Komentari na vest

Tristan Vukčević: Željko je najbolji trener, na meni je da dam sve od sebe i iskoristim šansu

s

soichiro

pre preko 2 godine

ako bre...kupite vi sebi klub pa odredjujete ko ce da dolazi....i da igra....
t

tristan 2.mil

pre preko 2 godine

I mene da je neki klub platio astronomskih 2.mil evra ko tristana i ja bi isto za trenera tog kluba rekao da je 'najbolji na svetu'
M

Miloš 1970

pre preko 2 godine

Nije plaćen 2 miliona evra, plaćen je 104 miiona evra, Partizan ima budžet oko 700 miliona evra, šta ćeš kad smo miljenici vlasti, ko vam je kriv što vaši igrači koštaju po 100 eura mesečno i što vam je budžet od 2012 godine ne veći od pola miliona evra, nego ste vi košarkaška institucija koja je toliko košarkaša dala, imate predsednika kluba koji je pošten ali vredan delija, ne drži vas Državna bezbednost i aktuelna vlast, nego ste radom i marljivošću sa maltene pionirima godinama prvaci, iako je cela Srbija protiv vas i mediji i predsednik države!! Ovako razmišlja pravi delija i šmeker iz Železnika!!
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Činjenica je da centar sa 18 ne može da pravi razliku ni na KLS nivou kolki god da je talenat. Setimo se Milutinova koji je bio još veći prospekt pa je eksplodirao tek kada je otišao u zdravu sredinu i napunio 24,5 godina. Tako da je ovo pre svega dobar marketinški potez jer ako mali bude iznadprosečan ode u NBA Real uzima kintu a ako bude ispodprosečan ostaje da uzima pare poreskih obveznika Srbije
@

@ssss

pre preko 2 godine

Ne, doći će u Zvezdu zbog rada sa Radonjom. Naravno da će doći u Partizan da radi sa najboljim trenerom svih vremena. Odličan posao Partizana. Ove godine kako bude. Sledeće godine metla za starčki dom iz Železnika.
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Izvanredan igrač i Jos veci grobar. Zna sve navijačke pesme napamet i u kolima mu tresti muzika grupe JNA. Sa ovim su se složili...
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Пантер 1.2 милиона, Ледеј 800 хиљада, Смаилагиќ 600 хиљада и Курукс 400 хиљада. Уз највише младих, овај тим има и меџу најскупљим играчима на нивоу ЕК, а убедљиво најскупљих у АБА лиги!
B

BSi

pre preko 2 godine

Panter 1.5 miliona, Lidej 1,2 miliona, Obradović 1.5 miliona...
r

rea

pre preko 2 godine

Koliki su ugovori Kaliniću, Vajtu, Holinsu, Voltersu, Markoviću...? Sve prekaljeni evroligaški igrači koji su u klub stigli ovog leta.
C

Cokili

pre preko 2 godine

Emoj da ste skromni. Obradovic 5m, Panter 5m, Lidej 3m, Smajli 2.5m, Kure 2.5m, Avramovic 2m, Mur 1.8m, Zagorac 1.5m, Dangubic 1.5m, Koprivica 1m, Trifunovic 1m, Glas 1m, Miletic 1m...
K

Kuruk

pre preko 2 godine

Obradovic sa strucnim stabom 1.5m
M

Mop

pre preko 2 godine

Medžu. Ko hijene ovde se javljate prokletinje
G

Gost 67

pre preko 2 godine

jel ovo brat od tetke od Simona Vukcevica ?😀
V

Voip

pre preko 2 godine

A bre decko ala su tebe zajebali. Da se radi o Dusku pa da razumem. On je znao da napravi centra. Ali ovaj tzv najbolji trener, daleko je on od toga.
h

hhhjeGost

pre preko 2 godine

Jeste jeste takozvani, samo je 9 titula EL osvojio... Pa će sad vaš argument biti-pa on je osvajao jer je imao najviše para! A koliko je onda imao para kada je osvajao EL sa Partizanom i Huventudom 90-tih???
9

951357

pre preko 2 godine

Lepo objasnili odmah čoveku šta da kaže, a ne kao Panter, prvo kaže da je tu zbog para, pa onda mora da se ispravlja :D
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ma nije Tristane,lazu te,Radonja je najbolji!On je trenirao velikane Buducnost,FMP 2 i Bajern.A i igracka karijera mu je impresivna.
9

951357

pre preko 2 godine

Objasnio vam je Radonja već sve ;)
i

istina

pre preko 2 godine

Lako je biti srbin ovde sa trista evra budite vi Srbin u turskoj sa dva miliona evra.
R

Realni delija kaze

pre preko 2 godine

Da je vama RADONJA vec objasnio, ali niste naucili lekciju!!!! Uskoro ponovo!!!!!