Stiv Ker i Voriorsi gledali scene iz Arene: Stekli smo bolju sliku šta je Dejan značio u svojoj zemlji

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.01.24. | 23:25

“Izgubili smo nekog nama tako bliskog”, slomljeno je pričao trener Golden Stejta

Potresne scene iz beogradske Arene, gde je 23.000 ljudi došlo da oda počast prerano preminulom Dejanu Milojeviću pratile su se i u SAD.

Ceo tim Golden Stejta, u kojem je Milojević radio poslednjih godina kao pomoćni trener, gledao je scene sa utakmice Partizan Mozzart Bet – Mega.

Izabrane vesti

Trener Voriorsa Stiv Ker, koji je pred novinare izašao u crnoj majici na kojoj je belim slovima pisalo na srpskom “Brate”, teško je dolazio do reči kojima bi opisao tugu zbog odlaska Dejana Milojevića.

Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi”, pričao je Ker.

I osvrnuo se na scene u beogradskoj Areni.

“Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas".

Dodatna so na ranu treneru Golden Stejta je što je ovih dana i on obeležavao smrt oca, koji je preminuo kada je Ker imao samo 18 godina.

“Neverovatno je što je u petak bilo 40 godina od smrti mog oca. Želim da se zahvalim i komesaru lige Adamu Silveru što je odložio naše dve utakmice, jer nije bilo šanse da u ovakvom stanju izađemo na teren da igramo”, poručio je Stiv Ker.


tagovi

Dejan MilojevićStiv KerGolden Stejt VoriorsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara