©Starsport
©Starsport

Teodosić predvodi Zvezdu u Kupu Koraća, izabrana četvorica prekobrojnih stranaca

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 18:57

Crveno-beli saopštili spisak raspoloživih snaga

Posle večitog rivala, spisak igrača na koje će računati u Kupu Radivoja Koraća saopštila je i Crvena zvezda, a glavno pitanje bilo je ko će od stranaca biti precrtan za susrete koji slede.

Usled ograničenja, četvorica stranaca su morala da budu precrtana, a klub sa Malog Kalemegdana odrekao se pomoći Majka Tobija, Džavontea Smarta, Fredija Gilespija i Treja Tompkinsa.

Izabrane vesti

Trener Janis Sferopulos je predost u odnosu na pomenuti kvatret pružio Adamu Hangi, Džoelu Bolomboju, Rokasu Gedraitisu i Jagu dos Santosu, a na spisku putnika za Niš su još Miloš Teodosić, koji je propustio utakmice sa Žalgirisom i Zadrom, Stefan Lazarević, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Andrej Lučić, Andrej Kostić i Stefan Marjanović.

Očekivano, usled povrede, strateg crveno-belih neće moći da se osloni ni na Nikolu Topića koji je van stroja od evroligaškog večitog derbija početkom januara.

Zvezda će takmičenje u Kupu Radivoja Koraća početi u sredu, protiv FMP-a, četvrtfinalnom utakmicom zakazanom za 20 časova.


tagovi

Kup Radivoja KoraćaKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara