Komentari na vest

Selektor Stefanović posle zlata: Dominantno! Stvorili smo 12 ratnika spremnih da poginu jedan za drugog

V

Veljmir

pre 10 meseci

Poznajem Nenada sa rekreativnog sporta i mogu da kažem da je čovek na mestu, dobrodušan, izuzetno inteligentan, ume da predvidi situaciju i fenomenalno se posle toga u igri postavlja... Očigledno sve to što u sebi ima, ume da prenese igračima i na samu igru... Kapa dole majstore!
S

Soichiro

pre 10 meseci

Cim mi kazu ratnici, ja vidim banka lazica... Cim kazu Los procenat za tri opet vidim banka lazica.. Reprezentacije gde tri igraca igraju napd a ostali odbranu je u Juniorima dobitna.. U seniorskoj bez suta ste peti.
v

volim kosarku

pre 10 meseci

Stefanovica za selektora, neuporedivo bolji od Pesica. Sta bi radio sa Jokicem, Bogdanovicem, Milutinovim, Micicem i drugim asovima? Bravo %tebi i tvojim biserima.
b

besmisleno

pre 10 meseci

Па није исто радити са клинцима и звездама. То је небо и земља. Пешић је задњи српски тренер који је донео светско и европско злато. Мало поштовања.
E

Ex coach

pre 10 meseci

Sjajan posao su odradili ovo sva ova deca, mladi momci predvođeni Topićem, suvim zlatom srpske košarke. Ali ogroman, ogroman posao je odradio Stefanović. Čovek je fenomenalno izanalizirao svakog protivnika i na kraju špance. Maru, strašan potencijal, sveo na prosek! Ovaj tim je defanzivno uništio Španiju. Zato svaka čast Stefu i njegovim saradnicima na svemu što su uradili da bi Srbija uzela zlato.
K

Khal Drogo

pre 10 meseci

Ненад Стефановић је са стручним тимом урадио фантастичан посао, пажљиво селектоивана екипа, одличан скаутинг свих противника, врхунско вођење тима у свим мечевима, изванредан приступ свих српских јуниора, све то је награђено огромним успјехом. Честитке селектору Јовановићу и српским јуниорима на приступу, посвећености, залагању, борбености и изванредном успјеху.
F

FM

pre 10 meseci

Pogledajte dodelu medalja u Riju 2016. i kazite mi da Jokic nema osecaj za nacionalnu pripadnost, kao sto neki ovde sad pisu. U nasem savezu je toliko mufljuza i svi gledaju da se negde ugrade. Sta se desava iza kulisa necemo znati, ali sam prilicno siguran da je Jokic „oteran“ iz reprezentacije od strane nekih ljudi, pocevsi od selektora koji pocinje 4. cetvrtinu sa njim na klupi u eliminacinoj utakmici gde je rezultat cak nepovoljan po nas. Covek da preko mesec dana svog odmora, daje po 30 poena i onda ga ostave na klupi kad je najvaznije?! Na kraju jos i sam skoro uhvati prikljucak. Pa i ja bih se zapitao da li bi dosao ponovo.
D

Dzonela

pre 10 meseci

BRAVO ŠONE!!!👏👏👏
K

KK.SLOGA.KV

pre 10 meseci

MARKO DIMITRIJEVIC PONOS KRALJEVA
s

senseimaster

pre 10 meseci

Samo ne zovi nikog iz kluba čije ime se ne izgovara i nastaviće se uspesi.Vidiš kad nema nijednog odatle kakva atmosfera u ekipi i odmah zlato.
G

GostMeraklija

pre 10 meseci

Njega sam malopre zaboravio - covek je vodio utakmicu kao da on igra pleja, sa toliko energije, saveta momcima, ucestvovanja u igri... Takticki skoro pa savrsen. Vidi se da je skauting Spanaca odlicno odradjen po nacinu cuvanja nekih igraca, pre svega Mare. Bravo jos jednom i za trenera i za strucni stab!!!
S

Saturn

pre 10 meseci

Svaka cast i za gospodina miska raznatovica koji daje 4 igraca
S

Seoul

pre 10 meseci

Trener je preozbiljan i veliki znalac košarke
M

Mile led

pre 10 meseci

Nevezano za njegovu trenersku biografiju, ali iskreno jako iritantan u faci
R

Rasputin

pre 10 meseci

Jbg nije prosao “cuvenu skolu” lepote… Znas ono - davljenje svojih igraca ili unosenje u lice sa salvom psovki i promenama boje…
m

matoriekspert

pre 10 meseci

A ti si baš simaptično-harizmatičan?
J

Jopić

pre 10 meseci

@rasputin...dečko je jedini igrač Partizana koji je morao da igra, tata mu je bio direktor banke koja je u to vreme bila sponzor Partizana.....inače nek opere prošlost sjajnim poslom koji radi kao trener.
B

Bandžos

pre 10 meseci

Bravo treneru,Bravo za momke !
g

guki

pre 10 meseci

Nadam se da ste stvorili i nacionalni osećaj kod momaka. Voleo bih da sada neko popriča sa njima i objasni im koliko je velika stvar da kroz celu buduću karijeru zadrže ovaj stav prema reprezentaciji. Da nam se više nikad ne ponovi generacija ovakvih manekena u A reprezentaciji, kojima je sve drugo preče, čast izuzecima.
S

SaleKg

pre 10 meseci

Teško. Na pozive mladoj reprezentaciji se odazivaju jer je to i dalje odlican izlog i prilika da svet čuje za tebe. Evo sad posle ovog prvenstva svi ovi momci su postali poznati široj javnosti i digli su sebi cenu. Nažalost kada unovče to, teško ćemo očekivati da se svi odazivaju. Prosto došlo je takvo vreme, gde shvataš da moras da čuvaš sebe i dajes se onom ko te plaća. U svakom slučaju ja kao Partizanovac se nadam da ce Topić biti najbolji plejmejker i kao senior, jer već dugo u reprezentaciji nemamo nekog ko ce da nasledi Teodosića pa i Mićića. Ipak sa njim mora pametno i postepeno. Setimo se samo Cvetkovića i Miljenovica, bili su najbolji u svojoj generaciji ali se negde omanulo. Zato se mora voditi računa, jer ovakakv biser ne smemo da ispustimo i bacimo.