Komentari na vest

Strepnja, preznojavanje i 140 minuta košarke: Nemice poslale Srbiju na Olimpijske igre

K

Kop

pre 3 meseca

Ovo većinu ne interesuje da se ne lažemo, gledam sinoć (nije ništa drugo bilo) ne mogu 3 da pogode, ulaz, poludistanca katastrofa!!!
J

JBL

pre 3 meseca

Za nasu reprezentaciju igra strana drzavljanka(sasvim ok)Pre nje su takodje igrale strane drzavljanke(opet ok).Ko je onda toliki"patriota"pa kaze - za musku kosarkasku reprezentaciju ne moze da igra strani drzavljanin.Ukoliko se to desi ja necu navijati za Srbiju!!! Koja je tu razlika?Zensko moze,musko ne moze.Kako i zasto?Ko je toliko"veliki patriota"da je apsolutno protiv stranca u nasoj muskoj kosarkaskoj reprezentaciji.Po kojim arsinima se odlucuje?Ko sebi daje za pravo da PRAVI RAZLIKU IZMEDJU MUSKARACA I ZENA?U Srbiji su svi isti,kazu politicari,govori narod...Da li je bas tako?
R

Reaktor

pre 3 meseca

Extra.Šta god da urade...
Б

Белграно

pre 3 meseca

Кошаркаши, кошаркашице, баскеташи, одбојкашице, ватерполисти квалификовани. Одбојкаши имају одличне шансе да оду. Људи нису свесни колико је ово ненормалан успех с обзиром на величину државе и улагања. Апсолутна смо сила у екипним спортовима, и даље.
T

Topolcanin

pre 3 meseca

Basket 3×3
D

DP

pre 3 meseca

U svakom slučaju, bravo! Bitno je da postoji kontinuitet, iako medalju verovatno neće osvojiti. Svaka čast Marini
J

Jeneah

pre 3 meseca

Sa ovakvim igrom, biće poslednje
N

Niko1212

pre 3 meseca

Bitno da ti sa svojom "igrom" komentarišeš iz svoje sobe.
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Kvalifikovati se na OI je pojam za 90+% sportista... i da budu poslednje, biće u krugu najboljih košarkašica u ovom trenutku.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Натирлих... ја,ја!
M

Minhen

pre 3 meseca

Bravo devojke, a vi jadnici što ste protiv stranaca, nemojte da se pozivate na Nikolu Teslu, Ivu Andrića, Patrijarha Pavla...
I

Ima

pre 3 meseca

Ih koliko hoćeš, Milutin Milanković, a sportista koliko hoćeš. Da ne nabrajam, nemam nerava da se raspravljam sa takvim ljudima, daleko im lepa kuća. Onda se pitate što je nama Srbima ovako.
Đ

Đeneral Draža

pre 3 meseca

Ne znam kako možete Srbe ubrajati u strance, gde god bio rođen Srbin se ne može i ne sme u Srbiji tretirati kao stranac.
H

Hahahahahahaha

pre 3 meseca

Koliko isfrustrirane sirotinje po komentarima. Dobro kaže ona izreka "sirotinjo i Bogu si teška". Očigledno je da nema gore stvari od bede. Čestitke devojkama i Marini na vrhunskom uspehu i plasmanu 3. put za redom na Olinpijadu, što nisu uspeli ni košarkaši da urade
G

GostBust

pre 3 meseca

Kakve crne cestitke Antikosarka prosle su na foru
w

wdqdqwd3

pre 3 meseca

stop strancima u reprezentacijiiiii
A

A na

pre 3 meseca

Drugoj vesti, si drugačije pisao. Samo ložiš ljude ovde, i... e jedan, idi radi nešto a ne da svađaš ljude ovde. Kakav mozak.
J

Joksaaa

pre 3 meseca

Svaka cast. Medju 12 iz celog sveta
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Bo vas tik tok i automacko puštanje istog. U informer ste se pretvorili.
F

Flok

pre 3 meseca

Mogle bi makar da nauče da šutiraju slobodna bacanja. Loše su do bola. Da im nije amerikanke, izgubile bi trideset razlike.
B

Brundo

pre 3 meseca

Sve ukupno za Pariz imamo 78 sportista i 5 reprezentacija.Po broju ucesnika smo barem za sada bolji od ostalih bivsih jugoslovenskih republika zajedno.Hrvatska ima 33, Slovenija 18, Crna Gora 13, BiH 1, dok Severna Makedonija jos nema kvalfikovanog sportistu. I ako mislite da je to nebitno onda se varate.OI je takmicenje drzava.Gleda se ko ce vise sportista da ima, ko ce vise medalja i zlata da osvoji.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Neviđeno bitno za život ubilo se. To će leb na sto doneti milijardama gladnih.
X

Xhee

pre 3 meseca

Na zimskim OI ne postojimo, za razliku od Slovenije i Hrvatske. Od Hravtske imamo duplo više stanovnika, od Slovenije 3-4x više.
h

hrvatska ce

pre 3 meseca

uzeti vise medalja od nas pa ti gledaj.. osim odbojkasica malo ko ima sanse, novak i spanovic donekle sanse , kosarkasi eventualno sa jokicem i micicem uz povoljan zreb..
A

Alo alo

pre 3 meseca

Nenad1246 Hleba i igara
H

Hahahahaha

pre 3 meseca

Šta očekuješ, da će ove devojke da ti kupe hleb i stave na sto? Ovo je sportska stranica, za finansijske probleme, idi nađi posao
M

Minhen

pre 3 meseca

Da se nisu plasirale na Olimpijadu onda ne bi bilo gladnih?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Mnogi su glupi da shvate poentu. Niti su OI bitne niti će biti drugačije da ih nema. Jednostavno njihovo postojanje i važnost za svet su trivijalne naspram ostalih stvari,a ovaj zapenio o broju ovom onom. Traje dve nedelje i kraj niko se ne seća šta je bilo na prošlim. Šta ćemi dva posla ja sam skroman nisam političar pa da mi uvek malo.
S

Statistika

pre 3 meseca

Zaboravio si da napomenes da imate vise stanovnika
B

Brundo

pre 3 meseca

Igramo losije nego pre nekoliko godina.Nedostaje Crvendakic i nedostaje pouzdana suterka za tri.Nogic nije ta.Mnogo trosi lopte.
F

Freiburg

pre 3 meseca

Majka sestara Sabali je Nemica. Samo im je otac Gambijac, tako da pisati da su "poreklom iz Gambije" nije u potpunosti tačno. Za Ivon Anderson slobodno možete pisati da je poreklom iz SAD.
@

@freiburg

pre 3 meseca

ne kaki
P

Postolje

pre 3 meseca

Sad im ne gine olimpijska medalja!
P

Poršo

pre 3 meseca

Bravo Mocart za info! Ozbiljan portal! Niko nije preneo. Sramota!
P

Pa naravno

pre 3 meseca

da niko ne prenosi jer je to 9-ti esalon sporta. To ni uza rodbina igracica na gleda.

Sliks17

pre 3 meseca

Pa naravno treba da se sramis svojih reci
R

Realan likkkkk

pre 3 meseca

Realno nisu zaslužile da idu na OI. Ali ajde, navijamo za njih svakako.
P

Pera BG

pre 3 meseca

Gde su devojke iz škole Marine Maljkovic kad igraju stranci u reprezentaciji.Šala zabava za decu po Srbiji.
X

Xhee

pre 3 meseca

Mislim da bi ih selekcija klinaca Beograda uzrasta 7. razreda osnovne škole lagano pobedila. Smešno je kako igraju.
P

Paa

pre 3 meseca

Ne znam čemu ovoliki minusi? Šta je čovek pogrešno rekao? Lepo je rekao da navijamo za naše devojke naravno, ali da su očajno ograle i to stoji. Jel može malo realnosti ljudi? Zato što sw pretvaramo da nam je sve dobro zato nam tako i ide. Mislim na sve u našoj zemlji ne samo na košarku.