Komentari na vest

Sudije nisu dale Jokiću da igra, Nikola nije dozvolio Indijani da pobedi iako su Pejsersi spakovali 70 za poluvreme (VIDEO)

И

Иван Макевић

pre preko 1 godinu

Ове сезоне ће Јокић бити MVP play off-a са све прстеном, а Лука лиге! Погледајте Николине руке кад изводи слободна бацања колико батина добија…нема теорије завере, само велика разлика у критеријуму фаулова које он прави и оних на њему!!! Било како било Никола Јокић ће бити записан у историји NBA као један од највећих свих времена.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

U ova dva minuta, ide Jokiceva greska za greskom, i u napadu i u odbrani, i onda ide konacno taj odlucujuci kos negde izmedju svih tih gresaka. Sa druge strane, koliko vidim, svi njegovi saigraci se kriju, pa nije ni cudo sto on preuzima toliko odgovornosti da zavrsava napade iz svih mogucih i nemogucih pozicija...

vasilefstefan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kolika je razlika između snimka i onog što pišete. Jokić je mogao da bude tragičar za svoj tim, promašio je četiri od pet poslednjih šuteva i još je napravio glupost na kraju, kada nije dodao loptu.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Mozda jeste teorija zavere i mozda mi Srbi paranoisemo ali ne moze me niko ubediti da Jokic ima isti tretman kao tamnoputi afroamerikanci. Prvi onaj smecar iz GSWa Grin, pa on treba svako malo suspenziju da dobije, a eto nekako je sve njegovo “slucajno”.
N

Navijac1

pre preko 1 godinu

Ove sezone je red na MVP finala :)
a

ako ostanu zdravi

pre preko 1 godinu

ogromne šanse imaju!