Komentari na vest

Smailagić već oštri formu za Evroligu: Treniram tri puta dnevno, napadamo F4!

G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Буразерче ако хоћеш ф4 не може трава алкохол и сплавови до 5 ујутру мора да се живи спортски
N

NijeTacno

pre gotovo 2 godine

Durantula koristi travu.

Wolfasin_Gerilac

pre gotovo 2 godine

Kakav F4, biće dobro da budemo u top 10. ◼️◻️
m

metanisanje

pre gotovo 2 godine

Iskreno...... sa ovim sastavom mozete eventualno napasti F4 Evrokupa! Ma vole Balkanci velike reci, vole vise nego leba da jedu!
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

sad gledam raspored abe da li je opet "slucajno" Zvezdi raspored na pocetku uzas a jsd ladovina kao prosle sezone dok se ne uigraju.i ladno CZV u prva 3 kola igra protiv cedevite i buducnosti a plastizan protiv jedva zive nikad gore cibone .mzt skoplje novajlija i sc derbija .ahahhahahahah,aj malo o tom pusti smailovica ---
J

Jelena voli Daču

pre gotovo 2 godine

Svi ste glupi. Manite se toga, radite nesto pametno! Jelena Andjelic 🔥
G

Gost1010010

pre gotovo 2 godine

samo nesto da te PODSETIM ove bez kluba. Izjava VASEG GAZDE za proslu sezonu glasi da KKFMP igra Evroligu i zato je prirodno da ima nesto veci budzet od Partizana. Pa da nastavimo onda dalje LOGIKOM (tesko da znate sta je), na osnovu vasih izjava da smo prosle godine imali budzet veci od Makabija, znaci vi ste imali veci budzet i od Makabija, a top 8 Evrolige videli ste samo u komentarima gore pomenutog vam gazde. KK PARTIZAN = Makabi KK PARTIZAN < KKFMP SVE NAJBOLJE!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Zvezda svake sezone ima najmanji budzet u evroligi, zajedno sa zalgirisom je uvek mrtva trka. Nema potrebe da spinujes lako proverljive stvari.

Ks

pre gotovo 2 godine

Manji budzet imao Partizan po recima Covica manje dobio od drzave po recima Malog.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Srbobulj@Skloni se sa sunca ugašeni, simptomi sunčanice su očigledni.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

partizai.net/forum > BalkanInfo
T

Tomy

pre gotovo 2 godine

Smajli je čudan i nedorečen igrač. Počeo je sezonu sa stavom ja sam budući srpski Lari Bird i na momente je dobro igrao i sa lakoćom. A onda se ugasio. Doduše i odbrane su ga provalile i zatvorile. Potencijal ima ali je očigledno izgubio samopouzdanje, što se vidi po air bolovima koje je ispaljivao u drugom delu sezone. Uz to, igra predvidljivo, svi već znaju da pravi fintu za šut na trojci pa zabada u levo. U duel igri pod košem napada na snagu umesto na veštinu i tu je već pročitan. Ima pokrete za sjajno krilo ali ne igra šmekerski, fali mu puno rutine i prevejanih štoseva, da lako poentira. Pali se na zakucavanje i "pokrivanje glave" ali to su klinačke fore koje ne prolaze u ozbiljnoj košarci i zato mislim da ga je Žoc premestio na klupu, da gleda starije i uči. Ove sezone će imati profesionalce pored sebe i ako to shvati i nauči nešto od njih, napredovaće. Ako ostane na nivou želje za posterizacijom, ostaće nerealizovan prospekt.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Sve si do detalja opisao osim činjenice da je starter na četvorci Lidej koji je lošiji igrač od njega, a na petici Lesor koji je trenutno za nijansu konkretniji, ali ne puno. Koprivica koji je bekap Lesoru je realno četvrta opcija jer je Smajli po kvalitetu prvi bekap za 4 i 5, što znači dosta minuta. Ali opet, Koprivica je sin njegovog drugara. A veseli Tristan tek neće videti minuta, iako po kvalitetu ipak zaslužuje šansu. Problem je što visoki igrači, delimično ne računajući Majka Batista, imaju marginalnu ulogu čitavu Žocovu karijeru. Kod njega su najbolji evropski centri u jednom trenutku Pekmen i Aleks Marić bili epizodisti, i gotovo neupotrebljivi. Njegove ekipe su uvek bile nadskakane, i nikad nije znao da iskoristi prednost u reketu. To pokazuje reprezentacija sa Divcem, Savićem, Rebračom, Miličićem, Krstićem, Tomaševićem, itd.
@

@Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Au čoveče, ala si se izlupetao sa ovim da su visoki igrači kod Željka uvek marginalci. I Divac i Savić i Rebrača i Tomašević su igrali kod Željka u reprezentaciji na OI 1996, pa se Divac povukao i vratio za EP 1999 i SP 2002. Na SP 1998 su glavni igrači bili Bodiroga i Rebrača, a ovaj drugi je imao ključnu ulogu u finalu. Takođe, Rebrača mu je bio jedan od glavnih igrača i u Benetonu i u Panati, MVP F4 2000. Peković i Marić nisu igrali zajedno u Panati, a ovaj prvi je bio među najboljim igračima kada su uzeli EL 2009. Marić nigde nije igrao kao u Partizanu. Veseli mu je godinama bio jedan od najvažnijih igrača u Feneru, a Ekpe Judo MVP 2017. Ako ti još nešto nije jasno, pitaj.
T

Tomy @Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Žoc nema ništa protiv visokih igrača ako su oni u mogućnosti da igraju ono što on želi. Koprivica i Smailagić nisu za poredjenje a Tristan je tu negde u limbu. Koprivica je toranj sa dugim rukama koji štiti obruč protiv skakačkih ekipa. Igrao bi više kad bi imao napadački rezon i hrabrost da završava poenterski. Pošto je igrač manje u napadu, ne može da računa na minute kod Žoca koji voli distribuciju poena po igračima. To je i Smajlijev problem, njegovo gubljenje u napadu, iako je idealan za small ball košarku. Ledej je klasa za njih, prosto znaš šta će da isporuči u 8 od 10 utakmica, dok za klince možeš da se kladiš da će da brljaju 8 puta u 10 utakmica. U tome je štos, Željko ne voli igrače koji stalno osciliraju i koji ne igraju smišljeno. Da je Zagorac imao manje oscilacija ostao bi u timu. Zato svi klinci u Partizanu treba da igraju koncentrisano i da donose smišljene odluke ako hoće minute - Žoca ne fascinira zakucavanje preko 3 igrača ili trojka sa 10 metara ako ti celu utakmicu ne igraš inteligentno.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Ni manje ni vise nego f4. Kaze igrac kluba ciji je najveci uspeh poslednjih 10 godina odlazak Radonje
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Hepek@Ugašeni on je došao u klub koji zna šta je F4 i šta je titula Evropskog šampiona. Za vas je to vasiona, svemir i tako će i ostati. Za vas je uspeh što je svemogući oterao Vujoševića,.
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

Konj# Zvezda je prvi klub koji je osvojio Evro Titulu i igrao 5 finala.Vi posle ispadanja u drugu ligu 1970 počinjete sa koznim mantilima i ucenama.igraca sa JNA vojnim rokom(Kićanović je potpisao za CZ kada je na silu odveden u JNA pa posle u Partizane)I Želimir je spasen JNA i ubistva rodjaka od Partizana.Nikola Bulatović silovanja maloletnice itd itd
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Igraces F4 al na Sony 🤣🤣🤣🤣
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Gost007@Partizan je Evropski šampion i učesnik F4 dva puta, a ko ste vi?
M

Mingg

pre gotovo 2 godine

Novi Simanic 2.0 verzija na hurmasici i baklavi
S

Smail Aga Čengić

pre gotovo 2 godine

Jel ovom još niko nije javio da neće igrati ? Šalim se, biće ključni igrač u odbrani. Čuva ključeve od svlačionice.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Ne ipak neprevazidjen u bacanju peskira na svetskom nivou je ipak legenda ugasenog kluba Nesa ćela Ilic!
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Kad si dosao i na pocetku si pokazao kakva si zver od igraca.. U pripremnom periodu protiv EL timova si bio u Partizanu bez premca, pokidao si i pokazao si koliko mozes.. Posle si pao, malo zbog povreda, malo vise zbog tvog zivota u tom trenutku.. Obradovic i Partizan su te pustilo da se izduvas, jer si mlad, dosao iz Amerike i sve sto vuce mlade.. Ove god nema gledanja kroz prste, zato si i krenuo jako, i pokazaces svima kakva si igracina.. Ovi sto pisu imsces minutazu 5m ti prate kosarku od 2011 i ne navijaju za zvezdu, vec za privatan klub Nebojise Covica
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

И да је неко заиста почео да прати кошарку 2011. имао је довољно времена да научи понешто и схвати да овај лик иде силазном путањом и да му је Партизан велика грешка, а да је уз Обрадовића прилично назадовао. Заправо су сви играчи назадовали прошле сезоне, осим можда Копривице, мада ни он није баш нешто блистао.
G

Gost 111

pre gotovo 2 godine

Napadali su i Evrokup prosle sezone pa znamo kako se zavrsilo.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Može da trenira koliko god oće ali će uvek biti panj. Ovakvi su odbijali poziv u reprezentaciju.
G

Gopp

pre gotovo 2 godine

Neces igrati ni minut po mecu! pozdrav
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

jel je zalozena ta njiva, zna li se sta? 🤣🤣
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

I igraće 3 i po minuta po meču.
G

Gostsasa76

pre gotovo 2 godine

A tebe to bas nervira.
b

brt

pre gotovo 2 godine

skup skupih igraca,a da li ce biti hemije,to je druga stvar
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Neko je skoro napisao, ovi ljudi stvarno nemaju nit stida nit srama. Pogledajte njihove izjave, na sta to lici. Posle onoliko spiskanih miliona bez trofeja, normalan covek bi imao osnovnu dozu kulture da ne bude ovako bezobrazan bez ikakvog pokrica. Umesto izjava tipa, igramo el dacemo sve od sebe. Oni su je vec osvojili. Pritom su usli u EL na pozivnicu a ne svojom zaslugom.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Čijom zaslugom je vas drzava spasika od gašenja2011? Čijom zaslugom ste 2,ponavljam 2 puta igrali evroligu a da niste bili pobednik ABA lige?Sve sami stubovi srpstva i rodjene postenjacine,na čelu sa najpostenijim medju postenima,priveskom svake vlasti od 90-ih pa na dalje…
M

Milosiccikagiccc

pre gotovo 2 godine

A koje to trofeje zvezda uzima? Drzava oprostila 20 miliona duga, drzava dozvolila da crvena zvezda ne bude vise crvena zvezda, ova crvena zvezda beograd cak nije ni u sportskom drustvu crvene zvezde, vi ne znate ni za koga navijate. Dobijate od drzave lovu, sponzore i sve potrebno, sad kad dobija j partizan isto to citave dve godine onda je problem? Meni samo nije jasno daste postali klub koji brani ovaj sistem, sitem koji unistava ljude, veliki sef i ekipa sve vam odgovaraa nema se za ‘leba. Nemojte samo vi o postenju
G

Gost"Dijagnosticar nis

pre gotovo 2 godine

Mozda mislis da je ispravnije stav"vazno je ucestvovati" i osvajati izmedju 12. - og i 16 tog mesta 8 godina uzastopno.,mada i ja mislim da cilj treba da bude plasman medju 8 ekipa jer postoje klubovi koji su i po budzet i po istoriji i po rosteru objektivno bolji od Partizana i Cz zajedno. Monako, Oly, Milano, bolonja, Makabi, real, bar sa, efes, fener, svi ovi klubovi pa i pao, bajern i asvel imaju veci budyet. Treba se izboriti sa svima njima. Stav je u redu, zasigurno je bolji od vazno je ucestvovati, ali treba biti realan i spreman za borbu i nikom ne priznati pre meca da je bolji.
m

merllin_pfc

pre gotovo 2 godine

Ljubomora 😥
V

Vid

pre gotovo 2 godine

Druže, kako ne shvataš. Njima su obećali F4. Kao što su im prošle godine i obećali ABA ligu. Ali svakako će ih stvarnost udariti po zubima, vrlo brzo.
B

Baskets

pre gotovo 2 godine

Hoce li se sada igrati ponovo f4 u Beograd mislim da nece kao sto nije dok je Partizan igrao EL 13 godina a jednom bio ucesnik f4 ali cudo dok je Zvezda sama igrala 8 godina ili koliko 2 puta organizovan ovde i ko je onda drzavni miljenik.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Звезда је два пута играла ЕЛ јер је ишло два клуба из АБА. Слабо гробари прате кошарку.
V

Veoma skupa pozivnica

pre gotovo 2 godine

E vidis ta "POZIVNICA" kostala drzavu 5mil eura.Samo molim grobare da ne pisu kako je Ostoja rekao 500000 jer je Valensija morala platiti sumu od 5mil.To je odprilike gupitak EL ne igranjem Ruskih klubova i to su nadomestili Valensijom i Partizanom.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Ako bude trenirao 4 puta dnevno i ubaci bazen u raspored, napadaće titulu EL.
A

Avanti BAL

pre gotovo 2 godine

Htedoh nesto da napisem, al’ cemu? Odgovor na izjavu coveka bez posteno zavrsene osnovne skole, bez razumevanja i shvatanja elementarnih principa po kojima filunkcionise svet? Reagovati na izjavu mladog, neiskusnog momka od 20-21 godine? Ne ide, brat moj dobri.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Ljudi iz predgradja, koliko vas pucaju kompleksi, neverovatno! Smeta jak Partizan, a?!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Ја сам из центра и уопште ми не смета овакав Партизан. Заправо, одувек сам желео да будете овде где сте сада.
P

Pedja-HN

pre gotovo 2 godine

Smailaga oprosti nam ,nismo vise yugosloveni......vosu vredjamo......,a tebe foliramo
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Pustite Smailagica, Laso koga dovodi u FMP?
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Pengosa.
T

Trajj

pre gotovo 2 godine

Milutinova
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Hezonju.
S

SAŠA FRANKFURT

pre gotovo 2 godine

jesi ovo sam sastavio, ili ti pomogao neko?! Pitam za prijatelja?!
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Sasa gasterbajteru stari, sta ima po Frankfurtu? Pusti komentarisanje po internetu, odmaraj, od sutra opet Nemci dusu vade...
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Samo ispadamo smesni s ovim izjavama, bilo je ovoga i u Zvezdi, ali smesno je postavljati nerealne ciljeve. Treba biti optimista, ali ne preteravati, realan cilj Partizana je Top 8 sa ovim budzetom i igracima koje su doveli. A i pritom valja napomenuti da su najbolje igrace zadrzali.
M

MarkoBeograd

pre gotovo 2 godine

Šta reče ovaj da napada?
Б

Бане 2

pre gotovo 2 godine

Кад се много наоштри, лако пукне
C

Cuveni Top 9

pre gotovo 2 godine

Nekome je za 10 sezona najveci uspeh Top 9 ili da ne budu bas poslednji a nekome da osvoji Evroligu ili bar bude na F4.
U

U cosak

pre gotovo 2 godine

Neko nikad nije igrao ovaj format Evrolige, iako postoji vec deceniju.
F

F4

pre gotovo 2 godine

Gde ste vi bili tih 10 sezona. 🤣🤣🤣
L

Lazes

pre gotovo 2 godine

Lazes . Zvezd je igrala top 8 sa deset puta manjim budzetom od Partizana.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

A nekome najveci uspeh odlazak Radonje
B

BD

pre gotovo 2 godine

Neka dotični oštri formu za f4,a mi oštrimo onu stvar za kk sledeća sezona.
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Da li neko zna sta su operisali on i Trifunovic?
j

jedno je sigurno

pre gotovo 2 godine

mozak nisu, ne postoji tako precizan instrument.
G

Gost1010010

pre gotovo 2 godine

citam komentare i cudim se sta ovi ljudi pisu na vestima KK PARTIZANA, a onda se setih da moraju negde pisati kad nemaju svoj klub. Imate pozdrave od GOSPODINA ŽOCA!
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Pozdravili smo mi njega prošle godine.Biće isto i ove.
P

Pozdravi...

pre gotovo 2 godine

...i ti njega, ako nije opet pobegao.
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Pisu burazeru, sto bi rekao Boza Maljkovic, samo plasljiv covek ide kroz sumu pevajuciz shvataju da su gotovi, otisao Radonjic, Kalinic nije hteo da ostane ni za vecu platu, Davidovca su potcenjivali godinama sa platom, itd. Ali tako je i nama bilo 2015, svaka imperija ima pocetak, uzlet, zenit, pad pa sunovrat. Ali u principu ni jedna vestacka tvorevina ne moze da opstane, dzaba sto im niko nije mogao zabraniti kalo da se zovu a pri tom precrtati dug od 20.000.000 evra.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Jer to od onog GOSPODINA ZOCA koji je pobegao od ZVEZDE iz KLS-a da bi vijao decu po nocnim klubovima.
G

Gost1010010

pre gotovo 2 godine

vidite ovako, da bezi jos 100godina, po VELICINI necete nikad stici tog GOSPODINA! a samo i ovome, BOLJE SPLAV ZA SVOJE PARE POSTENO ZARADJENE, nego otete pare sa Kosova!
G

Gost 1990

pre gotovo 2 godine

Prošle godine ste napadali F4 u svim takmičenjima pa vam je ostalo samo to, NAPADALI....hahaha
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Legenda kaže da još uvek visi sa obruča posle Mitrovićeve finte 🤣
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Прво да уђете на Ф4 КЛС, па после све остало. Прошле сезоне нисте, а у ЕК сте били Ф18 са буџетом као Макаби.
A

Alimpijevic

pre gotovo 2 godine

Bolje da promenite ime u Profesionalni Busaci u grudi iz Laktasa,vise ce da vam pase!
G

Gost00000

pre gotovo 2 godine

Prosle god ste napadali da osvojite Evokup pa nista,tako ce biti i ove god
D

Delije Dorcol

pre gotovo 2 godine

Belo, oko mene sve je belo
K

Kim Kardashian

pre gotovo 2 godine

Ali delija dorcol 🤣🤣🤣🤣
D

Delije Dorcol

pre gotovo 2 godine

Ljakse, Dorcol se uvek pise velikim slovom
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

Svako bi na početku sezone želeo u finale i do trofeja. Tako smo mi prošle godine isto želeli u Cipiripi kupu, ali smo zapeli u Top17.
A

Andjoos

pre gotovo 2 godine

mozes i 5 puta trenirati kad ces pojedes 20 baklava
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

Dzaba treniras 3 puta kad se ne krstis kako treba
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Sram te bilo.

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Ti sa hriscanstvom a tek pravoslavljem, VEZE NEMAS
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Takve poput tebe majke bolje da pobace.Smeće.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Svaki pravi hrišćanin treba da voli i poštuje druge ljude. I da prijatelj može da mu bude svako ko je takođe dobar čovek bio on musliman, jevrejin, budista, crnac ili indijanac.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Vrhunska fora.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Bioskop ponovo radi: KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona HAHAHAHA
S

Sampion evrope 92

pre gotovo 2 godine

Nego kako Smajli, samo ti treniraj, strah se uvukao ovim prigradskim pacovima, znaju da cemo ih pocistiti ove godine,i pord duplo manjeg budzeta. Blizi vam se kraj stakori.
Д

Дуда

pre gotovo 2 godine

Поновљена прича већ 11 сезона...Тако је и Руменко загрлио банкомат и довео милионере прошле сезоне на крају га школовао Радоњић ...е побегуље😁
A

Aimar10

pre gotovo 2 godine

Strah u nama izmice kontroli,prosto je taj strah toliko jak da cemo sve utakmice da vam predamo mozete slobodno da upisete sve trofeje,ipak imate duplo mannji budzet sa svih 5 igraca u prvoj petorici koji imaju milion plus i najbolji trener ikada koji je isto na preko milion,plasu ste institucija avangarda mislim da je najbolje po Zvezdu da mi vama to predamo da se ne brukamo..ali zna se sta sledi posle svega ovoga Kalamegdan i opet bezanje
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Prigrad je veći i od Laktasa i od Prislonice! Nastavi da places i pretis jednom te istom mantrom, KK Pobeguljo/treceligas!!! 😄
R

RAJKA I MILOS

pre gotovo 2 godine

Jedino je sigurno bice ZVEZDANA ispod PARTIZANA. Samo da se zna !
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

То причате већ 10 година.
J

Jedva cekam

pre gotovo 2 godine

JOJ KAD BUDU IZASLI OFICIJALNI BUDZETI ZVEZDE I PARTIZANA, PA BUDE BILA IDENTICNA BROJKA, BICE KUKANJE OD SMEHA JER CE SVAKA PROZIVKA DA IM PADNE U VODU HAHAHHAH
H

Hahahooj

pre gotovo 2 godine

SAMO VI ROKAJTE DISLIKE, VIDIMO SE ZA MESEC DANA U KOMENTARIMA NA VESTI MOZZART SPORTA ‘ IZASLI BUDZETI ZA EL, ZVEZDA I PARTIZAN MEDJU SLABIJIM BUDZETIMA’
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Србија уређена земља, сигурно нема испод жита...Погледај југ што буди се сада... Напред Звездо!
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Opet navijači kkfmpczv na vestima vezanim za PARTIZAN!!!Alo rođaci,nedelja je jutro,oladite malo.Ili vam je vaš guru drnč naredio da budete tu gde jeste?
G

Go

pre gotovo 2 godine

Od 68 komentara 67 je od ljudi iz zeleznika. Vrv jos uvek cekaju Sabaza i Lasa da pojacaju njihov tim pa vise na aplikaciji 24/7. Samo jako Smajli video se pad forme prosle godine posle povrede, decko ima ogroman potencijal i vreme je da zapusis usta svima.
M

Mrkalo

pre gotovo 2 godine

Ovi napadali i Evrokup prosle sezone cini mi se ...
G

Gostsasa0705

pre gotovo 2 godine

Jesmo, i nismo uspeli, nismo imali ni srece a ni iskustva. Bitan je stav i vera u sebe Zar treba da se predamo unapred kao Zvezda, da skidamo gace cim primimo kos. To je odlika luzera koji nisu niko i nista bez dizanje tenzija, bez pisanja saopštenja i gostovanja u jutarnjim programima da se daju smernice botovi a. Napred Crno beli. Srce na teren, pa sta bude. I drugi imaju jake timove
A

Ahahaha

pre gotovo 2 godine

Pa ovi nisu nista osvojili ni ovde kod nas a vec napadaju F4 u Evroligi 🤣🤣🤣
h

hehehe

pre gotovo 2 godine

Vidi ga ovaj sa reklame za cipiripi

Sakur

pre gotovo 2 godine

Smajli moze da bude nase najvece pojacanje samo ako sredi glavu
T

Tooole

pre gotovo 2 godine

Sta je sve Stolica govorio kad je dolazio, ima jedna stara: prvo skoci pa kazi hop!
n

nista niste naucili

pre gotovo 2 godine

iz gresaka, ne obecavajte gluposti , tim je ponovi nov i dok se uigra ( ako bude srece i uigra se ), pa i onda da pretis turcima, spancima, talijanima...pa cak i zvezdi koja nas dere zadnjih ajmo reci nekoliko godina..Polako Alene...i drugi treniraju puno, nisi ih uplasio intervjuom, nece skinuti gace..
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

A reci, jel te zagrlio Zeljko? To je bitno! To ti daje energiju, nisu bitni treninzi. Tako si rekao pre par meseci
P

Pero lozac.......

pre gotovo 2 godine

ista prica unazad par godina.....sve sama paljevina do paljevine...tu se podrazumevaju crno bele narikacice....pastorcici i sve moguce frakcije...sredinom Novembra dovode jos dva,,,, tri nova igraca...da igraju za kikiriki...karamele..vracanje karijere.. zbog rumenog..posebno iz ljubavi prema samoprozvanoj instituciji..a negde krajem Maja ko li ce biti sve kriv...ziveo najveci brend na ovim prostorima..
G

Gost kk pobegulja sns porez

pre gotovo 2 godine

tako je decko sve je nase...Pozz za Splicane
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Klupa i peškir su tvoji, to je jedino što je sigurno.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Grešis tu je dontorirao Neša Ilić,zvezdina legenda!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ubačena je uprava da nas uništi iznutra, to svako zna. Zna se čije je to maslo. Evo sad nam daju budžet od 50 miliona da bi se iskvarili. Čitam ih ko knjigu. Ali Partizanština je jača od toga, me možete nam ništa. Nećete nas uništiti milionima, nismo mi toliko slabi.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem za ovog momka, kao u ostalom i za ceo tim partizana, da će igrati finale KLS ako budu imali prednost domačeg teren.
s

shommy

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem da si ti nezadovoljan svojim životom ili fizičkim izgledom,GARANTUJEM.
K

Komedijasi

pre gotovo 2 godine

Posle ovog vise ne uzimam abc sir.
7

777

pre gotovo 2 godine

Pa sa ovim budzetom i pojacanjima bila bi sramota da se ne borite za f4... Izjave kao da ce se desiti nesto senzacionalno ako ne budu u top 8 pa po rosteru Partizan i jeste medju top 8 ekipa Evrope
A

Andjus

pre gotovo 2 godine

Ovaj pojma nema
R

Rašika

pre gotovo 2 godine

Hahahaha
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Ovaj me podseti na onaj domaći film kada lik trenira dan i noć da bi prebio Spahiju.😂😂😂
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Tadiiiiic...najjaci saam...ruke su mi sunke, telo mi je kasa...hahaha legendarni 7 i po (bez rimovanja molim) 😂
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Euforična izjava za F4, prvo skoči pa reci hop, ali to je normalno, dečko je mlad ima samo 21. godinu. Za sve ostalo što priča dosta toga je tačno, dosta mladih igrača je bilo prošle sezone, u tom trenutku Alen 20. god, Glas 20., Madar 20., Balša 21., Tristan 19., neuigranih, bez iskustva uz par matorih iskusnih igrača. Realno nije bilo da Partizan u prvoj sezoni osvoji Abu, možda kup, računalo se finale Evrokupa ali upravo neiskustvo i panika mladih igrača je presudilo, to je to. Međutim sada u 2. Željkovoj sezoni, mladi igrači su iskusniji, otišli su oni koji nisu zadovoljili, dovedena su pojačanja, tako da i ambicije kod igrača rastu. Dobro je da neko ima želju da trenira 3 puta dnevno individualno pre početka zvaničnih priprema.
t

tebra....

pre gotovo 2 godine

toliko potrosenih reci...a toliko nebuloza...pa nije proslo ni punih osam meseci ......znaci za to vreme ostareli i stekli iskustvo...takvi ste vi patlidzanovci mozgom punim surutke..
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

"nije bilo realno da partiza osvoji Aba ligu, mladi igrači." Ma kako vas bre nije sramota tako nešto da pišete ?!
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

@Enzo, tebra... Molim redakciju da objavi komentar, prošli nije. Za Enza, ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje koje je suprotno,.zašto bi me bilo sramota? Moji argumenti zašto Partizan nije bio favorit da osvoji Aba ligu su novi trener, novi sistem koji sprovodi, novi igrači, pola od njih mladi bez iskustva velikih utakmica, zvezda je imala trenera iz prošle sezone, uigrane igrače, starije i sa itekakvim EL iskustvom. Za ovu sezonu mislim da je Partizan favorit. Za čoveka kiji se potpisuje sa tebra... Nisu mladi igrači ostarili za god. dana nego su imali prilike da stiču iskustvo da se susretnu sa jednim Huventudom, Andorom, Bursom, Crvenom zvezdom, Budućnošću, Cedevitom da malo udare u tvrdo i da vide gde su, mnogi su bili pogubljeni što je bilo očekivano. Sad su prošli tu školu košarke, godinu dana su imali da pohvataju šta i kad Željko traži od njih, biće im lakše da igraju u ovoj 2. sezoni. Mada su još uvek neiskusni za toliki broj EL protivnika, zato i jeste dovedeno još iskusnih igrača.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Неће ни групу проћи.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Koju grupu? 🤦‍♂️. Koji ti sport pratiš
S

Spale22

pre gotovo 2 godine

Hahah tipični navijač KKFMPCZVDIVABGD hahahaha grupu?! Kikiki
#

#p

pre gotovo 2 godine

Kad ste poslednji put igrali EL, bile su grupe...
K

KK.Bezanija

pre gotovo 2 godine

Uhhh jedva cekam da krene EL,dajem odmah 1000€ u kladionicu da fuzionisana igokea u prvih 10 kola vise od 3 pobede imati nece provereno,zivi bili pa videli! Ko mnogo leti....
@

@bezanija iz Podgorice

pre gotovo 2 godine

Tebe da izvrnu naopačke, ne mogu da nadju 1000 e.
s

shommy

pre gotovo 2 godine

Mislio je da uzme kredit.
s

shommy

pre gotovo 2 godine

Mislio je da uzme kredit.
z

zna se

pre gotovo 2 godine

Koliko je bankomat doveo igraca I sa kojom karijerom zna se da je ovo drzavni projekat da odete na f4...
b

bežanija iz Podgorice

pre gotovo 2 godine

Jesmo državni projekat, jer smo predstavnici Srpskog naroda, za razliku od vas koji ste prvu utakmicu odigrali u Albaniji dok se ovde krvarilo...
n

normalno

pre gotovo 2 godine

Kada ste drzavni projekat ..
B

Bursanje

pre gotovo 2 godine

SAMO SE VI BUSAJTE U GRUDI,U TOP 20 NECETE BITI U EL,VIDECETE UBRZO!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Smajli Aga Čengić 1.5 miliona evra godišnje plata. Budžet KK JSD 30 miliona evra za ovu sezonu. Zvezda ove godine sa više od duplo manjim budžetom osvaja sve i igra top 8 EL.
S

Spale22

pre gotovo 2 godine

Svaka čast ako budete u top8 ali evo godinama igrate epizodnu ulogu u EL, ona stara važno je učestvovati :) Partizan je sa minimalnim budžetom igrao F4 u Parizu, i sad došlo vreme i mi malo s milionima da baratamo, i da ne budemo kao vi vreća za punjenje :)
p

plavac

pre gotovo 2 godine

kao i svake godine ahahahaha
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Za mene ste KK Plastika makar osvojili EL. Bez ikakvih rezultata dodje drzava i sipa novac i onda ste vi najjaci, trener Zeljko wow. Pa sa tim parama mozete i bez Zeljka da se pobijete za F4. Mene zanima kog igraca je taj Zeljko napravio u Partizanu itd.?
T

Tupadzijo

pre gotovo 2 godine

Je l njukasl plastika?
R

Reciklirane konzerve

pre gotovo 2 godine

Kad si tako pametan, koje ste vi rezultate imali pa ste preko noći dobili veliki budzet i oproštene dugove. Gde ste vi tada bili po rezulatatima? Malo je falilo da ispadnete iz ABA lige, dok je partizan redovno osvajao sve, igrao F4, i koliko puta bio medju 16 i 8 u Evroligi.

Sakur

pre gotovo 2 godine

Evo jako smo se nasekirali sto smo za tebe plastika,necu moci veceras da spavam od brige

Dule

pre gotovo 2 godine

Dobro Partizan je plastika Zvezda je pravi cist klub,gde ste bili 2015. godine kad je sa onoliko skupljim budzetom pobedjen Dule to je bilo ispavljanje neke nepravde, posle ste mislili da cete sa 3 puta vise para nego sto je Dule imao stici njegove uspehe, kad ste videli da to ne ide tako okrenuli ste se dominaciji u regionu to vam dobro ide Radonjic i njegova ekipa su posteno pobedili prosle sezone ali Partizan se polako uzdize uigrava i raste i vi sada nemate nista manji budzet od nas doveli ste 6,7 dobrih pojacanja trener vam nije nesto ali tek ce se videti kako ce uklopiti sve to.
G

Gost986

pre gotovo 2 godine

Na greškama uče svi, tako je to od pamtiveka...Svi osim jednog kluba...Samopouzdanje je dobra stvar ali preterivanje ni u čemu nije dobro...Nije bilo davno kada ste u izjavama napadali titulu u fudbalu, duplu krunu, ligu Evrope ove i 20 miliona sledeće godine pa vas stigla karma i ode mast u propast a još nije ni počelo prvenstvo...Sedite i ćutite bolje, ima još do početka košarke, nikad se ne zna šta nosi dan a šta noć, mislio i GSW pre par sezona će ih sve pokidamo ali viša sila rekla neće da može još 😉 I prošle sezone ste ovako parali nosem oblake u ovo vreme i ništa niste naučili iz toga.
G

Gost Rade

pre gotovo 2 godine

Dobro je da ove godine napadate samo F4. Prosle godine ste napadali 4 trofeja (Evrokup, Aba, Kup Koraca i prvenstvo Srbije) pa ste osvojili 0 trofeja. Decko ne pali navijace nemogucim stvarima. Okani se F4, budi prezadovoljan da osvojis jedan trofej u nasoj maloj Srbiji jer Zvezda nece moci da uzme bas sve!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

zvezda neće uzeti ništa,ne postoji 10 godina
O

Ozbiljan sam

pre gotovo 2 godine

Ako ove sezone sa budzetom od 30 mil ,a najavljivali su 15 mil (izgleda se “neko”u drzavi opet otvorio) ,ne udju u f4 8 ,onda mislim da jedino manje uspesni od porodice Mijailovic je porodica Vucelic! Jer sa takvom logistikom drzave i stotina bacenih miliona je ovo najveci neuspeh u istoriji srpskog sporta! Sta ce tek biti kad se zameni granitura u vlasti?!

Sakur

pre gotovo 2 godine

krenula masinerija iz zeleznika opet sa laznim budzetima ahahaha
G

Gost78

pre gotovo 2 godine

Sine Zvezda moze samo da sanja o top 8, a o f4 da ne govorim. Sa mnogo vecim budzetom od naseg
D

Don Rossi

pre gotovo 2 godine

Druze bolje cuti,vi sa tolikim ulaganjem godinama od drzave u klub nikad niste usli u top 8,to je sramota epskih razmera
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

О буџету довољно говоре квоте на кладионицама: ккЦЗ осваја ЕЛ - 80, ккПластикаСНС осваја ЕЛ - 35, што даље значи да је буџет лимар вајлдкардерса више него дупло већи од буџета ккЦЗ
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ništa lepše nego kad krenete da se bavite matematikom,a svi zajedno nemate 8 razreda osnovne
I

Igokea 2008

pre gotovo 2 godine

Hvala Vladi Srbije
U

Ubedjen

pre gotovo 2 godine

Sam da ako zelis da igras u Partizanu moras da budes specijalac Ne moze tamo svako da igra Cuj napada F4.. Druze vi sa najvecim budzetom u Cipiripi kupu niste bili u najboljih 8 ekipa
O

Ogisa ogisa

pre gotovo 2 godine

Nema bojbe nema jata, bez jaseja ajafata ;)
M

Milioneri zagorje

pre gotovo 2 godine

Bogami sa ovolikim ulaganjem drzave stvarno bi morali na f4,
O

Ozbiljan sam

pre gotovo 2 godine

Ako ove sezone sa budzetom od 3 mil ,a najavljivali su 15 mil (izgleda se “neko”u drzavi opet otvorio) ,ne udju u f4 8 ,onda mislim da jedino manje uspesni od porodice Mijailovic je porodica Vucelic! Jer sa takvom logistikom drzave i stotina bacenih miliona je ovo najveci neuspeh u istoriji srpskog sporta! Sta ce tek biti kad se zameni granitura u vlasti?!
B

Bata Kanda

pre gotovo 2 godine

On ce na F4.. Ajme meni !
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Ajme, ajme kroasanu
K

Kokos

pre gotovo 2 godine

Hoće, ali ABA lige.
S

Salexx

pre gotovo 2 godine

Kupio kartu čovek
E

Exe

pre gotovo 2 godine

Od 7 mesta do F4 , sta se desilo u medjuremenu ah da vlast ubacila pare i onda euforija , a pre toga ih je "unistavala" ajde da i ostale unistavaju kao njih molim vas....
d

demokrata

pre gotovo 2 godine

covek mi komsija, ima lux stan u borci, znam ga i iz kk beko odlican potencijal, bice ponos srbije zasluzice svojh 800k godisnje kad tad
P

Ponosss

pre gotovo 2 godine

Moze biti samo ponos Bosne i Hercegovine
O

Odgovori demokrato kada znas platu

pre gotovo 2 godine

Jarane,pa nikako da mi odgovoris na potanje Ko moze da zabrani Fmp-u kako ce da se zove? Ko?
O

Osgovor

pre gotovo 2 godine

Isti onaj ko moze da proda grb Zepteru i promeni ime u Igokea
R

Realizam

pre gotovo 2 godine

Sa obzirom na ulaganja, sve ispod f4 bi bila sramota, ipak ste vi drzavni projekat.

Sakur

pre gotovo 2 godine

onda bi fmp trebao prvi da bude u evroligi
R

Realizam

pre gotovo 2 godine

Sa obzirom na ulaganja, sve ispod f4 bi bila sramota, ipak ste vi drzavni projekat.
С

Слоба

pre gotovo 2 godine

Тако сте прошле године освојили ЕК, и Аба, и куп... и домаћу лигу у којој нисте ни учествовали... и тако сваке године пре почетка сезоне ви све освајате па на крају... знате већ ко осваја трофеје. Биће тако и ове године.

radonjica

pre gotovo 2 godine

Ovaj igrac u nekim situacijama na parketu deluje kao da nema nimalo kosarkaske inteligencije. U pley offu protiv zvezde nas je unistio. Covek udje u igru i veze 2-3 napada ocajno (pravi korake, gubi loptu, sutira kad ne treba, itd). U odbrani takodje veoma los. Ako se drasticno ne popravi, nadam se da ga Zoc nece ni ubacivati u igru uopste kako sezona bude odmicala.
V

Vratio konjuuu

pre gotovo 2 godine

Vidiš sliku , a na to dodas ton "hajde da ne budem skroman idemo sve da osvojimo..." I skapiras da se radi o mlađem Novici koji opet titule videti neće.

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Fizikalije ok, meka ruka ok, ali pamet za ovaj sport diskutabilna
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Ne zna jos ni bicikl da vozi a nameracio se na avion
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Partizan je institucija. Institucija prepotentnosti i oholosti, neumerenih ocekivanja, nerealnih ciljeva. Ej burazeru godinu za godinom osvajamo sve, strah u vama izmice kontroli, najbolji tim, najbolji trener, damu, jajca. I godinu za godinom vracanje na fabrička, u detinjstvo, rastavljanje na proste činioce, skolovanje, razbijanje. Ali jok skromnosti nema pa nema. Valjda ih ta silna lova, to sto su drzavni i partijski projekat a Zelimir licno projekat predsednika republike Srbije i vrhovnog komandanta vojske republike Srbije tera na prepotenciju i bahatost. Sa ovim su se složili...
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Koje su ovo izjave na nivou deteta od 5 godina cccc
V

Veseljak

pre gotovo 2 godine

Prvom pehar kupa da osetis u ruci.. aba liga pa onda bajke i balade...mali veseljače
A

ABCD...

pre gotovo 2 godine

Auu brate...jeste da su se za nivo pojacali bolje od Zvezde. Da imaju najbolji tim verovatno u svojoj istoriji,ali sad kad krenu kao sto godinama rade da osvajaju sve jos u julu...pa ovaj prica kako napadaju F4,kako bre mogu?! ..NJA mi se vise od toga!!!
M

Mrksašin

pre gotovo 2 godine

Ako je najjači tim u Partizanovoj istoriji, onda je sve sem osvajanja Evrope, neuspeh.
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Ovo tri puta dnevno treba da zvuci kao Vau? To ti je posao druze. Mozda je pravo pitanje zasto do sada nisi tako trenirao?
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Ocekuje se 167 komentara Fmpovaca
k

kolja083

pre gotovo 2 godine

Da ali ABA lige.I prošle godine su nspadali vasionu i svemirce,pa su osvojili vrbopuc.Kakva inteligencija,Tesla,Pupin,Ajnstajn,all in one...
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Послушај у паузи тренинга Дуција мало, па нећеш запињати као сивоња
G

Gostgoran

pre gotovo 2 godine

polako decko.i prosle sezone ste tako govorili pa na kraju pobegli.
L

Libelula

pre gotovo 2 godine

Smailagic je talentovan kosarkas koji za godinu dana provedenih u Partizanu nije napredovao koliko se ocekivalo. Osim mecevz sa Crvenom Zvezdom nije ni imao utakmica veceg inteziteta. Cudi vise od njegove izjave, sto nema ko u klubu da mu objasni kako stoje stvari i da su takve izjave kontraproduktivne,
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Ne da nije napredovao, nego je nazadovao
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

E ako ti treniras 3x dnevno 100% F4 je zavrsena prica...
E

Eee kad ce shvatiti

pre gotovo 2 godine

Ne znam kako se ne nauče već jednom, prekomerno loženje nikad dobro ne donosi :) Busanje u grudi, pokazivanje mišića, izjave kako su najjači i da im niko ne može ništa itd itd

Forzza

pre gotovo 2 godine

Napalio se mali dok ne oseti šta je Euroliga i duplo kolo i taman će ga vratiti na fabrička!!!
G

Gosth

pre gotovo 2 godine

da daaaa
G

Gosthshab

pre gotovo 2 godine

ovakva arogancija ih je prosle sezone kostala svega i opet nista naucili nisu mada su jos duplo jaci ove sezone nego prosle pa ko zna
H

HOODINI

pre gotovo 2 godine

Klasika...deo sezone u kom napadaju sve, od oktobra do januara će se uigravati, februara će nam prepustiti kup jer im se može, marta će odustati od top 8 zbog borbe za Aba ligu, a aprila će nam i to prepustiti jer su najveći klub univerzuma i ne treba njima to bedno takmičenje. KLS ni ne pomišljaju da igraju.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Хахаха! Једна мудра изрека каже"опрости им боже незнају шта раде"!
G

Gost101001

pre gotovo 2 godine

e moj Josife...a ti NE ZNAS da pises, prvo to nauci
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

ha ha ha..ovog nije sramota da se ovako oglašava.......polako smeškoi prošle godine ste Evrokup napadali.....a sad F4 Evrolige.......
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Krece loženje, idemo na F4, osvajamo Aba, osvajamo NBA, ima li ko jači i na kraju 0 trofeja.
I

ISTORIJA PAMTI NEMOGUCE

pre gotovo 2 godine

Jedan je EVRO PRVAK + TRI EVRO kupa. SAMO JEDAN sa DOMACIH igraca. Rekord.