Zagorac i Nikolić treniraju, u Partizanu se nadaju da će biti spremni za večiti derbi

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.02.19. | 17:29

Novi okršaj crno i crveno-belih, ovoga puta u ABA ligi, na programu je 3. marta

Partizan je osvojio Kup, ali to je samo zarez, a ne i tačka na ovu sezonu. Tek sada slede one prave stvari, pre svega u ABA ligi gde su crno-beli već obezbezdili i matematički plasman u plej-of. Preostaje da vidimo samo sa koje pozicije.

Ako crno-beli dobiju sve mečeve do kraja imaju treće mesto u džepu. Ali, najteži posao će imati u sledećem kolu, 3. marta, kada gostuju Crvenoj zvezdi. Partizan nije mogao da računa na Radeta Zagorca i Alekseja Nikolića u Nišu, ali se u taboru osvajača Kupa nadaju da će to biti slučaj za novi meč protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Kako je rečeno MOZZART Sportu, Zagorac (povredio se protiv Krke, zadnja loža je u pitanju) i Nikolić (izvrnuo skočni zglob na treningu pred meč s ekipom Budućnosti) sada treniraju i to je dobar znak za crno-bele da će Andrea Trinkijeri moći da računa na njih u pomenutom večitom derbiju. Deluje da imaju dovoljno vremena da se oporave od povreda zbog kojih su propustili Kup, ali je uvek nezahvalno prognozirati i da li će uspeti da budu fit do 3. marta. 

Umesto pomenutog dvojca u Niš su otputovali Tanasković i Trifunović.

Gledajući raspored do kraja ligaškog dela ABA lige, Partizan ima najteži posao upravo protiv Crvene zvezde koju je savladao u finalu Kupa Radivoja Koraća. Ipak, ovaj duel u ABA ligi će biti drugačiji jer će se igrati pred navijačima Crvene zvezde, ali i zbog samih aktera. 

Crvena zvezda će za razliku od Kupa moći da računa na Mohameda Fajea, Kej Si Riversa i Majkla Odža. Možda i Branko Lazić dobije veću minutažu. Partizan nije mogao da računa na Zagorca i Nikolića, a ako oporavak protekne dobro - to će biti slučaj.

Crno-beli su dobro pregurali period bez pomenute dvojice igrača, a i sam Andrea Trinkijeri je istakao koliko mu je važno da ima pomenutu dvojicu igrača na raspolaganju. 

Foto: MN Press


tagovi

Aleksej NikolićRade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara