Štimac napušta Monako zbog ponude iz Kine?

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.09.20. | 23:05

Srpski centar izgleda dobio ponudu kakva se ne propušta

Boravak Vladimira Štimca u Monaku završava se već posle dve sedmice.

Tek što je potpisao saradnju sa klubom iz Kneževine za narednu sezonu, Vladimir Štimac će ipak otići, ali neće završiti u Crvenoj zvezdi kako se navijači nadaju posle raskida ugovora sa Lendrijem Nokom. Potpisnik inicijalne vesti o odlasku nekadašnjeg reprezentativca Srbije iz Monaka je Marko Ljubomirović sa RTS, a kako se nezvanično može čuti razlog iznenadnog rastanka je ponuda iz Kine.

Izabrane vesti

Zasad se ime kluba drži u strogoj tajnosti, ali pristižu informacije da je poslodavac sa Dalekog istoka čak platio obeštećenje da bi Štimac mogao da završi transfer. Navodno bi već u subotu situacija mogla da bude mnogo jasnija.

Štimac je u Monako otišao pošto mu se završio ugovor u Crvenoj zvezdi. Ipak, još od ranije su oko njega orbitirali bogati klubovi sa Dalekog istoka, ali je on ipak želeo da ostane deo evropske košarkaške elite, gde je statistički bio među najboljim centrima.

Veliko iskustvo u kineskoj košarci ima jedan od kapitena reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica, koji je tri sezone nastupao za Đengsu Dragonse, da bi prošle sedmice potpisao za Čeđeng Lajonse.



tagovi

Vladimir ŠtimacMonako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara