Komentari na vest

Smailagić o kiksu protiv Igokee: Ne znam šta su uzroci poraza

I

Istine radi...

pre 6 meseci

Mozda bii bili na nasim vestima ,ali ih nema.Zvezda igra danas ,a sve tekstovi o partizanu pa moramo ovako
t

terza magico

pre 6 meseci

Jedini je razlog sto su sudije krenule da navlace tek od 3. cetvrtine. Da je krenulo ranije, dobili biste vi 20 razlike. Ovako, meko je lose kalkulisao
u

uzrok je

pre 6 meseci

vasa bedna igra Alene, i nista drugo..Prakticno ste javni sluzbenici jer dobijate novac iz budzeta i trebali bi da pravdate sta i kako radite...ovo protiv igokee je skandal, neko na drugom javnom polozaju bi dobio otkaz..sram vas bilo sve. ne zbog poraza nego indolentnosti.
a

as77.

pre 6 meseci

Da li je moguce da na svakoj vesti za Partizan toliko plakanje od druge strane..Imate svoj klub koji danas igra utakmicu,smirite se.
a

au

pre 6 meseci

Znas ti dobro da je odbrana jedini razlog svakog našeg poraza ako je ovako 3 sezone spremate bolje vise nemojte ako uopste i kapirate sta ko radi u toj odbrani..

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Ja sam jedan igrac, treba pitati ekipu... U prevodu, ne zelim vise da ja podnosim izvestaj, neka stranci malo pricaju o svojoj igri... Sve lepse od lepseg, ne bi me cudilo da izgube glatko sutra, jer se vidi iz njegovih reci kako je atmosfera "fantasticna"...
A

Ahha

pre 6 meseci

Uzmi megafon i izvredjaj opet Zvezdu,mozda ti se tad javi da koji su uzroci.
D

Daj

pre 6 meseci

Smajli brate, sta je uzrok, sprdate se prve 3 cetvrtine, pa u poslednjoj jurite 20 razlike skroz neozbiljno,tako vam je bilo i protiv Mege tako i sad, sad od prvog minuta igrajte i borite se 40 minuta i pobeda je tu.
R

Reci

pre 6 meseci

I da nikad u istoriji ABA lige nije vidjeno ovakvo sudjenje,tolika kradja pred Tv kamerama nikad nije bila zabelezena samo sto im nije uspelo do kraja.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Ne jure oni, već sudije. 😆😆😆