Sutjeska igra na kompleks Domžalea

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.19. | 10:59

Borac je sa plus 46 demolirao Slovence u prošlom kolu… Nikšićani znaju za taj debakl domaćina, pa na gostujućem parketu sigurno neće igrati bez upornog insistiranja na slomu protivnika

Da je dobro za Domžale pred start devetog kola ABA 2 lige, svakako nije... Ko ne zna na šta tačno ciljamo, potrebno je da kažemo da su Slovenci u proteklom kolu bili bukvalno poniženi u Čačku.

Borac ih je savladao sa 101:55, a sada je red da se konsoliduju, mada veliko je pitanje koliko im se mogu ojačati krila u sudaru sa Sutjeskom, budući da su na poslednjem meču u nacionalnim okvirima bukvalno na žilet dobili Hopsi sa 86:87. Nikšićani to svakako znaju.

Izabrane vesti

Crnogorski sastav u prvom redu računa na usluge Nikole Pavličevića, koji prosečno postiže 20,8 poena po utakmici. Naravno, individualni kvaltet pojedinca, bez funkcionisanja celog tima nije garant uspeha, naročito ne u gostima, što statistika Domžalea potvrđuje s četiri jadranske pobede na svom parketu.

Treba videti i da li je kucnuo čas da Sutjeska popravi bilans u gostima koji ruku na srce i nije naročito blistav. Tu šansu vidi i trener domaćina…
„S obzirom na naše dobre igre na domaćem terenu, naravno, i ovoga puta evidentna je želja za pobedom. Moraju se zaustaviti odbrambeni igrači Knežević i Pavlićević, ali i u Sloveniji poznati Sejfić. Ako uspemo da ih ograničimo, možemo se nadati pozitivnom rezultatu”, jasan je trener Domžalea, Dejan Jakara.

ABA 2 liga – 9. kolo

Utorak
19.00: (1,60) Helios Domžale (14,5) Sutjeska (2,55)

Sreda
18.00: Lovćen - Sloboda Tuzla

Četvrtak
17.00: Široki Brijeg – Borac Čačak
18.00: Split – Rogaška
18.00: Dinamik – MZT Skoplje
19.00: Novi Pazar – Spars

* Kvote su podložne promenama

FOTO: ABA 2/Helios Domažale


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara