Klej Tompson kada je pokidao prednji ukršteni ligament (©Reuters)
Klej Tompson kada je pokidao prednji ukršteni ligament (©Reuters)

Zanemeli svi u Golden Stejtu, Klej Tompson se opet povredio

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 02:06

Niko još ne zna koliki je stepen povrede, ali zasad se priča čak i o tome da je stradala Ahilova tetiva desne noge

Trebalo je start predstojeće sezone da nam vrati Golden Stejt u punom sjaju sve sa Stefom Karijem i Klejem Tompsonom, te ponovo napadne šampionski prsten, ali ti planovi bi već u startu mogli da dožive veliki udarac. Naime, Klej Tompson je doživeo povredu zbog koje su svi u redovima Voriorsa zanemeli.

Niko još ne može sa 100 odsto sigurnosti da tvrdi koliki je stepen povrede, ali dok jedan deo medija piše o tome da se radi samo o blagoj povredi donjeg dela desne noge, drugi deo čak piše da mu je stradalova Ahilova tetiva. On će tokom dana imati specijalističke lekarske preglede kako bi se utvrdio stepen povrede, ali zasad ne deluje dobro...

Izabrane vesti

Nedugo posle vesti o novoj povredi Kleja Tompsona veliki broj NBA igrača poslao je javnu poruku podrške, a među njima se našao i Bogdan Bogdanović koji je na društvenim mrežama poručio da se moli da je šuter Golden Stejta dobro.

Ako se bude ispostavilo da je u pitanju pucanje Ahilove tetive, Tompson verovatno propušta i narednu sezonu, baš kao što je pauzirao tokom takmičarske 2019/20 zbog oporavka od kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta.

Košarkaška javnost u SAD sa zebnjom čeka vesti specijalističkih pregleda, uz nadu da će sve biti u redu i da se radi o manjoj povredi...



tagovi

Klej TompsonGolden Stejt Voriorspovreda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara