Aleksej Pokuševski (© AFP)
Aleksej Pokuševski (© AFP)

Srbija ostala bez Pokuševskog

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.07.23. | 21:43

Mladi srpski NBA igrač nije dobio dozvolu doktora da se priključi nacionalnom timu Srbije koji se sprema za Mundobasket u Manili

Želeo je mladi Aleksej Pokuševski da debituje za Srbiju ovog leta, ali nažalost želja nije bila presudna. Naime, kako Sportski žurnal piše, član Oklahome nije dobio dozvolu doktora da trenira sa loptom sve do avgusta što samim tim znači da je sprečen da se bori za mesto među 12 igrača koji će se naći na predstojećem Mundobasketu.

Perspektivni prvotimac Tandera je početkom maja doživeo prelom šake zbog čega je treći put u poslednjih godinu dana morao da odsustvuje sa parketa.

Izabrane vesti

Izvori iz Atine gde je Pokuševski ovih dana bio na specijalističkim pregledima kažu Sportskom žurnalu da nije dobio dozvolu da trenira sa loptom do kraja avgusta.

Podsetimo da je zbog povrede ovog leta izostao Vladimir Lučić i Nikola Kalinić, a u timu nema Vasilija Micića i Nikole Jokića. Još uvek se čeka Ognjen Jaramaz, a prema poslednjim informacijama Stefan Jović će se pridružiti timu u ponedeljak.



tagovi

Aleksej Pokuševskikošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara