Luka Dončić (FIBA.com)
Luka Dončić (FIBA.com)

Slovenci rasprodali Stožice, a ne znaju kako da osiguraju Dončića i Dragića

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 10:21

Generalni sekretar KS Slovenije ipak očekuje da će administrativni problem biti rešen

Povratak jedne od najvećih svetskih zvezda Luke Dončića i Gorana Dragića u reprezentaciju Slovenije izaziva nezapamćeno interesovanje. Kako javljaju tamošnji mediji, planule su ulaznice za duel sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetski kup (30. jun) u Stožicama u Ljubljani. Tačnije više ih nema u slobodnoj prodaji.

Prema pravilima FIBA, organizator mora pet odsto kapaciteta hale da sačuva za gostujuću ekipu. Hrvatski savez tako ima na raspolaganju oko 500 ulaznica. Ukoliko ih ostane nekoliko, slovenački savez će ih dati u prodaju. Nema sumnje da će i one biti razgrabljene, pa tako Slovence ne brine poseta, ali ih brine drugi problem - famozno osiguranje NBA igrača.

Izabrane vesti

"U timu imamo jednu od najvećih svetskih zvezda košarke, koja je spremna da žrtvuje slobodne dane tokom leta, ali još nismo dobili informaciju gde, kako i kada moramo da se prijavimo i osiguramo poznate ličnosti kao što su Luka Dončić i Goran Dragić (...) Mislim da ćemo naći rešenje, jer je svima u interesu da Luka igra za Sloveniju u kvalifikacijama za Svetski kup i na Evropskom prvenstvu", izjavio je legendarni slovenački košarkaš, a sada generalni sekretar KS Slovenije Rašo Nesterović.


tagovi

Luka DončićGoran DragićEvrobasket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara