Komentari na vest

Usijala se ruka Džordana Lojda! Postavio rekord karijere i razneo Makabi, Obradovića čeka pakao u Tel Avivu

x

xezlgzwx

pre oko 1 godinu

Sramota kako se ponasate. Mozda ste im sponzor i pre svega kladionica ali ste popularan portal i imate odredjenu drustvenu odgovornost, da ne provocirate vredjanja, svadju itd. Ako imate i mrvu moralne odgovornosti sklonite ovu sliku, ima Lojd puno lepsih slika, pre svega u Zvezdinom dresu.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Jbg ne mogu se odnosi nikako normalizovati kada na svakom koraku imaš budale koje bilo koju priliku koriste za provokaciju bilo koje vrste... Mislim slika ko slika, al namjera je jasna, provociranje i ništa drugo... Dečko, mene nisi isprovocirao, al provociraš mlađe i labilnije osobe koje se sutra mogu potući zbog rivalstva koje bi trebalo biti zdravo a ne ovako, pa će neko završiti u urgentnom il nedaj Bože....
h

halo

pre oko 1 godinu

Ajde razumljivo 20 tekstova o Partizanu svaki dan, četvrtfinale evropskog takmičenja, ima smisla, normalno da to neće da se ignoriše, ali u vesti koje veze sa Partizanom nemaju da nalazite načine da ih uguravate, postajete malo bezobrazni. Lojd u celoj karijeri nema drugu sliku sem ove kako prolazi pored metar visokog grba Partizana, pa ste zato morali baš nju da iskoristite.
b

bravo

pre oko 1 godinu

Sale, sretno u Izraelu.. bilo bi sjajno finale dva Obradovica
N

Najgori ste od svU decU

pre oko 1 godinu

Kakva bedna slika. Lojd sa malim grbom Monaka i ogromnim Partizana. Preterali ste, ali stvarno. Sto niste odabrali sliku sa Zvezdinim dresom?
p

pa nismo zato

pre oko 1 godinu

sto sto te boli k zasto
J

Junker

pre oko 1 godinu

Prihvatite deco da su se u Partizanu setili kako da rade posao. Imaju za sponzora najvredniju srpsku kompaniju, doveli ozbiljnog trenera, jake ljude u upravni odbor, ozbiljne igrace. Marketing rokaju jako, evo mozzart sprema koreografiju za komplet (20k ljudi) publiku u Areni, non stop vesti i naravno da prave uspeh. To sto nas direktor svake godine izmislja toplu vodu i nisu u stanju da 10 godina sacuvaju niti jednog nosioca igre za narednu sezonu, sem Berona, to je nas problem. Niko nas nije terao da potpisujemo Raduljicu, Holanda, da se dopusti da odu Davidovac i Kalinic, da se pravi greska sa registracijom Kampaca.