Trinkijeri: Žao mi je što je Tanasković povređen i što Pecarski nije više igrao

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.19. | 23:05

Trener Partizana najavio veću šansu za mlade igrače

Stotkom je krenuo Parni valjak u Superligu Srbije. Partizan je pregazio Megu (102:69) u derbiju prvog kola i odmah stavio do znanja da ga ništa ispod prvog mesta u grupi ne zanima.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je na kraju zadovoljan izdanjem njegovog tima.
Bili bi bolje da smo sa Megom igrali na kraju, ali tako se desilo. Igrali smo dovoljno dobru odbranu, dok u napadu nismo imali ritam, kao ni Mega. Imali smo malo padova koncentracije, ali odradili smo posao. Bili smo dovoljno profesionalni i timski i individualno”, rekao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Italijanski stručnjak je istakao da mu je krivo što veću minutažu nisu mogli da dobiju mladi igrači, ali je najavio da će im davati šansu i na narednim mečevima.
Žao mi je što je Dušan Tanasković povređen, jer bi dobio šansu. Voleo bih i da je Marko Pecarski više igrao, ali je napravio pet faulova. Ipak, pokazao je želju, uz neiskustvo. Ove utakmice će poslužiti da vidimo šta ovi igrači mogu. Rotiraćemo sve”, najavio je Trinkijeri.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević istakao je loš procenat šuta kao razlog ubedljivog poraza od Partizana.
Partizan je kvalitetniji, a mi smo loše šutirali. Ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo nerealan, nije trebalo ovako da se završi. Uskoro ćemo se pojačati, pa se nadam da ćemo izgledati bolje. I dalje verujem da ćemo se plasirati u plej-of”, podvukao je Milojević.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Andrea TrinkijeriKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara