""
""

Talentovani plejmejker potpisao za čačanski Borac i odmah izrešetao Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.15. | 23:25

Andreja Stevanović karijeru nastavlja u klubu sa velikom tradicijom

Nalazio se na listi potencijalnih pojačanja Partizana, ali do saradnje nije došlo. Umesto Humske i crno-belog dresa talentovani plejmejker Andreja Stevanović izabrao je čačanski Borac, u kojem će igrati naredne dve sezone.

Izabrane vesti

Potencijalni mladi reprezentativac Srbije nije krio zadovoljstvo zbog izbora koji je napravio.
"Jako sam srećan što ću naredne dve godine provesti u klubu sa velikom tradicijom. Poznata je čuvena čačanska šuterska škola i nadam se da ću i ja uspeti da iskoristim sve benefite i poradim na svojoj 'prangiji'. Odlično se radi, dobri su uslovi, a ovo je jedan mlad, talentovan tim, koji ima visoke ciljeve. Drago mi je što ću karijeru nastaviti u Borcu", rekao je Stevanović u razgovoru za naš portal. 

Interesantno, momak koji je prve seniorske korake napravio u kragujevačkom Radničkom svoj debi imao je upravo protiv Partizana, kojem je u meču odigranom na prijateljskom turniru četiri tima (Borac, Partizan, Budućnost, FMP) i pobedi rezultatom 83:76 ubacio 14 poena i bio drugi strelac tima. 

Podsetimo, Stevanović je prošle sezone igrao B ligu u Aleksincu, gde je prosečno beležio 18 poena i četiri asistencije po meču i bio prva haubica kluba.

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK Borac ČačakAndreja Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara