Zajon Vilijamson (©AFP)
Zajon Vilijamson (©AFP)

Zajon ponovo u NBA mehuru, dvojica ga napustila

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 09:53

Mlada superzvezda Nju Orleansa sada mora ponovo u karantin

Kako vreme prolazi i kako dolazi taj 31. jul kada će se nastaviti NBA liga, tako sve više košarklaša iz raznih razloga napušta mehur u Orlandu.

Razloga je mnogo, ali pre svega im se dozvola da odu daje samo i jedino zbog privatnih problema, pa se tako "van žice" našao i mlađani superstar Nju Orleansa, Zajon Vilijamson. Atomsko krilo Pelikansa napustilo je Floridu 16. jula zbog "porodičnih medicinskih razloga", da bi se sinoć vratilo. I sada mu sledi karantin koji će najverovatnije potrajati samo četiri dana pošto je već prošao nekolio Kovid 19 testova dok je bio kod kuće i svi su bili negativni.

Izabrane vesti

"Moja porodica i ja veoma cenimo ljubav i poštovanje koje smo dobili od svih. Uzbuđen sam što ću se pridružiti mom timu u Orlandu posle karantina dok smo se borili sa privatnim problemom", izjavio je 20-godišnji as.

I dok se Vilijamson vratio, dvojica su sinoć napustila Orlando i to Ostin Rivers iz Hjuston Roketsa i Lu Vilijams, igrač Los Anđeles Klipersa. Van mehura su još dva asa Klipersa, Montrezl Vilijams i Patrik Beverli za koje se očekuju da se vrate na Floridu u toku nekoliko narednih dana.


tagovi

Nju Orleans PelikansZajon Vilijamson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara