Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Stojanović u Fortitudu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 07:44

Srspki internacionalac potpisao ugovor sa bolonjskim klubom do kraja sezone

Vojisav Stojanović je novi član u Fortituda. Nekadašanji član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije potpisao je ugovor sa bolonjskim klubom i sledeće nedelje trebalo bi da se priključi novim saigračima.

Stojanović će tako nastaviti karijeru na Apeninskom poluostrvu koju je počeo 2015. godine u Orlandini. Posle tri sezone provedenih u timu sa Sicilije Stojanović je 2018. potpisao trogodišnji ugovor sa Torinom. Međutim, za torinski tim nije odigrao nijedan meč, jer mu novopostavljeni trener Leri Braun nije pružio priliku.

Izabrane vesti

Petak, 2.30: (1,80) San Antonio (12,5) Atlanta (2,25)

Član mlađih selekcija Crvene zvezde i najkorisniji igrač juniorskog turnira Evrolige (2014) u Milanu, gde su crveno-beli podigli šampionski pehar, krajem novembra 2018. raskino je ugovor sa Torinom i preselio se u Kremonu za koju je nastupao do kraja prošle sezone.

Dolaskom u Fortitudo Stojanović nastavlja niz srpskih igrača koji su su oblačili dres tima iz Bolonje. Pre njega za Bolonjeze, čiji su treneri svojevremeno bili Aleksandar Nikolić i Dragan Šakota, za Bolonjeze su igrali Aleksandar Đorđević, Marko Jarić, Zoran Savić koji je u dva navrata bio i generalni menadžer, kao i Miloš Vujanić.


tagovi

Vojislav StojanovićFortitudo BolonjaKošarkaška Serija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara