Komentari na vest

Trojke su sačuvale Budućnost, mogu li Zvezdi da donesu titulu?

S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Ovi tekstovi kao da se pisu o tome kako Zvezda nista do sada nije odigrala. Kriminalan sut, Zvezdi fali peti igrac, Milojevic procitao igru i Radonjica. Alo bre o cemu se ovde radi? Zvezda vodi 2:1 u seriji jos uvek sve drzi u svojim rukama pa i ako veceras izgubi( ne daj Boze) seriju vraca u Beograd. Ako pogledamo sve tri utakmice zbirno vidi se da je najupecatljiviji utisak ostavilo pod 1. sudjenje, pod 2.zvezdina odbrana, pod 3.los Zvezdin sut i pod 4 neigranje Voldena s kojim verujem ovo pod 3. bilo bar malo bolje. Ipak po neko mom skromnom misljenju sudije su kreirale dosadasnje utakmice, pogotovo ovu trecu. U utakmici broj jedan konacna razlika je objektivno trebala da bude 10-12 poena, znaci bez bilo kakve drame da sudije nisu posledna 4 minuta uzela stvar u svoje ruke. Druga utakmica je bila malo napetija iz dba razloga ako se nevaram sudije Koljenisica koji se trudio celu utakmicu da olaksa ekipi Buducnosti i raspucanog Nikolica. U trecoj je bio najupecatljiviji sudijski uticaj. Ne zbog broja dosudjenih faulova vec do sudjena istih, plus sto bar 6( sest) nisu ni postojali. Zatim pitam kako je moguce da dva glavna igraca Buducnosti koji na terenu provedu bar po 25 minuta (Ivanovic i Kobs) svoje prve faulove naprave tri minuta pre kraja? S druge strane Volden zbog 5 faula izadje posle samo 7. 48 minuta koja je odigrao zbirno?! Fa li to znaci da njih dvojica nisu ni igrali odbranu? ( eh, Zvezdo sta nisi znala da iskoristis)! Ili situacija kad se Kobs zaleti i padne pored Nnoka i svira se faul odbrane a kontakta nije bilo. Ili kafa se 90% slucajeva u BG gledao snimak posle Zvezdinih prekrsaja. Da sad bas ne nabrajam sve situacije! Zato mislim da ovakvi tekstovi u opste ne odrazavaju pravo stanje na terenu i da se nemoze bas sve svaliti na Zvezdin( realno jeste) los sut.
H

Hej

pre gotovo 3 godine

Sudijske trojke su sacuvale buducnost. A veceras ih trojke nece moci sacuvati od nasih trojki.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Uhvatili se svi slobodnih bacanja ko pijan plot.Ne igraju slobodna bacanja tu ulogu već očajni procenti suta dva tima na tri utakmice.Gledamo tužnu i žalosnu košarku.Kakve veze ima što je Budućnost imala 20 slobodnih bacanja više kad je utakmica bila egal od početka do kraja.Pogodi ti tri trojke zaredom pa da vidimo da li će biti egal utakmica,niko ne vidi da Lojd ima na tri utakmice 2/17 za tri poena,Simonović 0/7,Lazić 1/4,Dobrić 6/22,Davidovac 3/12 pogledajte samo ove procente šuta,niko ne može vola da ubode....U drugoj utakmici Zvezda 3-4 minuta nije dala koš iz igre u drugoj četvrtini,svirano je 8 slobodnih bacanja uzastopno,na istoj utakmici Budućnost je imala 20 slobodnih bacanja na poluvremenu,bilo je u nekom momentu 24-16 za Budućnost,na kraju 27-24 za Zvezdu,kad se lomio meč Zvezdi su svirana slobodna bacanja a ne Budućnosti al to niko ne vidi...Juče su Lejkersi imali 20:0 u slobodnim bacanjima na 7 minuta do kraja treće četvrtine,na kraju su imali 28 a Finiks 12 i opet su izgubili,a šta mislite zašto,nije ih išao šut ni za dva ni za tri.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Pa to i jeste glavni problem. Ako jedna ekipa izvede 20+ sl. bacana vise u egal utakmici a protivnik ima los procenat suta pa naravno da ce pobediti. Sto se tice utakmice u kojoj je zvezda sutirala vise bacanja vrati fil pa ces videti da su oni Buducnost vec u drugom minutu cetvrte cetvrtine izasli iz bonusa. To se uradu svesno jer ako protivnik mora da juri razliku kao sto je to Zvezda radila bolje da ih saljes na bacanja nego da provociras sut. Ali ako je tebi sudjemje bilo ok onda u redu
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Ako veceras i izgubimo ne treba se sekirati previse.. Jer, onda bi propustili ono sto nas u petak vece ocekuje u Pioniru!! Mislim da ce biti pun Pionir i sa cemo na krilima nasih navijaca pomesti Budućnost...
G

Gost11112222

pre gotovo 3 godine

Borky klinac se nalozio.Napustite abu,samo ne znam koliko cete dugo igrati el s obzirom da fenjer drzite ,slepci
F

Fenjerasu

pre gotovo 3 godine

Fenjer ste vi drzali godinama. Niste vi opozicija vi se borite da zauzmete mesto Zvezde.
H

Hmmmm

pre gotovo 3 godine

Trojke?! Nisu slobodna bacanja mozda?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Sacuvala ih jedna trojka vise a nije 20 slobodnih vise. Samo +17 sa slobodnih al to je za nase autosoviniste nista.
n

nedano

pre gotovo 3 godine

Ne znam zasto prigovarate za sudjenje, kad zvezda igra jacu odbranu uz previse kontakta. Logicno da ce biti faulova i slobodnih. Naložio ih Radonjic samo tako. Po meni ce prednost za Buducnost biti to sto se vratio Wolden, nije on meni neki igrac, odigrao je sezonu iznad ocekivanja i razocarat ce ovaj plej of. Samo ce ugušiti Lojda i Dobrića koji igra vrhunski ovaj plej of.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

A Buducnost ne igra odbranu i nisu napaljeni :) 20 bacanja vise je nerealno i presmesno
.

....

pre gotovo 3 godine

Nemoj da izvucem sad 7,8 situacija da vidis da li je ono bila pljacka ili ne....nemoj se pravis mutav
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Eto Buducnost ne igra uopste odbranu vec samo stoje i gledaju?! Druze nema potrebe da pravdas nesto sto je toliko ocigledno da se trener i igraci Buducnosti smiju koliko je providno. Znas kako kad neko u utakmici sa malim brojem poena napravi +17 samo iz slobodnih bacanja to je vise nego smjesno i providno a da ne govorimo o situacijama gdje npr. se udaranje u glavu Noka ne svira iako je toliko jasno i vidljivo da bi i Bokan sa cenjenim Vladanom to morao dosuditi. Svaki Zvezdin faul su bila slobodna dok su 99% faulova Buducnosti umjesto 2+1 vracali da je faul bio na zemlji. Jedino jadnije od tog sudjenja ste vi grobari koji pokusavate nesto opravdati i ovi novinari koji potenciraju sut za tri gdje je Buducnost dala cak jednu trojku vise al +17 sa slobodnih su ne vazni.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Prestani da pratis kosarku, ne ide ti, očigledno. Cuj volden nije neki igrac. Volden je najbolji igrac u aba ligi kada se gledaju i racunaju oba pravca. I to ubedljivo. Zvezda igra na mnogo kontakta, ali npr kad lazic dobije lakat u glavu to je lazicev faul? Kada se igrac udvoji uz aut liniju, to je automatski faul nad tim igracem? Kada se igrac udvoji u reketu, to je automatski faul nad tim igracem? Aha, vazi, nisam znao za to pravila. Ako su sudije odredile da ritam sudjenja bude da se svira svaki kontakt, onda se to ispoštuje na obe strane. Pa ne igra buducnost bez ruku odbranu pa da mi izvedemo 20 bacanja manje.
A

Anangaranga

pre gotovo 3 godine

Ne mogu, Buducnost ce biti sampion.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Evo prilika da se dobro naplatis, kad vec znas.
M

Mama Pentrax

pre gotovo 3 godine

Ajde sine bataljuj tastaturu i dodji pomozi staroj da izmuze ove bikove

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Teska glupost je sto sam gledao 3.mec Zvezde i Buducnosti iako sam znao da ce sudjenje presuditi u korist Buducnosti. Sad sam se opametio,haha,necu gledati 4.tekmu,cekam 5. i pobedu Zvezde.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Redno je da nas krene sut za 3. A i redno je da sudije jednu odsude posteno.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Kao drugu sto su?
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Ne treba pošteno, dovoljno će biti i da kraduckaju za montenegrine samo da ne kradu ko u subotu
Z

Zaratustra

pre gotovo 3 godine

Sifro, a po cemu je realno?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

@gost111 sta je bilo sporno u drugoj utakmici? Sta izmisljas pacovu mali? Mrs u svoju rupu lazovcino jedna iskompleksirana!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost111 - a šta, kao u drugoj bilo pošteno suđenje? Kao kad su na 3 minuta do kraja krenuli da izmišljaju faulove Zvezdinim igračima? Mi ove sezone nismo imali pošteno suđenje ni protiv Budućnosti ni protiv vas.
c

ciganija

pre gotovo 3 godine

@borky,ne budi ljakse i ne lozi se. Samo kukate kad izgubite,nikad niste posteno izgubili
P

Pentrax prvi

pre gotovo 3 godine

Pričam ti priču... Kaže zmaj, Budućnost preživela?? A šta je uradila Zvezda u drugoj utakmici finala?? Vaskrsla? Mada, to je nemoguće, prošla je davno četresnica od upokojenja. Večeras pada demolaža, nekih +15 za djetiće. Objektivno, toliko su bolji.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Одбрана је ту, дајте више поправите тај очајни шут па лоповске судије више неће моћи ништа да ураде! И тјерајте више тог Хола из Звезде, човјек је изгубио самопоуздање само штету прави кад игра.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Tako je,dajte 300 poena pa vam sudije nece moci nista. Prava glodarska suplja prica. Nek buducnost da jos 6 trojki a ne da im poklanjaju +17 sa slobodnih.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Odnos slobodnih bacanja u prva tri dula Crvena zvezde i Budućnosti: 1. meč – 22:30 (sudije: Pukl, Hordov, Radojković) 2. meč – 27:24 (Belošević, Koljenšić, Nedović) 3.  meč – 14:34 (Radović, Boltauzer, Javor) Pomenuću i slobodna bacanja na dve utakmice Aba lige između Zvezde i partizana: 1.meč -13:38 (sudije Radović, Boltauzer, Petek) 2.meč 17:25 (sudije Pukl, Dragojević, Petek) ukupno 63:30 u korist partizana. Zvezda ima sramno suđenje u ligaškom delu Aba lige, a pogotovo u plej ofu i pravo je čudo da je u plej of krenula sa prvog mesta i da je uopšte dobila Igokeu 1 i prve dve utakmice sa milogorcima. Vidi se iz navedenog da su Radović i Boltauzer glavni akteri u ovim otimačinama i neobjektivnom suđenju.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Zato kad dodbije licencu bataliti ovo takmicenje pa nek se izivljavaju samj sa sobom. Kome trebaju ove gluposti gdje unapred zans da moras biti bolji 20 razlike da bi pobjedio sa pola kosa i tako svake godine isto. Imas dokaze da su sudije placene i da im se prostitutke dovode u sobe na racun kluba i opet ti isti sude tom klubu. Ovo je lakrdija od lige i treba to bataliti cim dobijemo licencu.
S

Savickas

pre gotovo 3 godine

Ko ce dati fmp-u lincencu, sta je sa vama panteri?
n

navijac zvezde

pre gotovo 3 godine

Pomozi boze , srecno zvezdo
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Ograničiti Lojda na šuteve iz akcija a ne iz njegovog divljanja i naskakanja prilikom šuta. Veliki problem je na pleju, tu smo najtanji. Hall je suvi aba prosek a Uskok neiskusan za ovakve tekme. Biće gusto opet ali očekujem titulu večeras. Dobrić da povede ekipu i dokaže da je najbolji bek lige.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Ускоковић заиста још није зрео за овакве утакмице али надам се да ћемо га истрпити и избрусити, он би могао бити сјајан играч.
K

KBC

pre gotovo 3 godine

Falio nam je dosta Volden, da nije ušao lako u problem s faulovima, verujem da bi i on dosta doprineo, zato očekujem da večeras doprinese nadamo se svi pobedi, sve to naravno uz dobru odbranu ekipe i bolje procente šuta, pre svega za 3 poena.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Zvezda samo uz pomoć sudija moze do pobede kao u prve dve utakmice. Videli smo u prethodnoj utakmici da kada se sudi posteno zvezda tesko moze do pobede
@

@idemo breeee

pre gotovo 3 godine

glodareeee u rupu breeee .!.
G

Gost119

pre gotovo 3 godine

Kakva grobarska moderacija. Vest pre 5 min, 400 pluseva na komentar.
G

Gostmikii

pre gotovo 3 godine

Mislis na onih 20 bacanja vise koje ste izveli kada je bilo posteno sudjenje po vasem grobarskom poimanju...
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Idemo bot app i udri pluseve. E moji Grobari...
v

vvvvccaz

pre gotovo 3 godine

botovi se sj.bali... hhahahaha
K

Kako da ne...

pre gotovo 3 godine

Kad se sudi posteno?! Pa pogledaj samo broj slobodnih bacanja koje je izvela Budućnost i slobodna bacanja Zvezde i opet su nas jedva dobili treću utakmicu tako da samo nek bude posteno sudjenje i Zvezda osvaja Aba ligu!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Zelim tvom Partizanu da doveka ima posteno sudjenje kao sto je imala Zvezda u ovoj utakmici u Podgorici. Slazes se? Nesto kad pitam avangardiste da li se slazu, niko ne odgovara da se slaze, a ovamo pricaju da je bilo najpostenije sudjenje ikada. Ali ne brini, bice Zvezda sampion a ti ces opet plakati.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Prijateljski pozdrav iz Čačka od prijateljskog Borca za prijatelje u 'instituciji'...
G

Gost128

pre gotovo 3 godine

Ne treba Zvezdi toliko šut koliko treba dubina napada. U 3. utakmici su 3x spustili loptu unutra. Dubinom se dobija širina napada. Simon je razočarenje, potpuno bez samopouzdanja, čovek koji je igrao bitne mečeve i sa Zvezdom i sa reprezentacijom... Hol nema petlju, uopšte ne gleda koš, dribla u mestu oko trojke i gleda da se otarasi lopte. Lojd mora da igra "bez lopte", kad je u igri, čeka se da on uzme loptu i onda kreira, nadriblava sa igračem na ledjima, traži neki kontakt i promašuje. I mora da se ide na obruč, a ne da se pali spolja po 30 puta. Nije onaj Rid Dikembe Mutombo. Očekujem otprilike istu priču kao u prošlom meču, nadam se da će Volden da se sačuva faulova, svaki mu je bio nepotreban. I bar maalo izjednačeniji kriterijum sudjenja. Pa da vidimo.
C

Cigani Ludaci

pre gotovo 3 godine

Kolko ste dosadni vise sa Lojdom ! Cuj mora da igra bez lopte ... Igrao bi on , al kad bi imali krstenog pleja da nesto organizuje !