Komentari na vest

Treći najplaćeniji igrač Denvera nezadovoljan tretmanom trenera: Celu četvrtinu sam na klupi

D

Djape45

pre oko 1 godinu

Porter je dobar ove sezone, šuta 50/40/80 i odbranu je popravio. Glavni problem je Marej koji nije igrač šampionskog kalibra a ima enormni ugovor.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Ne znam kako neko ko prati kosarku moze da se nada da ce Denver da osvoji prsten. Ispadaju u drugi krug sigurno, a mozda i prvi (ako naidju na LAL npr). Tamo samo Jokic igra, klupa pretanka, ostale zvijezde ekipe Murray prije svega je sve samo ne zvijezda NBA lige. A ono najgore Meloun nije trener koji ce uzeti prsten u skorije vrijeme, to se iz aviona vidi i po mom misljenju Meloun je najslabija karika ove ekipe. Nego da vidimo, ali sanse da Denver uzme prsten, su po mom misljenju bas, bas, bas male.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Pa kad se Ovi u Denver droguraju preplatili I Mareja I Portera a oni samo prosecni - dobri NBA igraci Nista vise od toga I Tako Jokic kad dominira bice zapisano da nije imao sa kim da igra.
S

Siuuuuuuuuuuu

pre oko 1 godinu

Stvarno nije bio problem MPJ sinoc. Lik je sutao 9/12 i to sve u prvom poluvremenu. Nije dobio loptu u trecoj, i nije igrao citavu cetvrtu. Ne znam otkud ovolika negativnost prema momku. Nekad stavarno igra glupo ali ovo mu je bila dobra utakmica
D

Den Majerli

pre oko 1 godinu

Nema srece od Denvera sa Marejom i Porterom. To je svima odavno jasno. Jednostavno nemaju taj x faktor. Tu i tamo nesto dobro odigraju ali nedovoljno da isprate Jokiceve ambicije i mogucnosti.
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Odrekli se Gobera na samom draftu jer su imali tad Nurkica i Jokica, sledeci draft odreknu se Donovana Micela jer sta ce im isti igrac, imaju Mareja, opet pocastili Jutu. Pogle sta je sve Juta uzela na ovoj dvojici kojih se Denver lako odrekao. Katastrofalan mi je GM Denvera, preplatili su Mareja i Portera, njih dvojica nikad nisu bili, niti ce toliko biti dobri koliko im oni veruju. Ostatak rostera vise nego zadovoljavajuc, kad pogledas kakve Janis u Milvokiju ima saigrace a kakve Jokic sve ti jasno...
B

Bakara992

pre oko 1 godinu

Pa naravno da ces na klupu kada si poceo da divljas i da carinis loptu...
G

Goster

pre oko 1 godinu

trazi trejd i ti i marej i spasite denver kad su oni ludi i dali vam tolike ugovore...Kajri je slobodan na ljeto tu je i Bogdan koji nije gori igrac od ovoga Portera i eto makar kad ne igra jokic nece biti Detroit
C

Coban

pre oko 1 godinu

Bogdan zato igra 0 odbranu. Daleko je on cak i od portera
D

Dja Djedje

pre oko 1 godinu

Trebao bi da bude manji od makovog zrna i presrećan što su mu neke budale u Denveru dale tolike pare. Čovek je u rangu donjeg dela tabele ABA Lige, dijabola klasična.
G

Gostionicarcic

pre oko 1 godinu

3lopte za redom izgubio