Najnovije vesti

Završen je letnji kamp košarkaškog kluba Partizan

Vreme čitanja: 1 minuta

Foto: Dragana Stjepanović

Deo letnjeg kampa KK Partizan, bili su i pobednici takmičenja na Kalemegdanu, njih čak 11 koji su zahvaljujući kompaniji Mozzart izborili za priliku da treniraju sa crno-belima

Sve što je lepo ima kraj, ali u slučaju letnjeg kampa KK Partizan, to je samo novi početak i najava novog druženja koje je zakazano za leto 2022. Od 20. jula do danas, više od 160 mladih košarkaša iz Srbije, ali i Rusije, Ukrajine i Turske, uzrasta od 7 do 18 godina, treniralo je pod budnim okom trenera mlađih kategorija crno-belih.

Osim košarkaškog znanja, polaznici kampa su imali priliku da i da učestvuju u različitim radionicama, probude ekološku svest i posete značajna kulturno-istorijska mesta u Krupnju i okolini.

IZBOR UREDNIKA

Turistička organizacija Opštine Krupanj, učinila je da polaznici kampa saznaju više o teškim bitkama koje je srpska vojska u ovom kraju vodila protiv Austro-Ugarske u I svetskom ratu. Poseta Mačkovom kamenu, na planini Jagodnji, bila je jedna od najupečatljivijih aktivnosti van terena.

Deo letnjeg kampa KK Partizan, bili su i pobednici takmičenja na Kalemegdanu, njih čak 11 koji su zahvaljujući kompaniji Mozzart izborili za priliku da treniraju sa crno-belima.

Poslednjeg dana kampa, organizovana su brojna košarkaška takmičenja. Izazovi su prilagođeni različitim starosnim kategorijama, a svi učesnici takmičenja su pokazali veliku borbenost ali i pravo drugarstvo, jer podrška za drugove nije prestajala tokom više od dva sata.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva