Miloš Teodosić (©Starsport)
Miloš Teodosić (©Starsport)

Teodosić pred povratkom na parket

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 13:38

"Ako na treninzima u narednih par dana sve prođe kako treba, biće sposoban da odigra nekoliko minuta", rekao je trener Virtusa Serđo Skariolo pred duel drugog kola Evrolige protiv Bajerna

Košarkaši Virtusa su porazom od Monaka obeležili povratak u Evroligu posle 14 godina. Priliku da poprave utisak imaće već u četvrtak (20.30) protiv minhenskog Bajerna u Paladoci. U susretu sa ekipom Andree Trinkijerija mogao bi da im pomogne i Miloš Teodosić.

Iskusni srpski košarkaš je propustio uvodne mečeve zbog problema sa kukom. Ipak, kako trener tima iz Bolonje Serđo Skariolo ističe, Teo bi do kraja nedelje mogao da se vrati na parket.

Izabrane vesti

"Nadam se da se vraća. Ako na treninzima u narednih par dana sve prođe kako treba, biće sposoban da odigra nekoliko minuta", rekao je italijanski stručnjak.

Virtus je na premijeri izgubio od Monaka kod kuće prilično ubedljivo (66:83), ali je sinoć savladao Trst u Palakanestru (85:80).

"Važna pobeda, pogotovu u ovakvom nizu mečeva u Evroligi i prvenstvu. Stavljamo je u džep i spremamo se za naredni susret. Moramo da naučimo da igramo na dva fronta. Kako da se oporavljamo i kocentrišemo. Da budemo sposobni da odmah okrenemo novi list. Svaki meč je za sebe i ne možete previše da se zadržavate", zaključio je Skariolo.

Miloš Teodosić je ovog leta počeo pripreme sa reprezentacijom Srbije za Evrobasket, ali na kraju nije otputovao sa državnim timom na kontinentalnu smotru. Priključio se pripremama Virtusa, ali su ga problemi sa kukom sprečili da počne sezonu na vreme.



tagovi

Virtus BolonjaMiloš TeodosićSerđo Skariolo

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara