim su se složili...
G

GostO

pre 3 meseca

Koliko spinovanja... Ali zivimo u svetu gde nepravda vlada i gde kvalitet i postenje nisu bitni vec ko koliko moze da izlobira
g

gost1234

pre 3 meseca

u prevodu: sigurnije i bolje je ziveti tj. parazitirati na grbaci naroda, nego na racun privatnog gazde...

Искрено речено

pre 3 meseca

Нисмо зависни од државе???Ма 😂😂😂😂
G

Gostgost

pre 3 meseca

Hahahaha, nismo zavisni od drzave, vec od firmi kojima drzava zavrce ruku. Naravno da lobiraju za A licencu, jer preko terena nikad nece izboriti EL bez ovakve drzavne pomoci kakva je bila do sad
N

Niko123

pre 3 meseca

Kada je Fmp preko terena izborio Euroligu?pre je izborio van terena, secas li se, Igokee, secas li se Cibone, secas li se korone?a da, to si "zaboravio"
A

Av Partizan

pre 3 meseca

Ma jok samo ti se cini
T

TzT

pre 3 meseca

Lik je ladno rekao da zaradjuju od ulaznica 20 miliona.Zemljace u ovo sam ne verujes.
D

Da li si realan?

pre 3 meseca

ajde mi samo objasni gde je on to rekao ili gde si ti to procitao??? Nivo inteligencije ti je 0,000001
A

Alo, bre

pre 3 meseca

Bas si lep.
D

Džoger

pre 3 meseca

Sve ti verujemo.
n

nadrealnoooo

pre 3 meseca

Ja kao Zvezdas nmg Covica da slusam ni gledam,i realno to je tragedija ko vodi klubove. Ali grobare kojima je ovo ok sta ovaj prica da ne zavisi od drzave i slicne stvari,pa zaista neverovatno, to nmg da razumem nikako. U vremenu kad Real Madrid,Olimpijakos,Panata i Barsa jasno stave do znanja da su u gubitku svake godine od kosarkaskih sekcija , dodje ovaj lik i prica kako KK Partizan moze da zivi i igra EL bez pomoci drzave? E ne mogu ni Zvezda ni Partizan odmah da se zna,80% placa drzava i jednim i drugim !!!Zaista neverovatno sta ljudi izjavljuju u 21 veku,veku interneta...Tehnologije. Florentino Perez u minusu , a Savic i Ostoja u plusu,e to vam je ta prica!!!Koje ludilo mozga...
V

Večiti

pre 3 meseca

Rivali igraju evroligu, zbog države. Zato što El, traži sigurne financije. A to je država Srbija. Pa to je rečeno kroz redove iz El, samo što većina ljudi čita samo naslove. A ovo šta priča Savić, ne vredi komentarisati.
S

Sega89

pre 3 meseca

Zoki izgubio kompas…
T

TD

pre 3 meseca

I Monako je neko ko prezivljava od FK, verujem da to isto vazi i za PAO i Olimpijakos kao i za Fenerbahce. Ne mora da dodje do toga da Spanci ne dodju u Beograd, neko to lepo izmesaju pa da budu sledece grupe (npr.) u formatu 2x8 (ili 4x4): Real, Baskonija, Monako/Asvel, Virtus, Partizan, Olimpijakos, Efes i CSKA i Barselona, Alba, Olimpija, PAO, Fenerbahce, drugi ruski klub (npr. Uniks), Zalgiris i Makabi.
T

TD

pre 3 meseca

*neka
2

2905

pre 3 meseca

Za koga navijas, Zorane?
J

Jesi li vratio glavu

pre 3 meseca

Videli da nemaju sanse za osvajanje ABA lige i ulazak u EL, pa brze bolje ktenuli da jajare i rovare ne bi li dobili uz pomoc drzave, Bodiroge i "ispod zita" A licencu....
c

cirkus

pre 3 meseca

Zato vam se trener zahvsljuje vladi Srbije
l

lp

pre 3 meseca

Hahahahahah
G

Gostanko

pre 3 meseca

Koliko lazi u jednoj izjavi. Ja znam par ljudi koji su dobili sezonsku besplatno. Kaze ne zavisimo od drzave a drzavi duguju za porez gleda im kroz prste, daju im arenu maltene dzaba, daje im novac. Sami sebe lazu i sami sebe ce da uniste za par godina a onda ce ista ta drzava da im bude kriva i da prosipaju pricu da ih je neko unistio

Sakur

pre 3 meseca

Pecetak teksta je smejurija gde kao rezultati oba kluba nisu dobra a Partizan ima realne sanse za top 8.Onda oba gradska kluba pune arene sto opet nije tacno jer samo jedan puni.Dokle vise u isti kos gurate zeleznik sa nama.Napravite tekst o njima pa pisite kako pune arenu sa 14000
M

Milos Obiliccc

pre 3 meseca

Zasto ste takvi drski ,samouvereni i i bezobrazni imate 1 trofej u 9 godina.Godine laganja i ubedjivanja samih sebe da ste nesto sto niste ce vas odvesti tamo gde ste krenuli...u EC.
K

Klempotresu

pre 3 meseca

Tako je Zorane bolje je da budete na drzavnoj s.si! Da su klubovi privatizovani mnogi od vas bi izgubili priliku da uzimaju narodne pare za nerad, iako imate para pitaj boga koliko, ali sto se kaze, para nikad dosta. Sve, ali sve do jednog kluba u svakom sportu u ovoj drzavi trebalo bi skinuti sa drzavne s.se! Pa ko se kako snadje. Ko zapliva, zapliva...
T

Tip Gun

pre 3 meseca

Tako je Zoki!
P

Pitaj mozart

pre 3 meseca

Nisi zavisan od države ali si zavisan od mafije
@

@@@@

pre 3 meseca

Teške reči. Od koga je zavistan klubić iz železnika sa 2 kluba,2 adrese? Ko plaća onolike igrače?
P

Pa ima li

pre 3 meseca

zavisnijeg kluba od mafije u Evropi od FK crvena zvezda?
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@ @@@@ Klubić?!?!?!??! A šta ste vi klupčina? Istorija nije merilo, već trenutno stanje, recimo od dolaska Željka koje kaže da ste bolji isključivo u neplaćanju poreza i dovođenju nekatovanih igrača iz NBA. Sve ostalo je nedostojno Evrolige, a čak i vaš uspeh i prolazak u Top 8 (nakon pozivnice) pada u vodu nakon tuče koju ste izazvali. Klubić je za vas odavno merilo, jer vi sve svoje uspehe merite u odnosu na Zvezdu.
p

pertini

pre 3 meseca

nije zavisna od drzave, nego je mnogo zavisna
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

Partizan nije zenskog roda.