Komentari na vest

Vujošević prvi put na Partizanovoj utakmici otkako je napustio klub

G

Gost1111

pre preko 2 godine

Mislim da Partizanu fali jos petica. Koprivica mi ne uliva povjerenje. Volio bih da vidim Gogu Bitadzea ponovo u Abi. I onako je skrajnut u Pejsersima.
K

Kon

pre preko 2 godine

Sf@kada si tako pametan, reci kada ti je klub osnovan i za koji klub navijaš.
S

Sf

pre preko 2 godine

@Citizen sarane to je novac koji su mu dugovali a ne kompletan novac za koji je trenirao. Dobar deo para je dobio. Zato ne lupetaj
3

333

pre preko 2 godine

Nece ovaj jos dugo vidi se.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Je l* istina da je obezbedjeno i da će biti podeljeno 5 tona kikirikija, da će biti slanog, slatkog uvaljanog u čokoladu ili šećer, za svačiji ukus.
H

Heheheh

pre preko 2 godine

Dule volimo te mnogo. Partizanovci očekuje nas jedno predivno veče uz neopisivu energiju i jake emocije. Živeo Partizan, živela Srbija.
С

СА

pre preko 2 godine

Ма којег је то Вујошевић направио играча, којег? Наведите само једно име и презиме.
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Bogdanovic,Kecman,Bozic,Tepic,Pekovic,Vesterman,Veseli,Lovernj,Velickovic,Mekeleb,Aleks Maric,Rasic... Ali nisu vazna imena koliko sam tim,on je od igraca izvlacio maksimum i svi su doprinosili za tim,napravio je centra od Slavka Vranjesa koji nije znao da pogodi slobodno bacanje kad je stigao u Partizan
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Bukvalno nijedan od ovih nije stvoren, nego svi kupljeni. Koga lažete, brt? Hehehe
p

plavac

pre preko 2 godine

napravio je 13 titula xexexe

Dule

pre preko 2 godine

Nije ih siguno napravio kao sto se prave deca nego kako se od anonimusa stvaraju dobri i odlicni igraci .
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Nije ih pravio nego afirmisao kao mlade. Pravili ih mama i tata. A afirmisao je desetine poznatih i priznatih igraca.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Da, baš su bili anonimni, brt. Možda vama koji ne pratite košarku. Hehehe
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Kako da ne, kao što je Zvezda afirmisala Bobija recimo. Ili Kinsija.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Čovke napravio 17 trofeja, brt. Hehehe, ko se poslednji smeje...

Bogdanovic za 3

pre preko 2 godine

Koliko nagrada za najbolje mlade igrace u sezoni imaju Zvezdini igraci svi do sada nijedan nijednu a od Partizanovih Bogdan cak 2 do dusedrugu u Feneru i Velickovic da li su sada jasni rezultati njegovog rada?

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Dovoljno je samo sto je od Slavka Vranesa napravio ozbiljnog centra covek nije znao loptu da uhvati.
s

smesno1

pre preko 2 godine

Sta ce covek prevelika ljubav... Jedino veca ljubav je prema parama kad je tuzio klub... Tako se voli klub..
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

To je greh uprave Partizana! Pravio je uspehe od nicega,dok igraci i on belog dinara nisu videli.Da je imao ovu danasnju podrsku Partizan bi svake godine igrao fajnal for.Zasto drzava ranije nije prepoznala znacaj Partizana to je vec pitanje politike.
F

FilipProkuplje

pre preko 2 godine

Volimo te Dule ♥
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Prava prilika da se zahvalimo coveku koji je igradio vrhunski sistem sa mladim igracima,terao ih da citaju,idu u pozoriste,koji je sa jako malim budzetima cinio nemoguce stvari,setimo se samo kako je morao tog jednog ili dvojicu stranaca da ceka od novembra do januara i po pravilu uvek anonimusa koji je posle Partizana imao zagarantovan transfer u evroligu.Cekali smo ga da bi sto vise ustedeli na plati jer para nije bilo.Stvarao igrace a ne dovodio iz evrolige kao FMP danas.
G

Gost13

pre preko 2 godine

A vi dovoditie danas iz svoje škole. Imate celih 0,5 igrača iz svoje škole 🤣

Dragan Zivanovic

pre preko 2 godine

Ne bih sada da se bavim ostalim stavkama u ničim izazavanom hvalospevu bivšem treneru, ali bih voleo da osvrnem na stavku "JAKO mali budžeti". Da podsetim one mlađe, recimo na Jaku Klobučara. Slovenački reprezentativac je na leto 2010. potpisao trogodišnji zgovor sa Partizanom, za koliko to se ne zna, ali se zna da je otpušten 15.3.2011. i da je svoja potraživanja sa početnih 200.000 smanjio na 120.000 koliko je i dobio na BAT-u. Ne znam kako se u "jako mali budžet" uklapa dug Partizana prema samom Vujoševiću koji je, po sopstvenim rečima u Partizanu radio isključivo iz ljubavi. Dakle, kada je otišao iz Partizana, od kluba je tražio svoja potraživanja i to, za sezone 2012/13 - 126.810 evra, 2013/14 - 300.000, i 2014/15 - 300.000. Kada se od toga odbije, (pazi sad!) 12.300 evra z amobilni i 84.805 evra za kazne koje je klub zbog njega platio, od Partizana je za tri godine tražio ukupno 529.705 evra. Cela tvoja oda Magu zapravo se svodi na gtobarski treš romantizam i legende o nekakvom profesionalizmu iz ljubavi. Ako veruješ u to, onda moraš verovati i u Deda Mraza.
C

Citizen

pre preko 2 godine

@Dragan Za tebe je 529.705 evra za tri godine mnogo za trenera koji je osvajao titule i stigao do F4. Pa, šta onda kažeš za 640.000 za četiri meseca za trenera koji je odmah otpušten? Znaš na koga mislim. I ti pričaš da je to bio veliki budžet!?