Komentari na vest

Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Lesora

Z

Zoko

pre oko 1 godinu

Coki dokle da mutis vodu i trudis se da drugom naudis losim ako vi propadate u ambis Svakako ti Coki gubis tlo pod nogama a aamim tim i tvoja mezimica Potrudi se da sto pre odes to bolje za josarku tvoju mezimicu i ostali svet NAPRED PARTIZAN
A

A to

pre oko 1 godinu

što je Glikman stalno na utakmicama Partizana nikom nije sumnjivo? :)
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Da vidi jel može da podnese neku krivičnu prijavu?
G

Gost1001

pre oko 1 godinu

tooo Glikmane grobarcino !! Od malih nogu navija za KK Partizan! Samo niste znali dok vas Ćorke nije obavestio
p

paneglu

pre oko 1 godinu

pa nece valjda na vase da gleda drugorazrednu kosarku.
G

Gost8444

pre oko 1 godinu

Može nam se!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ima Drekavac pravo da se žali ! Baba Kurani i Ludom Milojku.Oni će ga sigurno razumeti
E

E sad

pre oko 1 godinu

ide žalba na presudu.
l

lIl

pre oko 1 godinu

Znam da se sprdas, ali nema na šta da se žali jel delo nije kvalifikovano, a i nije bilo presude. Elem, da si došao ti lično ili ja zbog ovoga u stanicu policije, rekli bi nam, aj ti druže idi zaajeebaavaj nekog drugo i prošetaj malo.
X

XD

pre oko 1 godinu

Ahahahahahahahahahahahah
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

E svasta! A ja bas mislio da ce Lesor na mardelj...
G

GostIzSrbije

pre oko 1 godinu

Razumem da se mnogi od vas ne razumeju u pravo, konkretno oko pokretanja krivičnih postupaka, ali zato nemojte da širite gluposti po ovom sajtu
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Jedini normalan komentar ovde, bravo… Ovi “pravnici” sto ovde pisu strucne radove su uglavnom oni koji zbog kreditne kartice i duga od 10 soma zavrse u izvrsnom postupku i plate tih 10 000 i jos 20 000 na sudsko-izvrsiteljske troskove
G

Grobari to smo mi

pre oko 1 godinu

Ma nemoguće? Ko je ovo očekivao?
G

Gost0303

pre oko 1 godinu

Da li je neko toliko glup da pa pomisi da neka nasa institucija sme da kazni Francuskog drvavljanina i potencionalnog reprezentativca, sve i da ima nekog osnova, a pogotovo kad nema kao u ovom slucaju? Sutra bi skocili ovi iz ambasade i ministar sporta da ga brane, a to bi puklo preko ledja drzave, a mi se i onako nalazimo u katastrofalnoj situaciji.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa što niste tako razmišljali pre dva dana , kad ste terali onu mukicu sa Repojom i Šunjkom u 29ti?
L

Lebedev

pre oko 1 godinu

expertmyass
V

Vamos

pre oko 1 godinu

Od krivične prijave napravljen aviončić hahahaha
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Zar su je uopšte i razmatrali?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pa normalno da je odbacilo. Ne znam ni sto se brukala Zvezda, smeju vam se ovih dana svi od Patagonije do Novog Zelanda.
a

abrakadabra

pre oko 1 godinu

Covic typing...
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Super 👍opet ćemo da gledamo čovića i čitamo njegova saopštebja i da se smejemo. Žao mi je pravih navijača Zvezde, pravih ne klinaca botova.
z

zaks

pre oko 1 godinu

Ali u ovom slučaju utakmica je bila završena , nije isto u toku i nakon utakmice . Po ovoj logici igrači-sportisti, mogu udarati i u svlačionici i na hodniku i na ulici i ne podliježu krivičnom gonjenju, zar ne ?
G

Gost0202

pre oko 1 godinu

Ne shvatam zasto komentarises nesto pre nego sto procitas i rastumacis odredjene zakone/pravila. Sportsa manifetacije ne pocinje sudiskim zvizdukom niti se zavrsava sudiskim zvizdukom. Ali to tebi objasnjavati nema smisla jer ti ces uvek pricati onako kako mislis da treba, a ne po onom sto je propisano, tako da nemoj ni da cistas bez veze.
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Neće Petrusev da ga goni privatno. Napisao Miško Ražnatović kad video da mu klijenta sprdaju evropski košarkaški portali zbog odlaska u policijsku stanicu. Počeo da ga pravda, da pravi tzv. "damage control". Rekao da je morao da ode po pozivu, da ne bi njega (Petruseva) priveli ako se ne odazove, i da neće pokretati privatno tužbe. Meni je najsmešnija kad vidim komentare stranaca, kako bi oni otpustili takvog igrača da su vlasnik kluba. Očito nemaju pojma ko je doktor, i da ga je upravo on i terao da pravi cirkus.
Ц

Циганин сам, ал' најлепши

pre oko 1 godinu

Не причај тек тако, без икаквог познавања закона! Петрушев није ишао у полицију због кривичне пријаве коју је поднела ЦЗ, већ је ишао по позиву полиције због потенцијалног прекршаја по Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, а о чијем ће евентуалном покретању надлежни органи тек одлучивати. Исти закон се не бави кривичним делима. То су две потпуно одвојене ствари, као што је од свега одвојен и дисциплински поступак 1. АБА лиге и то што је кажњен дисциплиндски не значи да Лесор неће бити прекршајно кажњен. А казна за његов прекршај је, према члану 23. тачка 2. Закона: казна затвора од 30 до 60 дана И (не ИЛИ већ И) новчана казна од 50.000 до 150.000 динара, јер је физички напао "учеснике на спортсој приредби или је учествовао у физичком обрачуну на спортској приредби". Дакле, ако се држава буде држала Закона, Лесору тек следи казна.
L

Losakopija

pre oko 1 godinu

Smrcc dzabe ste se blamirali...
И

Источна страна Партизана

pre oko 1 godinu

Погледајте на јт снимак, Рид удара Петрушева, ударац песницом добио две утакмице суспензије. Неоправдавам поступак Лесора, треба да се казни али ово је смејурија шта је човек у стању да уради не би ли се у Партизан увукао немир пред одлучујуће мечеве у Ел. Могу замислити шта ће на све бити спреман уколико Партизан освоји Аба лигу.
G

Gost667

pre oko 1 godinu

paranoja.. ovo sto radi Lesor nije prvi put, divlja na svakom derbiju
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Ovo doktor spinuje zbog svojih navijača. To mu je primarni cilj, a ne da poremeti Partizan, niti može tako da ga poremeti. Umesto svi da traže njegovu odgovornost, ujedinili su se oko njega. Lesoru da zahvali što mu dao povod za cirkus, mada bi ga pravio i bez toga. Realno, Zvezda je mogla u top8. Gubili su dobijene utakmice od slabijih protivnika, krenuli sezonu sa trenerom amaterom, dovodili Adamse, Raduljica, itd. Dobili zabrane registracije zbog lažnih finansijskih izveštaja. Ništa im tu nije kriv Partizan. Pored svih propusta da su dobili Bajern, PAO, Albu bili bi u trci. Umesto da se o tome piše, Lesor je skinuo teret Čović sa ledja. Ovaj jedva dočekao i samo piše saopštenja. I sad su svim navijačima Zvezde uprte oči u Lesora, umesto da čiste svoje dvorište.
P

Predosećam

pre oko 1 godinu

Šta ima da se misli? Ja sam siguran šta će se dogodiiti ako Partizan osvoji ABA. Smanjiće mu se budžet koliko je god moguće a zvezda će se pojačati neslućeno i postati legitimni kandidat za osvajanje EL. Verujem da će sledeće sezone imati više od 20 pobeda. Neka i imaju, samo ko će od njih onda ostati živ. Partizan će dobiti klip u točkove, brine me samo koliko će to moći amortizovati. Imamo dva opasna protivnika ispred sebe, veoma osvetoljubiva. Ne shvataju oni Partizanove uspehe kao deo sporta već kao ličnu uvredu, nažalost.
s

smesnoe

pre oko 1 godinu

E ako Telegraf saznaje, nego kad pre? Izgleda da je odjednom nase sudstvo brzo
Č

Čitaj bolje

pre oko 1 godinu

Nije u pitanju sudstvo, već tužilaštvo. I, da, normalno je da se tužilaštvo odmah izjasni o postojanju pravnog osnova za nešto ili ne. Ovim se ne sputava Petrušev da podnese krivičnu prijavu kao supsidijarni tužilac, to je na njemu.