Trinkijeri je ljut: Sramotna poslednja četvrtina!

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.09.19. | 19:33

„Na početku smo bili kao dizel teški i spori“

Partizan je opravdao ulogu favorita protiv Mega Bemaksa, upisao ubedljivu pobedu u četvrtfinalu Superkupa, ali daleko od toga da je trener Andrea Trinkijeri bio zadovoljan posle svega viđenog.

On je na konferenciji za medije izrazio nezadovoljstvo, posebno viđenim u prvom i poslednjem kvartalu.
„Igrali smo kao dizel na početku. Bili smo spori i teški. Mnogo sporo, dok je Mega igrala odliču odbranu. Drugu i treću četvrtinu smo odigrali nešto brže. Napravili smo prednost, ali sramotno smo odigrali poslednju četvrtinu. Nismo poštovali naš rad. Moramo da budemo u rudniku svaki dan. Mega je simpatična ekipa. Biće svaki put zanimljivo sa njima igrati“, rekao je italijanski stručnjak.

Izabrane vesti

Za Partizan je u poslednjoj četvrtini, bar na zvaničnim utakmicama, debitovao supertalentovani centar Dušan Miletić. Mnogi smatraju da je to razlog slabijeg izdanja srpskog vicešampiona, jer je Trinkijeri, pre kraja utakmice poslao u svlačionicu momka rođenog 1998. godine. 
„ Ako neko misli da smo poslednju četvrtinu odigrali slabo zbog Miletića, onda greši. To sam rekao starijim igračima. On je mlad dečko, ima fantastično telo. Najmanje je kriv, njemu je ekipa trebalo da pomogne. Stariji igrači“, dodao je Trinkijeri.

Dejan Milojević je čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi.
" Nismo imali samopouzdanja, što je glavni faktor poraza. O tome govori i 20 promašenih slobodnih bacanja. Kada nema sapouzdanja nema ni odbrane. Partizan je svojim kvalitetom to iskoristio i rano rešio utakmicu. Do kraja smo ublažili poraz, ali rezultat nije realan. Partizan je danas bio mnogo bolji. Mom kolegi Trinkijeriju i Partizanu želim sreću i da im se ostvare sve ambicije ove sezone", rekao je Milojević. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara