(@MN Press)
(@MN Press)

Stefanović novi trener FMP-a

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.06.21. | 17:20

Radi se o jednom od najtalentovanijih stručnjaka na našim prostorima...

Vanja Guša je FMP-ova prošlost, a sadašnjost - Nenad Stefanović. Radi se o momku koji ima 36 godina, rodom je iz Užica i slovi za jednog od najtalentovanijih stručnjaka na ovim prostorima.

Posle desetogodišnje igračke karijere tokom koje je 2007. godine bio i igrač FMP-a (igrao još za OKK Beograd, Partizan, Borac, Metalac, Radnički Kragujevac, Polpak) započeo je trenersku karijeru. Ime je gradio postepeno, vodeći mlađe selekcije Žarkova, da bi pažnju na sebe skrenuo izvanrednim dostignućima u Zemunu, gde je tokom četiri sezone paralelno vodio juniorski i seniorski pogon kluba, beležio odlične rezultate sa obe selekcije i razvijao mlade igrače.

Izabrane vesti

Ta filozofija u potpunosti se se poklapa sa ambicijama i klupskom politikom FMP-a tako da saradnja sa Nenadom Stefanovićem predstavlja logičan sled poteza čelnika Pantera.

Nenad Stefanović koji je takođe i pomoćnik prvog trenera reprezentacije Srbije za igrače do 20 godina, u narednim danima imenovaće stručni štab i istovremeno početi sa formiranjem ekipe za predstojeću sezonu.


tagovi

FMP Železnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara