"Jasmina Juras, Marko Juras i Aleksandar Glišić"
"Jasmina Juras, Marko Juras i Aleksandar Glišić"

U Partizanu zbunjeni: Da li su sudije kažnjene zato što smo mi pobedili?! Imamo razlog za strah...

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.04.14. | 14:36

"Ja znam zašto sam kažnjen i to je adekvatna kazna. Sve ovo je samo pokazatelj kako arbitri moraju da se ponašaju", rekao je Vujošević

Jasmina Juras, Marko Juras i Aleksandar GlišićOsim što je govorio o finansijama i posledicama koje bi drastično umanjenje istih imalo po KK i JSD Partizan, trener košarkaša i predsednik JSD Duško Vujošević prokomentarisao je i dešavanja sa utakmice prvog kola Superlige Srbije igranoj u Kragujevcu. Podsetimo, trofejni strateg šampiona Srbije i Jadrana dobio je duplu tehničku, potom i isključenje, posle čega je kažnjen sa dve utakmice suspenzije. Na sve to i arbitri te utakmice (Marko Juras, Aleksandar Glišić i Marko Pecelj) kažnjeni su od strane KSS zbog toga što su, prema mišljenju vrha srpske košarke, utakmicu sudili na donjoj granici prosečnosti.
"Ja znam zašto sam kažnjen i to je adekvatna kazna. Mene samo zanima zbog čega su sudije kažnjene, da li zato što je Partizan pobedio? Ja sam opravdano dobio tehničku, ali sam reagovao na kriterijum suđenja. Delegat je posle utakmice ušao u svlačionicu i rekao sudijama da je trebalo da bude isključen i Todorić i da je Partizan trebalo da dobije još tehničkih grešaka. Iz tog razloga su kažnjeni. Ova prva utakmica pokazuje da ima razloga za opreznost i strah", rekao je Vujošević, a potom, u istom ritmu nastavio:
"Kada se prvo dugme na košulji loše zakopča, sva idu loše. Rukovodstvo je izabrano na loš način. Prvo kao komesar lige ja nikada ne bih pristao da budem na tom mestu ako me ne prihvate i Zvezda i Partizan. On je bio na platnom spisku Zvezde. Sve ovo je i signal sudijama kako da se ponašaju", zaključio je on.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

SrbijaFK PartizanMarko PeceljMarko JurasKošarkaška SuperligaDuško VujoševićAleksandar Glišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara