Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Teo pretio odlaskom ako se Đorđević ne vrati, šok terapija pomogla

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 19:54

Srpskog plejmejkera podržalo nekoliko saigrača

Kakav rolerkoster su nam priredili čelnici Virtusa iz Bolonje, utisci se još nisu slegli. Aleksandar Đorđević je smenjen, pa danas ekspresno vraćen na mesto trenera italijanskog tima. Mogu da se izvlače različiti zaključci, da se traže razlozi za šizofreno ponašanje čelnika kluba Masima Zanetija i Luke Baraldija, ali jedan deluje poprilično realno – da je šok terapija Miloša Teodosića i dobrog dela ekipe dala rezultate.

Naime, Eurohups piše da je Teo maltene dao ultimatum upravi u kontekstu “Ako Đorđević ode, ne računajte na mene“, a da ga je nekoliko saigrača podržalo. I to je svakako bio jedan od razloga za ruku pomirenja srpskom stručnjaku, jer je klupski vrh dobio jasan znak da se tlo ozbiljno ljulja.

Izabrane vesti

Prethodno je tokom dana i Stefan Marković putem Instagrama dao komentar:„Kada ljudi koji ne poznaju košarku, donose odluke“, zbog kojeg mu je pretio otkaz, ali će ostati u klubu uz sankciju koja još uvek nije poznata.

U svakom slučaju dobar deo ekipe je stao uz Đorđevića što nagoveštava da su igrači ipak zadovoljni njegovim metodama i vođenjem tima. Uz to, pojačanje iz NBA Marko Belineli na čiji se debi još čeka je istakao da je glavni razlog povratka u domovinu upravo Aleksandar Đorđević. Dakle, sada Srbinu ostaje da doradi mozaik sačinjen od vrhunskog igračkog kadra, vrati se na pobednički kolosek i čitav ovaj haos otera u zaborav.

 


tagovi

Miloš TeodosićAleksandar ĐorđevićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara