Komentari na vest

Željko Obradović: Pobedila je košarka, ovo se retko živi... Želimo respektabilan tim i sledeće sezone

G

Gost454665

pre 11 meseci

AV portali su svi,Partizan je pocetak vaseg kraja !!
c

cenzura

pre 11 meseci

Vi iz mozarta ste vrh. Ni kod Tita nije bilo tako
Z

Zijani

pre 11 meseci

Pobedio je državni projekat od 2 uzastopne godine zahvaljujući prednosti domaćeg terena i to je to.Bilo bi pošteno da sad Zvezda igra evriligu ako su oni kao 6ti igrali.. i isto da bude trener i najbolji igrači 2 sezone zaredom ali to samo njima opoziciji daju...
M

Mark Markez

pre 11 meseci

Pitanje za najboljeg predsednika i trenera: kad se slegne ova euforija - kada, od čega i ko će vratiti ogromna dugovanja Poreskoj upravi,državi, "Štark Areni", igračima , pomoćnim radnicima?
P

Pretsednik i...

pre 11 meseci

trener, ne odgovaraju svakoj dalibu.
B

B. Grobar

pre 11 meseci

Posto se toliko brines za placanja u Partizanu, ajde ti zabrinuti objasni, ko placa dva KK FMP-a i odakle toliki novac? Za deo novca znam, dolazi sa Kosova od kosovskih Srba, a ostatak?
p

pst

pre 11 meseci

Junace ti sto pominjes Srbe sa Kosova. Znas li gde je Kosovo i Metohija. Nije te sramota da uzimas u usta posten narod koji je pod okupacijom a polovina vas seta sa guruom pomazuci im valjda. Bravo za moderaciju koja se pokazala ovih dana da se vidi samo jedna istina.
E

Esex

pre 11 meseci

Prizeljkujem milutinova,lucica u partizanu.kalinica,bobija i tea u zvezdi..da trenutno najbolji ostanu u timovima i da oba tima budu u top 4..
P

Prolaznik1

pre 11 meseci

Danas se ne pita "šta nam se to desilo?". A da to samo kad se izgubi...
г

гост 1312

pre 11 meseci

Врхунски тренер али и врхунски спин мајстор! Најмлађи и најнеискуснији тим у евролиги чине Пантер, Егзум, Нанели, Папапетру, Лесор… Да се захвали држави на ономе што даје Звезди и партизану, нема везе што што је њему купљена лиценца, што није клуб у стечају због неплаћеног пореза, битно да се у исти кош стави и противник! Пита се ко производи мржњу… Можда да погледа око себе, у управу којој се захваљује, можда у огледало! Честитке на титули, заслужено, нема ту много дилеме! Али све речено на овој конференцији осликава стих песме, јер остаћеш увек комшија мали!
w

wjwj

pre 11 meseci

Covece uzmi pogledaj prosek godina imas na sajtu EL, saberi sve itakmice igraca Partizana u EL i bilo kojeg drugog tima i videces. Nije rekao nista sto se ne moze videti, proveroti i naci. U ostalom puca vam patka, nas jos boli trojka Nedovica😂😂😂
G

Gost sa fb

pre 11 meseci

Isplači se, biće ti lakše.
n

nikolakm

pre 11 meseci

prijatelju, prve 2EL si kupio
D

Da vam prevedem

pre 11 meseci

Recenicu koji je Obradoglu izgovorio "da sada stvorimo jedan respektabilan tim" je da mu je malo godisnji budzet od 30mil eura nego mu treba bar 45mil godisnje i naravno da se tradicija nastavi da se porez i Arena ne placa.
b

brinr

pre 11 meseci

To znači da novac koji su skuplhali za porez ide na pojačanja,aje ludi ljudi uplaćujte i dalje
A

Ajde dosta

pre 11 meseci

Jel tebe boli ona stvar za sta ce da ide moj novac? Uplacivacu ga i opet i vise pa makar ga davali na gudru. Pun mi je vas licemera koji se brinete za moj, ilo tudji novac.
Б

Бибарс

pre 11 meseci

Треба довести Јокића и Мареја, мислим да имају квалитета за Партизан.
m

milena11.11.

pre 11 meseci

Jokić ne može zato što je domaći igrač.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Namestio Boditoga!
d

dr. hyypia

pre 11 meseci

Cestitke na tituli. Zasluzili ste. Ocajno prvo poluvreme Zvezde odlucilo finale, neobjasnjiv pad u igri.
b

bebs

pre 11 meseci

opet ovaj hahahahahha, sredila je drzava da ne bude uludo skrcanih 1oo miliona za dve sezone. cestitke partizanu na tituli hahaha
M

Mk

pre 11 meseci

Ovaj covek sa slike ima vise trofeja nego vas mali klub od osnivanja. Svi vasi pokusaji nipodaštavanja Partizanove titule su komicni. Slaviće se mesec dana, titula naseg Partizana... ⚫⚪⚫⚪⚫⚪
b

brine

pre 11 meseci

Dobar trener ,ali loš čovek
G

Guest

pre 11 meseci

Pa ako hoces tako on ima vise titula i od njegovog trenutnog kluba
m

mucci

pre 11 meseci

Pobedila je košarka jer si ti pobedio. Da kojim slučajem nisi,onda ne bi pobedila košarka.
N

Nexu

pre 11 meseci

Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli. Bili ste bolji taman za nijansu. Mnogo ste napredovali u toku sezone zahvaljujuci Zocu a mi nismo uopste i to je to. Na kraju je pobedila bolja ekipa. Cestitke jos jednom.
@

@Nexu

pre 11 meseci

Kome cestitas,klubu osnovanom 2007 kome sudije uz pomoc AV desetina miliona donele jednu jedinu titulu posle cak 10-11 godina suse i posta od svih mogucih titula!
Z

ZvezdaCrvena

pre 11 meseci

Ovaj se zahvaljuje državi?Otkud sad to kad njih država uništava i sprema za gašenje!Ništa mi nije jasno.
m

milena11.11.

pre 11 meseci

A fokus će biti kao i ove godine na domaćim igračima.
p

pozdravljaju

pre 11 meseci

te redom Adams, Vildoza, Kampaco, Bentil, Martin, Holand, milogoraca dva Ivanovica, sve sami Srbi citokrvni spremni da svojim cukunbabama ostvare jedan san.
G

Gost23

pre 11 meseci

@pozdravljaju A ja samo da pitam za drugara,jel Zvezda pobegla iz KLS zbog toga sto je imala domace igrace ili ne? O cemu se radi pobeguljo? Ovaj pljuje po drzavi a ocekuje milione i naredne sezone. Od ostoje? Ma kako da ne! Drzavni projekat napravljen da se srusi Zvezda jer Dr. nije hteo da pokloni Zvezdu i zna se kome! E zato inat! Ali nece to dugo trajati jer Dr. pliva vec godinama a vi i dalje pljujte po onima koji vas hrane!
m

milena11.11.

pre 11 meseci

@pozdravljaju Zato je zvezdina petorka na terenu uvek sa tri ili četiri domaća igrača a Partizanova uglavnom nema nijednog.
a

ajdedatako

pre 11 meseci

Znaci jos jedno 20 milliona i moze da se igra egal sa Zvezdom koja ove sezone igra sa 6 domacih igraca, bravo
s

sapienti sat

pre 11 meseci

hahahahaha koliko te boli :D
V

Vidi fenjerasa

pre 11 meseci

Ma kakav egal sa Zvezdom pa Zvezdu su kantali treca ekipa Zadra i rezervni sastav Cibone a da ne pominjem Albu, Pao i ostale raspade
K

Kalčopolista®.

pre 11 meseci

Opet ce biti 10 godina bez titule za Miloradov privatni klub,zivi bili pa videli!
B

Bida

pre 11 meseci

Tilisi covke iz zeleznika
@

@Bida

pre 11 meseci

Pozdravio te gazda tvog kluba iz laktasa Dodik!
v

vidoviti

pre 11 meseci

Mozda i najbolji strucnjak,vrv najbolji ali najveci licimer,moguce da je to neophodno tako, kao zvezdas svaka cast na tituli zasluzeno.
h

hahahahaha

pre 11 meseci

Hahahahaha
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Vratio nas u detinjstvo, podsetio kako nas je bolelo 20 godina. Mali smo mi klub, Zeljko ima vise trofeja nego ceo nas klub od osnivanja.
J

Ja u gradu

pre 11 meseci

Respekt za najbolju atmosferu na planeti, za najbolje momke koji nose crno beli dres. Za naj trenera. Ostalo je sve nevažno. Neponovljivo zasluženo, maestralno u svakom pogledu.
S

Sta ima

pre 11 meseci

Veliko vam HVALA za sve. Željku i ovim divnim igračima, uljepšali ste nam život, u ovim jadnim vremenima. Neviđena ekipa, navijači i atmosfera!
l

los

pre 11 meseci

pa jeste, posto si uzeo posle dve sezone trofej, konacno, uz desetine miliona i svu mogucu logistiku, to je kosarka. sto je najjace ne bi ni ove sezone da sa druge strane do dovodjenja Ivanovica nisu pravljene kardinalne greske.
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Sitne duse mogu da pricaju razne price, ali niko ne moze ukaljati ovog coveka.Veceras sam plivao u znoju i radovao se kao nikad pre.VOLEO SAM VOLIM GA VOLECU GA JA, JER CE IME NJEGOVO VECITO DA SJA 🖤🤍
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

vama zeljko obradovic ne valja vama dejan bodiroga ne valja vama zoran savic ne valja vama predrag danilovic ne valja vama sasa djordjevic ne valja vama bogdan bogdanovic ne valja ko vam je dobar? Covic? On zna kosarku bolje od gore navedenih. i objektivan je i nije oatrascen kao oni?

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa sve su g grobarska i vuku u jednu stranu. Gade mi se i na pomen imena.
V

Varela

pre 11 meseci

Zeljko je u kosarci nesto kao Gvardiola Murinjo i Anceloti zajedno u fudbalu i to je to sto boli ove ali ne toliko sto je on tako mocan vec sto je Partizanovac
M

Miloš 1970

pre 11 meseci

Bard medju trenerima, doktor svog zanata!!!
M

Mile led

pre 11 meseci

Oboren rekord, nijedan incident, veliki si Partizane
d

dnd

pre 11 meseci

zasluzeno-navijaci najjaci na svetu igraci top.uprava zvezde tuga igraci svaka cast,arena bruka.pobedila je kosarka
k

kako da ne

pre 11 meseci

Pobedilo je sve samo ne kosarka, pre svega zakulisne radnje
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ne znam da li si upućen ali Željko i ovaj vaš, Duško , zajedno imaju 9 titula Evrolige i 1 titulu ABA lige.
0

011

pre 11 meseci

Željko... 🖤 HVALA TI!! ! 🙏🏁🏁
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

ha ha ha pobedila je kosarka, da je pobedila kosarka vi bi ste izgubili ali pobedila je vasa veza sa milijom i sudijama, bruka od sudenja kao u zanzibaru
B

Budi miran

pre 11 meseci

Inače nema Evrolige, imamo jake veze 😂⚫⚪🏆❤️
H

Hmmmmmm

pre 11 meseci

Hmmmmm da.... trebalo je da bude 35 razlike, nego ste imali neverovatnu 3/4 sa jednom izgubljenom loptom i dva promašaja ukupno.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

A znaci opet su sudije krive sto mozda su oni trebali umesto vase igrace da ubace Jos 15 poena da bi ste dobili utakmicu od svih derbija u poslednjih 5 godina ovo je mozda najbolje sudjenje a dokaz za to je da posle duzeg vremena nije bilo ni jedne tehnicke greske na utakmici.
G

Goss

pre 11 meseci

Ahahah pa vi ste cirkus opet sudije a bilo 20 razlike e mukice.....
i

iks oks.

pre 11 meseci

Zahvalio se drzavi ,to dosta govori
C

Coca cola

pre 11 meseci

Како не паде папир ни новчић како ти рече ,а спонзор твоје екипе у уводу пише док су истрчавали играчи Звезде полетјели су предмети ка терену.Сад није јасно ко лаже да ли ти или моцарт.
T

Tegi i Biska

pre 11 meseci

Drago mi je što moj sugrađanin opet priča o košarci. Pobedio je, pa tako to ide kada on pobedi. Profesor demagogije u Čačanskoj gimnaziji već godinama i borac za Srpsku košarku kao i uvek.
C

Crna Gora Srpska Sparta

pre 11 meseci

a nikad nisam komentarisao al ovo je vrh..hahahahha hahahahaha hahahahah e sta nalupa covjek i ostade ziv
h

haahah

pre 11 meseci

popedila drzava sacajte pare
V

Vamos

pre 11 meseci

Najveci si Zeljko Obradovicu!!!
4

43

pre 11 meseci

Nisam video trenera u kosarci koji se ovoliko unosi u facu sudijama i dere sa na njih sudije iz straha ih posle guraju
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Hoćemo prvo kolo protiv Turk Telekoma ako može
a

a zvezda će

pre 11 meseci

protiv Ulma
H

Hermano7

pre 11 meseci

Svaka cast kralju, naklon do poda.
e

e moj ti...

pre 11 meseci

lepo su se ponasali malo bacali topovske udare malo kamenice na autobus kada su izlazili....
m

miki989

pre 11 meseci

sve po zasluzi...