(©MN Press)
(©MN Press)

Vilijams Gos: Koncentracija donela pobede u Beogradu, biće žestoko i u petom meču

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.23. | 23:28

Bek Real Madrida očekuje neizvesnost i u odlučujućem duelu sa Partizan Mozzartbetom za plasman na Fajnal for

Dve meč lopte imao je Partizan Mozzart Bet posle gostovanja u Madridu, ali četvrtfinalna serija Evrolige vraća se u Španiju. Real je uspeo da vrati brejkove i pobedama u Beogradu izbori majstoricu sledeće srede pred svojim navijačima.

Posle 82:80 u utorak, Madriđani su ovog četvrtka pobedili 85:78, ponovo pred punim tribinama Arene, ali u specifičnoj atmosferi pošto Partizanovi navijači nisu pevali tokom prvog poluvremena iz poštovanja prema nastradalima u tragediji koja se u sredu dogodila u Osnovnoj školi Vladisalv Ribnikar u Beogradu.

Izabrane vesti

"Bilo je čudno na početku, ali ova hala je poznata po odličnoj košarkaškoj atmosferi što smo kasnije i videli... Znali smo da su odličan tim, da imaju jednog od najboljih trenera svih vremena. Znali smo da moramo da budemo koncentrisani i to nam je donelo dve pobede, Očekujem novi 'rat' u sredu, sve četiri utakmice su bile žestoke do samog kraja, znamo da će tako biti i u petoj", konstatovao je Najdžej Vilijams Gos u izjavi za Mozzart Sport.

Crno-beli će u majstorici biti jači za Kevina Pantera kom je istekla suspenzija zbog tuče u prvoj utakmici, dok će Real verovatni biti oslabljen zbog povrede Gabrijela Deka.

"Biće sjajna utakmica, oba tima žele na Fajnal for, biće uzbudljivo. Videćemo kakva je situacija sa Dekom kada se vratimo u Madrid, nadam se da će biti ok", dodao je bek Madriđana.



tagovi

KK PartizanKK Real MadridNajdžel Vilijams Gos

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara