Janis Sferopulos (Screenshot - Youtube.com)
Janis Sferopulos (Screenshot - Youtube.com)

Sferopulos: Važno je što smo došli čarterom, hvala menadžmentu kluba

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 23:28

"Bilo je dobro što sam imao šansu da rotiram igrače, rasporedim minutažu", dodao je grčki stručnjak

Košarkaši Crvene zvezde su u 21. kolu ABA lige rutinski izašli na kraj sa Mornarom u Baru (66:102). Tako su popravili bilans na 18-3, učvrstili se na čelnoj poziciji i počeli da leče rane posle još jednog poraza u Evroligi.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je zadovoljan pristupom ekipe protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli regionalnog takmičenja (4-17), a govorio je i načinu na koji je ekipi omogućeno da doputuje u Crnu Goru, posle gostovanja u Minhenu pre nekoliko dana.

Izabrane vesti

"Čestitao bih igračima na pristupu. Rekli smo pre meča da Mornar igra mnogo bolje nego ranije, dobili su tri od poslednjih pet utakmica, čak su se i u ta dva poraza borili do samog kraja... Bilo mi je važno kako će se ekipa pripremiti za meč. Bili smo ozbiljni od starta, iako je Mornar imao dobre trenutke u prvoj četvrtini. U drugoj smo popravili odbranu i kontrolisali dešavanja na parketu, ostali ozbiljni i u drugom poluvremenu. Bilo je dobro što sam imao šansu da rotiram igrače, rasporedim minutažu, jer nam je ovo bila druga utakmica u tri dana i veoma je važno što smo došli čarterom, kako bi igrači bili sveži, pa bi se ovom prilikom zahvalio i menadžmentu što nam je to obezbedio," rekao je Sferopulos i potom poželeo sreću Baranima u borbi za opstanak:

"Mornar je promenio ekipu, dodao još igrača i ima dobre šanse da ostane u ABA ligi. Želim im sve najbolje".



tagovi

KK Crvena zvezdaJanis Sferopulos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara