Majkl Porter junior (© AFP)
Majkl Porter junior (© AFP)

Treći najplaćeniji igrač Denvera nezadovoljan tretmanom trenera: Celu četvrtinu sam na klupi

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.03.23. | 09:01

Majkl Porter Junior se oglasio posle trećeg vezanog poraza Nagetsa

Pojavile su se prve trzavice u svlačionici Denver Nagetsa posle treće uzastopnog poraza ekipe uprkos neverovatnim partijama Nikole Jokića. Srbin je protiv Bruklin Netsa imao 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf. Posle utakmice, u centru pažnje je međutim bio Majkl Porter Junior koji je kritikovao trenera Majka Melouna.

Naime, Porter je bio jedan od boljih igrača Devera u prvom poluvremenu. Ubacio je 23 poena, ali je presedeo veći deo drugog. Razlog? Izuzetno loša igra u trećoj deonici, kako njega tako i većine ekipe.

Izabrane vesti

"Celu četvrtu četvrtinu me je držao na klupi i pustio me na 20 sekundi do kraja, ako se dobro sećam. Tako da... Bilo je nemoguće da uhvatim ritam posle toga" bio je ogorčen treći najplaćeniji igrač Denvera. 

Denver je na kraju imao priliku da dođe do pobede, ali Nikola Jokić nije bio precizan iz izuzetno teške pozicije.

Posle utakmice, trener Meloun je dao svoje objašnjenje: "Imao je vrlo dobro prvo poluvreme i odlično je šutirao. Ali, svi su bili loši u trećoj četvrtini, ne samo Porter. Tim koji je igrao u četvrtoj deonici je bio dobar, tako da sam želeo da nastave i zadrže ritam. Videli ste energiju Kristijana Brauna, za 11 minuta je imao sedam poena i tri skoka, uz dobru odbranu. Bila nam je potrebna iskra i Kristijan je bio zadužen za to" objasnio je trener Denvera posle meča. 

Uprkos tri vezana poraza, Denver je i dalje prvi na Zapadu, ispred Memfisa i Sakramenta, ali je evidentno da je forma u padu. Ukoliko se stvari ne poprave, neće biti lako Nikoli Jokiću u plej-ofu.

"Nikada nije lepo izgubiti tri utakmice. Sada idemo na put gde nas čeka pet teških gostovanja. Najbitnija stvar za mene kao trenera je da zadržim balans u timu. Nema mesta panici. Uvek je loš osećaj kada se izgubi, ali treba da ostanemo snažan tim i u tim momentima", dodao je Meloun.

Do kraja regularne sezone ostalo je još svega 14 utakmica, a svaka pomoć Nikoli Jokiću je preko potrebna. Najviše se očekuje od Džamala Marija i već pomenutog Portera.


tagovi

Nikola JokićNBA ligaMajkl Porter JuniorMajk Meloun

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara