Vil Mozli (©ABA Liga / Partizan)
Vil Mozli (©ABA Liga / Partizan)

Vil Mozli do mesec dana van stroja

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.10.20. | 13:09

Stradao skočni zglob u Kazanju

Partizanovi problemi na otvaranju nove sezone nisu više samo rezultatske, već i kadrovske prirode. Naime, zbog distorzije skočnog zgloba Vil Mozli biće van stroja najviše mesec dana.

Mozli je skočni zglob izvrnuo posle lošeg doskoka u prvoj četvrtini utakmice u Kazanju, gde je Uniks bio bolji od Partizana rezultatom 93:70. To znači da će Parni valjak u narednim sedmicama od centara na raspolaganju imati samo Nikolu Jankovića i Erika Miku.

Izabrane vesti

Ako Mozlijev oporavak bude potrajao svih mesec dana, na parket bi mogao da se vrati za večiti derbi protiv Crvene zvezde 23. novembra. Do tada Partizan očekuje veliki broj utakmica u Jadranskoj ligi i Evrokupu. Već u subotu uveče Partizan gostuje u Železniku protiv FMP, zatim u goste dolazi Cedevita Olimpija, a onda sledi i okršaj s Igokeom u Laktašima, pa stiže Zadar. Između tih susreta ima i obaveze na gostovanju Bahčešehiru, a zatim u Halu sportova “Ranko Žeravica“ dolaze Burg i Huventud, pa se ide u Veneciju. Za 17. novembar zakazan je i dolazak Uniksa u Beograd.

Dakle, Mozli bi u narednom periodu mogao da propusti do osam takmičarskih mečeva, zavisno od dužine trajanja oporavka... Otkrovenje crno-belih u prošloj sezoni sada beleži skromnije brojke - 5,5 poena i četiri skoka u ABA ligi, plus dva poena i tri uhvaćene lopte u Evrokupu.



tagovi

Vil Mozli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara