Komentari na vest

Španci tvrde: Nikola Kalinić i Crvena zvezda pregovaraju

G

Gostina

pre 19 dana

Koliko sam citao ranije,Odzelej je jedan od pikova Zvezde a ne Barse?! Ali ajd,bice dugo leto,predugo.
Y

Yika

pre 20 dana

Boli covkinsa uvo za crvenu zvezdu, kao i ostoju za partizan,njima je vazan profit i njihov ego. Covek lepo reko da fmpeu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
L

Luja

pre 20 dana

Prvo se rešiti sujetne štetočine Čovića. Potom sve ostalo.
O

Ok

pre 20 dana

Cekaj da vas prvo nakantamo u ABA ligi pa onda predlazite vase zelje.
K

Kraljević Marko

pre 20 dana

Zvezda, srećom, nije Čović kao što ni ti nisi Zvezdin navijač već Čovićem.
n

niko igokei....

pre 20 dana

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
Y

Yika

pre 20 dana

Brate 15 godina niste bili ni na mapi, Dule vas ugasio i ti pricas o necemu
М

Могу

pre 20 dana

да причају шта хоће...матор,овакав,онакав,кад виде Калину,гаће им саме спадају...мислим да гробље,наравно. Шампионе,дођи кући!
g

gaga70

pre 20 dana

Mene bi MNOGO vise cudovalo da Zvezda ne pregovaraju sa Kalinicom nego da kako tvrd pregovaraju. 99,9% on ce da dode sledecu sezonu i zavrsi karijeru u Zvezdi.
G

Gubimo od Efesa

pre 20 dana

KALINA,GUDURA,NIBO IZ MAKABIJA...ITD TO SU PRAVA POJACANJA ZA SL.SEZONU!👍
o

ovi likovi

pre 20 dana

Po 15 puta idu i vracaju se u zvezdu haha strasno strasno
k

kk.Decenija

pre 20 dana

@ovi U pravu si,po 15 puta se vracaju u Zvezdu i po 15 puta taslace igokeu koja titule i EL videla nije cak 13 punih godina u poslednjoj deceniji!
J

Jhggb

pre 20 dana

Ovaj lik osvojio više no svi iz Kamerunja...Uostalom, od oktobra novo tamburanje.
a

anelej110

pre 20 dana

dzabe ako se on vrati ako pored njega vedete ekioe opet budu lazarevic i ilic
d

dogodine tim

pre 20 dana

Topić - Nedović - Kalinić - Davidovac - Plavšić - Teodosić - Đurišić - Hanga - Mitrović - Bolomboy- Yago, Lazić + 2/3 i 4/3 ozbiljnog kvaliteta, koji bi pravili razliku ( npr. Gudurić/Cordinier i Webb III/Olinde)
E

Ezaiki Badu Zaki

pre 20 dana

Topić - ide na draft, možda i u NBA. Nedović - najgori odnos cene i kvaliteta; nigde ga nema kad je najvažnije. Davidovac - bivši košarkaš, može da igra na svim pozicijama od 1 do 4 podjednako loše. Plavšić - nema kvalitet za EL. Jago - svaka čast na želji i zalaganju, ali nije nivo za EL. Iz ovog krš tima zaslužuju da ostanu: Teodosić, kao 3. plej i mentor Topiću (ako uopšte ostane u Zvezdi); Mitrović i Bolomboj. Za Tompkinsa treba još videti šta i koliko može posle povrede. Ako uopšte imamo nameru da napravimo bolji rezultat u EL (najmanje Top 10), neophodna nam je skoro cela prva petorka: prvi plej, glavni bek šuter, prva trojka i četvorka i rezervna petica.
K

Kraljević Marko

pre 20 dana

@Ezaiki Badu Zaki , kakav crni Mitrović. Čovek je tragičan EL okvirima.
Љ

Љубиша

pre 20 dana

И наравно Џеј.
@

@Ezaki

pre 20 dana

A da ti naucniku umesto pomenutih igraca zamenis sebe. Meni je izuzetno drago sto sam od Covica cuo da ce osnova tima u narednoj sezoni biti domaci igraci. Batalite gaster tim. Ja kao Srbin nemam interesovanje da gledam Zvezdu sa vecinom stranaca. Bravo za povratak Kaline. Ocekujem i povratak Dobrica. Od sadasnjih stranaca Bolomboj, Hanga i Jago. Plavsic, Djurisic da. Dobra vest je dogovor da trener ostaje naredne sezone. To znaci da klub ima ambicije za dobru kosarku. Sramota je pljuvanje po Davidovcu. Momak koji zna mnogo kosarke.
E

Ezaiki Badu Zaki

pre 20 dana

Baš super. Ako nam se vrate Kalina od 33 leta i Jović, sa pune 34 godine, imaćemo opet lepu ekipu veterana za EL, ABA sa dva tima i četiri utakmice više, KRK i KLS. Tu su još Teo -37, Lazić - 35 i Luka - 31. Samo da nam ostanu i Hanga, sa 34 godine i Nemanja Hodajuća Povreda Nedović. Da znamo bar da se ni ove sezone ne palimo na Top 8/Top 10.
A

ABCDE

pre 20 dana

Posle igraci povredjeni i kuknjava u prelomnim trenucima sezone. Pa kako kako,sta ocekivati od ovih matoraca!? Oni su sjajni,ali nisu za ovako naporne utakmice u sezoni....
@

@ezaiki

pre 20 dana

...da u tenisu ne postoji rang lista, na kojoj je i dalje prvi sa 37 godina, vecina ovde bi pricala kako mu je vreme za penziju bilo jos pre 5 godina. a on bas u to vreme igrao najbolji tenis u zivotu. mislim da ne treba da pisem o kome se radi.
a

ajaha

pre 20 dana

neka se spreme trans velegrada...
O

Ononbibibyv

pre 20 dana

Crno bele trans...Od oktobra tamburanje...Again...
D

Duh koji lebdi

pre 20 dana

Bravo samo sipaj, projekat ne sme da stane
q

qqzqq

pre 20 dana

mi projekat od 15 milke a vi ugnjetavani sa 20?
0

0999d

pre 20 dana

DOLAZE I ODZELEJ I KALINIC.
Z

Zaboravio si

pre 20 dana

Ljubise ti tvoga?
j

jadnaKosarka

pre 20 dana

Sezone u punom jeku,jos dva meseca finisa,odluka,a vec se sele igraci.prave neki timovi. Rekoh i prosle i ranijih godina to. Sve manje o kosarci samoj se pise i igri,a vise o dolascima,odlascima igraca. Finale Aba lige dan samo posle pisalo se o tome,a vec drugi dan i naredni ko dolazi,ko odlazi. Ili izgleda svi imaju korist od trasfera,uzimaju kintu.
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Komšije uz njega da vratite i Dobrica i to je to.
P

PaGost

pre 20 dana

Kreće polako svakodnevna igra nagađanja i licitacija pa sve tako do septembra. Kakvi su se igrači prošle godine dovodili u vezu sa večitima, pa na kraju cvrc, i jedni i drugi - tanka svirka. Dok se u septembru ne vide timovi crno na belo (da ne zamerite na izrazu), ništa ne verujem.
D

Djape45||

pre 20 dana

Idemooo Kalinaaaa!
P

Panaaaa

pre 20 dana

Pa zar Odželej nije dogovoren,da dodje u Zvezdu,to su svi mediji napisali kao gotova stvar,otkud sad da hoće u Barsu!
1

1980

pre 20 dana

To ti je pisala neka bud..a ovde. Verovatno ista koja tvrdila da se Alimpijević vraća kod nas. Nemoj da uzimaš za ozbiljno takve stvari.
Д

Драгољуб Ацковић

pre 20 dana

кам бек ту хоум...
a

asas33

pre 20 dana

Do sada nijedan komentar grobara. Pogledajte bilo koju vest o Partizanu. Ko ce vise da pljune, avioni, kamioni, budzet, nevaljali ZOC itd, itd. Kalinicu zalim povratak z Zvezdu, i da ostanu Nedovic i Teodosic. Ako moze i Topic to bi bio pun pogodak.
Z

Zaza Paculia

pre 20 dana

Odzelej nije dogovoren, Zvezda jeste zainteresovana, ali Barsa mu je prva zelja, a prva zelja Zvezde je Kalinic, i to niko ne krije. Klub ce pokusati da vrati Dobrica i Gudurica, ali male su sanse, pre svega jer Fener ne zeli da ga pusti ni za obestecenje. Plavsic je blizu, a ako Topic ne ode u NBA, on ce biti prvi plej, drugi se nece traziti uz Yaga i Tea. Pare ce se dati za igraca na poziciji 2, poziciji 4 i 5.
Х

Х Х

pre 20 dana

Топић, Теодосић, Јаго, Недовић, Лазић, Ханга, Калинић, Томпкинс (ако се покаже добро) , Митровић, Боломбој. Можда се Симоновић након позајмице буде привикао на Европу опет, па би уз Плавшића и он био појачање на овај тим. Под обавезно довести неког "убицу" на 2 и 4.
Z

Zaza Paculia

pre 20 dana

Pitanje je sta ce biti sa Rokasom, ali cini mi se da verovatno ide. One koje necemo da gledamo sledece sezone su Smart, Gilespi, Tobi, Lazarevic i Ilic. 1: Topic?, Yago, Teo 2: pojacanje, Nedovic 2/3: Hanga 3: Dobric ili neko drugo pojacanje, Lazic 3/4: Kalinic, Davidovac 4/5 : Mitrovic, Bolomboj 5: pojacanje, ja bi voleo Dejvis, Plavsic. Ne bi vracao Dobrica, vec bi velike pare dao na pojacanja na 2 i 3, i jedan od te dvojice mora da bude glavni napadac.
A

ABCD

pre 20 dana

Kako to mislis ako Topic ne ode u NBA?! Ako bude (a bice) medju prvih pet pikova,ide sigurnu po automatizmu! Kakva Zvezda...Topici da su hteli odigrao bi jos koju utakmicu u crvenom dresu. Nije,zato sto ih interesuje samo kinta iz NBA. Zavrsio je sa Zvezdom jos pocetkom januara.
Z

Zaza Paculia

pre 20 dana

Cekaj prvo da bude u prvih 5. Po meni je i bolje da ode, Zvezda ce uzeti za kosarku lepe pare, a ako ga jos uzme neka ekipa gde ce da igra i napreduje kako treba, ja bi bio jako zadovoljan. Da ga uzme San Antonio da igra pik sa Venbanjamom, milina.
м

мики мићо

pre 20 dana

Вратити Џордана Лојда и Колинса
K

Ko je

pre 20 dana

Kolins???
I

Ihhuhu

pre 20 dana

Jel Džoan Kolins iz Dinastije?
G

Gost007

pre 20 dana

Kad bi jos vratili Gudurica,Jovica uz pomenute bi se mozda konacno otarasili Lazica,Lazarevica pa i Ilica,Tobija
L

Looccc

pre 20 dana

Ne moze Lazic da ide jer je kum Covicevom sinu, a ne moze da igra i prima pare nigde kao u Zvezdi. Srbija je zemlja nepotizma, to je svima poznato. Bice u Zvezdi dok bude hteo.
@

@locccc

pre 20 dana

Da si ti ziv i zdrav taj Lazic je igracina kakvu parizai nije a i nece nikad imati. Vise od deset godina kljuca u glavu komsiju. Ponosni kapiten najboljeg kluba na ovim prostorima iako bi neki drugi nicim izazvani da se tu sami postave.
B

Back to home

pre 20 dana

Vrati se svojoj kući Kalina Brate Cigane !
1

1980

pre 20 dana

I prošli put kad nije imao gde vratio se na 1 sezonu i opet zapalio.
@

@1980

pre 20 dana

...jeste, kalinic nema gde. igrac sa najvecom minutazom u barsi. dobar vic.
З

ЗИКИ

pre 20 dana

зВЕЗДИ ТРЕБА ПЛЕЈ ШУТЕР И ЦЕНТАР.НА ТЕ ДВИЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ТРЕБАЈУ ВРХ ИГРАЧИ.НИКАКО ДОВОДИТИ НЕКЕ ИГРАЧЕ КОЈИ ВУКУ ПОВРЕДЕ
K

Krme

pre 20 dana

Eto, vi hoćete pleja šutera, ovi moji hoće pleja razigravača...teško je ugoditi stručnjacima sa obe strane. Ludilo.
r

reb8888

pre 20 dana

...bedak ako je tacno, nadao sam se da ce semi i kalina biti zajedno u zvezdi sledece sezone. to bi uz bolomboja definitivno bila najava dobrog tima...
M

Milos RS

pre 20 dana

Potpisao Bolomboj, ako dolazi i Kalinic, to znaci da Zvezda definitovno igra evroligu i sledece godine, bez obzira sta ce biti u aba ligi.
p

pooo

pre 20 dana

ODZELEJ je vec dogovorio SARADNJU sa Zvezdom
N

Nishlija

pre 20 dana

Ako jeste onda odlicno...Covek igra u zivotnoj formi drugi deo Evrolige. Dobar suter, jak kao bik...treba zvezdi jedan takav. Ako je tacna ta vest i ako dolazi Kalinic to znaci da Rokas odlazi.
Š

Šiljokuran

pre 20 dana

Nema nista od njega, ode u Barsu na zalost...
Z

Zvizzzda

pre 20 dana

Koji bre Rokas, kamo srece da ga nismo ni dovodili. Jedini Litvanac koji je u stanju da sutira trojke 10-0. Muka mi je od njega, nikakav igrac. Poveze dve dobre utakmice, pa ga nema narednih 10. Samo neka ide.
D

Don Vito Corleone'

pre 20 dana

Dobrodošao, idemo i po Gudurića.
J

Junker

pre 20 dana

To, Guduric i Nedovic pa da se dogovaraju ce da use*e neizvesnu zavrsnicu.
P

Polivalente

pre 20 dana

Mislim da je negde bila priča da ima važeći ugovor i za sledeću sezonu i da ga Fener ne pušta.
N

NisamGost

pre 20 dana

Kalina,Gudura,Jović S,Dobrić. Taman Teo i Jovic da igraju po 15 minuta,obojica ce se manje trositi (samim tim veca sansa da izbegnu povrede),a igra nece trpeti jer u svakom trenutku imamo pravog organizatora igre.
r

rea

pre 20 dana

@NisamGost, valjalo bi ona vratiti i Rakočevića, te videti i sa Miličićem da li bi odigrao još koju sezonu.
D

Don Vito Corleone'

pre 20 dana

@rea. I sa Rakočevićem, i sa Miličićem, bi osvojili sve trofeje.
r

rea

pre 20 dana

@Don Vito Corleone', prepotentnost i vera su sudije je Čovića i dovela do konstantnog B4 u EL. Da je više pažnje posvećivano pametnoj gradnji tima i pravoj taktici, a ne načinu kako naštetiti drugima u regionu, možda bi se 2-3 puta i dokopali barem TOP8 u ovih 10, 11 EL sezona.