Tomas: Šta će tek biti kada iza mene bude ovakva publika

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.19. | 13:33

Novo pojačanje Partizana jedva čeka da istrči pred navijače

Dosta se ovog leta polemisalo o Rašonu Tomasu, koji je u ovom prelaznom roku iz italijanskog Palakanestra prešao u redove crno-belih. On je prethodne sezone nastupao za Dinamo Sasari gde je bio jedan od najkorisnijih igrača, a odmah nakon potpisivanja za Partizan desio mu se peh, pošto je za vreme boravka u SAD na kratko i priveden. Sve to je iza Tomasa i on jedva čeka da nova sezona počne i pokaže šta zna.

Rašon Tomas je putem svog zvaničnog Instagram naloga okačio pesmu „Da volim crno-bele“ uz dodatni komentar.
„Mislili ste da ste sve od mene videli prethodne sezone. Stvarno ne znam kako ću se osećati kada istrčim pred ovakvu publiku naredne sezone“, napisao je Amerikanac.

Izabrane vesti

Nakon toga, okačio je još jedan snimak gde se vidi atmosfera sa jedne od utakmica Partizana i dodao je da ga ovakva atmosfera podstiče da pruži još bolje igre.
„Kakva atmosfera, ovo samo može da me dodatno ’zagreje’“, rekao je Tomas.

Prethodne sezone, Rašon Tomas je sa italijanskim Dinamo Sasarijem osvojio FIBA Evropa kup, a igrao je i u finalu Palakanestra gde je poražen od Venecije. Sa klupe ga je predvodio poznati Đanmarko Poceko.

Prosečno, Tomas je u FIBA Evropa kupu dolazio do 15,5 poena po utakmici uz 6,4 uhvaćene lopte, a postavio je i rekord ovog takmičenja kada je na jednom meču zabeležio čak 40 poena uz 16 skokova za neverovatan indeks 54.

Foto: Fiba


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara