Klej Tompson (©AFP)
Klej Tompson (©AFP)

Šok u NBA ligi, Klej Tompson opet teško povređen

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.11.20. | 10:00

Baš nema sreće Golden Stejt

Celu proteklu sezonu Golden Stejt je bacio niz vodu zbog povreda glavnih zvezda, a kako se bliži početak nove čini se da će možda morati da ponovi to. Jer Klej Tompson se opet povredio i mada se još čekaju rezultati skenera prve prognoze nisu dobre.

Tompson se povredio na treningu na jugu Kalifornije. Kad je doskočio zaboleo ga je list desne noge, ali izgleda da je uzrok – Ahilova tetiva. U poslednje vreme možda i najgora povreda za sportsite.

Izabrane vesti

Jedna od onih povreda kada zaista ne možeš da znaš. Možemo samo da se nadamo, ali moramo da budemo zabrinuti. Do sutra nećemo znati“, rekao je generalni menadžer Voriorsa Bob Majers dok su se društvenim mrežama širile poruke podrške Tompsonu, među njima i ona Bogdana Bogdanovića.

Tompson zaista nema sreće. Nakon što je zbog povreda ligamenta levog kolena jedan od najboljih šutera NBA lige propustio kompletnu prošlu sezonu sada je opet u problemu. A već više od godinu dana je po terapijama. Sve je išlo po planu... Dok nije stradala druga noga.

Sad Voriorsima ostaje samo da sačekaju rezultate pregleda i onda vide kako će na tržištu rešiti gorući problem. Ako se zaista ispostavi kao problem.

Zasad je izvesno da će ekipu pojačati Džejms Vajzmen koga je Golden Stejt izabrao kao drugog pika na draftu ne bi li sa 216 centimetara visokim 19-godišnjakom rešio problem na centarskoj poziciji. Mogli su Voriorsi u poslednjem trenutku da se predomisle, jer i pre drafta su čuli za Tompsonovu povredu, ali su ostali pri stavu da im je Vajzmen potreban.



tagovi

Klej TompsonGolden Stejt VoriorsDžejms Vajzmen

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara